52

Анонимен

преди 8 години

и те си разменили контактите... как става това - да си размениш контактита? Аман от неграмотни..

51

Анонимен

преди 8 години

Е човещинка!

50

Анонимен

преди 8 години

Няма значение какво е направил турчина, той бай *** си знае неговото - завист и омраза !!!

49

Анонимен

преди 8 години

хора има навсяякъде

48

Анонимен

преди 8 години

ИСТИНСКИТЕ ТУРЦИ В ДЪРЖАВАТА ТУРЦИЯ НИ УВАЖАВАТ И НИ НАРИЧАТ КОМШУ. ТОВА ЧЕ ИМАТЕ ЛОШИ ВПЕЧАТЛЕНИЯ ОТ НАШИТЕ ПОМАЦИ КОИТО СЕ ТУРЧЕЯТ Е ОТДЕЛЕН ВЪПРОС. ТОЗИ ТУРСКИ КОЙТО ГОВОРЯТ НАШИТЕ ТУРЧЕЕЩИ СЕ НЯМА НИЩО ОБЩО СЪС ИСТИНСКИЯТ ТУРСКИ ЕЗИК КОЙТО СЕ ГОВОРИ В ТУРЦИЯ. ТЕЗИ ГОВОРЯТ НА НЯКЪКЪВ ДИАЛЕКТ КОЙТО ТУРЦИТЕ В ТУРЦИЯ НЕ ГО РАЗБИРАТ.

47

Илиева

преди 8 години

Красива история!

46

Teo

преди 8 години

До г-н lewskar-надявам се,коментара ви да е ироничен.В компанията,където работя(което само да уточня е извън България),има голяма група както турци,така и българи.Правим си услуги взаимно и никой на никого нищо лошо не е сторил.Колкото до историята -те са имали ,ние сме имали харамии.Каквото било-било,но не трябва да се забравя.Нямам намерение да се конфронтирам с вас,защото сте на светлинни години пред мен - бийте си там старците в района и се колете 10 човека на 1! Толкова по темата :).

45

lewskar

преди 8 години

До TeoИ ти да си ми жив и здрав , само ако искаш ела да тестваме колко си здрав ? Ще ни познаеш лесно с голи глави, татуировки и свастики .Преди мач мини покрай нас на Подуене и ще те тества ме " УМНИК"

44

левскар

преди 8 години

Ей *** народ слаба държава тази статия да не е писана от Лютви Местан -Влади Замфиров ,а ?Ех и в Турция се запознали и в Турция спасили живот и Турчин им изплатил ипотеката а пък те истински Българи заралии дето са клани най-много от Турците .Да ме цункате по ......*** , ама ми писна от *** гнусни *** дето от глупост и некадърност седят на хранилка за жълти стотинки в партиите! Да Златко а *** май името ти е Ибрахим а керкенез подстриган?

43

Анонимен

преди 8 години

Да бяхте разказали и за детсвото им, преди да се стигне до същността на статията. Аман от некадърници в тази държава.

42

Анонимен

преди 8 години

"Бях пропуснал 3 години след абитуриентския бал, защото исках да си почина от учене,"Е, то за 3 години се взима бакалавър. После, що нямали работа.

41

Анонимен

преди 8 години

Kakva Propaganda Ami tiamlagi balgari ne Mogat li da rabotat i da si isplatat namat li roditeli rodnini ta sa stigali do turska pomosch ama sa kakvo sa im pomognali bes dalavera li ili e gatanka. Sa bG narod tap koito se prodava eftino sa isbori sa kaschti i tn

40

Teo

преди 8 години

Като цяло турците са такива. Благодарни хора са. Когато са ти приятели са приятели до смърт, но забиеш ли им нож в гърба ще ти счернят живота, че и малко в повече! Да са живи и здрави всички от историята!

39

до 50

преди 8 години

затова и само негативни новини заслужават, като ще злобеят, поне да има за какво

38

Анонимен

преди 8 години

Българина има уникалната способност да се изхожда и под най-положителната статия. В цял свят има смет, но тук лекичко ми идва в повече. Но има нещо като закон за привличането - кой каквото мисли и чувства към другите, това се връща и при него.

37

Невен

преди 8 години

"От благодарност турци платиха ..." Добре, ще доживеем ли една грамотна статия. Жената била българка, мъжа и турчин значи можеше неутрално да зчучи: хора платиха ...

36

Анонимен

преди 8 години

До bbПрав си, българинът трябва да работи преко сили, по 10, по 14 часа на ден. Само трудолюбивите успяват. Работа, работа, работа - никакви почивки. Една шивачка работела по 10 часа за 380 лева заплата. Една друга обаче след като шиела 10 часа, се хващала на допълнителна работа да чисти. И втората била по-богата и по-успяла от другата. Само така се успява при пазарния капитализъм и демокрацията, свърши социализма когато всеки си клатеше краката и ходеше на почивки.

35

Анонимен

преди 8 години

До 46 - млади хора са, животът не е само ипотеки. А и както се вижда, в момента дори не се налага да плащат ;).

34

bb

преди 8 години

Нямат пари за ипотеката , а ходят на екскурзии ?Аз 15 години нашто море невидях.Е това е нямане? Здравния министър е прав -нямаме пари за осигуровки ,ама всички имат скъпи телефони .Че даже и 8-10 годишни деца имат скъпи телефони ,таблети и какво ли още не.И то на изплащане -от родителите ,и от бабите и дядовците от ниските пенсии!! Иначе скъпи били учебниците?И билета за градския транспорт да стане пак шест стотинки -пак няма да си купуваме,

33

Анонимен

преди 8 години

Как може да сте толкова злобни и цинични? Никога няма да се оправи тази държава при такъв "материал" - сериозно. Има ли значение от каква националност е спасеното детенце или по какъв начин родителите му са решили да се отплатят за направеното добро? А това е новина, защото много рядко се случват подобни позитивни неща.