19

П.Петров

преди 8 години

След като лицето е насочило огнестрелно оръжие, не е убийство, а законна самоотбрана.Какво значение е какъв е по раса, след като е заподозрян в престъпление и е застрашил живота на полицаите ?По-добре престъпник в гроба, отколкото държавата да обезщетява семействата на държавни служители, загинали при изпълнение на служебните си задължения.

18

Анонимен

преди 8 години

Вместо да карат войници в Ново село що не докарат американски полицаи? Да ги пуснат да потренират 2-3 седмици по градовете и селата с голяма концентрация на *** българи :)

17

Анонимен

преди 8 години

Напълно подкрепям. Който от вас не е бил в Щатите, не знае, че там всеки полицай може да те застреля, ако прецени, че го застрашаваш и това е се практикува от създаването на държавата. Също така, ако те спрат за проверка в лека кола и откажеш да спазваш каквото ти кажат или направиш рязко движение - пак имат право да те застрелят и е напълно ОК. Има голям респект към полицията там и те наистина си вършат работата. Някакъв наркоман насочващ оръжие - естествено, че така ще постъпят.

16

Blake

преди 8 години

Не виждам кое е нередното - престъпници, насочено оръжие, кокаин, бягане от полицията - за такива - само разстрел!

15

.

преди 8 години

И бял да беше - пак щяха да го затрелят щом е насочил оръжие срещу тях. Случая се преекспонира, понеже видите ли, бил черен.

14

Анонимен

преди 8 години

Ами щом е черен, тогава да го оставят да ги застреля и да избяга. Всичко останало е расова дискриминация. В САЩ и за по-дребни неща полицаите стрелят, пък камо ли ако насочиш срещу тях оръжие. Има една приказка-каквото човек сам си направи и Господ не може да му го стори. Дрогата не прощава.

13

Наблюдател

преди 8 години

Я вижте как трябва да действaт истинските полицаи! Нашите набедени за такива ги бие кой къде свари, а народа чака да го пазят! Голям смях!

12

111

преди 8 години

Белия американец не го е страх от ***......а от латиносите!.....Според демографските проучвания в САЩ,бялата както и черната раса ще намаляват а тези които стремглаво ще се увеличават с латиносите

11

до Синди

преди 8 години

който иска да дойде тук трябва да е с више образования и доказан стаж по професия изпити и оценка от браншова камера. инъче не можеш стъпи тук, смао като турист може-Синди, пак лъжеш - ти нямаш дори основно образование, личи ти от правописа ти, и пак си в Австралия, която очевидно приема измета на света. А може би ни пишеш от някое нашенско село, фантазирайки, че си в Австралия?!

10

Анонимен

преди 8 години

Казвам едно браво на полицаите! Ако и нашите правеха така, и други престъпници в БГ нямаше да се чувстват недосегаеми. Тук те крадат и накрая ти си виновен.

9

Snorky

преди 8 години

Заглавието е подвеждащо и цели расова нетърпимост. В случая има наркотици и крадено оръжие. Дори и да беше бял пак щеше да лежи в гроба вместо черния. Това е Америка! *** *** търсят под вола теле.

8

Анонимен

преди 8 години

Всяко спортно събитие показва, че белите са най-добри в стрелбата, а черните в беговите дисциплини.

7

Анонимен

преди 8 години

Милиционер-репресизмът бавно и неотклонно завладя *** зад голямата локва! От ден на ден се уверяваме, че всъщност США никога не са били нещо различно от бастион на най-мрачен фашизъм и ционизъм едновременно. Иначе, ако и четеш и гледаш медиите, вкл. и настоящия сайт, ще речеш, че са връхта... Връх, ама не на шоколада, а на лай..та!

6

от Сидни Ав$тралия

преди 8 години

добрече в Ав$тралия сме далеч от америка и европа и това е единственото което ни спасява, и това че до 70-те е било забранено цветнокожи да стъпват тук, а лодките с бежанците ги пращаме в Папуа да ги гледат канибалите. тук нелегални имигранти няма и който иска да дойде тук трябва да е с више образования и доказан стаж по професия изпити и оценка от браншова камера. инъче не можеш стъпи тук, смао като турист можепоздрави от Сидни Ав$тралия

5

Анонимен

преди 8 години

Както е описано, това не е убийство, а законна употреба на оръжие от полицейски служители! Но ако такива неща стават другаде по света, първо САЩ и природозащитните организации щяха да надигнат вой и нещастната държавица вече щеше да е подложена на всеобщо порицание, санкции и бомбардировки. Нашите управници щяха да ги подкрепят, както подкрепят убийствата на деца в Донбас и сетне се чудят защо Бог понякога ги наказва.

4

Един там

преди 8 години

Е па то там, *** ги стрелят всеки ден...

3

Анонимен

преди 8 години

Едно не ми става ясно - защо ни занимавате с битовизмите на американците. Те дали отразяват по техните вестници и ТВ колко човека са убити в БГ, кой е *иганин, и кой не, на колко години и пр. Да се избиват щом искат.

2

America The Ugly

преди 8 години

Once you go black ... you get shot by a cop. Ех тая свобода , това преследване на щастието ...

1

Анонимен

преди 8 години

В щатите има над 300 милиона единици огнестрелно оръжие. Защо го държат под дюшеците?