102

Анонимен

преди 8 години

дО 180-***,то-пичх виждаш .и какво става в одоб,енито на твоя комента,-еййййййййййййййййййййййй тия *** ходят п,и джи пито да искат хапчета п,отив сън

101

Венелин

преди 8 години

Не е покафеняла, а направо е почерняла на места и въобще я няма. Неграмотно изпълнение, както обикновено. Важното е фирмата да прибере парите.

100

Marto

преди 8 години

Много ми е интересно Фандъка като направи сега 70-80 % на изборите, какво ще драскат хейтърите за жълти стинки (и кмета на Бургас и той). Не ме интересува от Герб ли е или от Мерб, жената е качествен кадър и работи. Не съм видял след комунист да остане и едно зелено стръкче и какмък върху камък, а тя преобрази София, движението и всичко... Човек по-долу е казал - по добре е и малко свършена работа срещу никаква за 25 години.

99

Анонимен

преди 8 години

Не се сади август, но изборите не чакат ;)

98

Агроном

преди 8 години

Всеки озеленител знае ,че трева не се сади август месец заради ниската въздушна влажност и силното слънце. Колкото и да поливаш въздушната влажност не можеш да я промениш. Цялото озеленяване в София е пълна пародия.....Ходили сте в Европа и сами виждате какви градини имат там. Сега садят растения около НДК !!!! Август месец.....направо съм потресен, що за простоия.....И медиите си мълчат........

97

Анонимен

преди 8 години

Ще видите как ще почернее, като се затъркалят българските трамваи, стойте и гледайте :) Само новите не изливат масло, но няма толкова нови за петицата.

96

тцЪ

преди 8 години

При добра поддръжка и качествено поставяне, не би следвало да има проблеми с тревата по линията. Ключовите думи обаче са "добра поддръжка" и "качествено поставяне"

95

Анонимен

преди 8 години

До негкакво общо имат тук русофилите? пак идиотии.

94

бай Петко

преди 8 години

До Анонимен 176 И хем знаете и пак ще гласувате за тиквите...

93

Дядо Петър

преди 8 години

Спокойно.(Нашите) пари са изхарчени.Гушките на приятелчетата са напълнени.Комисионните са прибрани.Партийната ни каса пращи.Задаващите се избори са купени.СТИГА НИЕ ДА НЕ СМЕ РЕШИЛИ ОБРАТНОТО.

92

Хм...

преди 8 години

Озеленяване с чимове е далеч по скъпо отколкото по традиционият начин! На голф игрища / в държави с традиции в голфа/ с времето се наслагват един върху друг през определен период от време няколко пласта чимове и пак изисква сериозна поддръжка!

91

BOIKO

преди 8 години

rabotq s takiva trevici nari4a se tapetnna treva normalnnoe da e taka sled polaganeto no ako nqma polivnna sistema ili da se poliva s marku4i nqma da stane ni6o ot neq i da dobavq tva e 4ist razhod na darjavata HAR4ENE NA VODA taq treva 6e porasnne trqbva da se kosi?? har4enne na BENZIN za ma6inni kose treva4ki i rabotnna raka trqbva za tva i zimata kak 6e se 4isti ot snego rina4kite ??

90

ШибиРиби

преди 8 години

Сега националите по футбол да започнат да тренират там а общината да пусне няколко високоскоростни трамвая да прочистят теренаи да се приключи с тая простотия национален отбор по футбол.

89

нег

преди 8 години

Айде сега фъндъчката да си плати озеленяването. Аз не искам моите данъци да отиват в джоба на крадливи русофили.

88

Стамат

преди 8 години

И бай трамвай като започне да ръси маслото... :-D

87

мрън мрън

преди 8 години

"Най-обичаме да си мрънкаме, а ако нищо не правим и само се оплакваме ще бъде най-добре!" - девизът на всеки мрънкяч по форумите. А относно Фандъкова - София по-добър и оправен кмет не е виждала. Да има още неща, с които нашата кметица трябва да се справи, но нещата, които е постигнала са повече, от тези, които предстоят. А мрънкячите, които я оплюват, бас ловя, че са придошли от някое забутано село преди две-три години, или пък водят нечия предизборна кампания по форумите!

86

ватман

преди 8 години

тази трева ще стане само грес,масло и ръжда от старите мотриси.на кой му роди това в главата абе питайте бе хора.след кратко време ще е отвратително.глупав е бил този дето е дал идеята.

85

жасмин

преди 8 години

Тази трева е все едно в *** да сложиш ароматизатор.

84

Анонимен

преди 8 години

Какво и да се случи все се намира някой недоволен, все се намира някой кибик да даде акъл и разбира се всичко е много фатално и непоправимо и изисква едно дълго подобаващо за случая мърморене.

83

непукист

преди 8 години

Да са им честити на всички софиянци предизборните ремонти мило и драго се дава за да се покаже , че всичко върви безпроблемно , а за качеството кой ти гледа живот и здраве ще има следващи ремонти и така до безкрай важното е алъш-веришът да върви.