35

Анонимен

преди 8 години

Ясин... ясно.

34

Анонимен

преди 8 години

Горкичкият, направо да се разплачеш. Прочел какво прави най-жестоката терористична група в света, хукнал натам (значи на парктика Е терорист), а те го направили звезда и го върнали обратно в училище. Не е ли очевидно, че тоя *** е крайно опасен и 16 години свсем не са толкова малко? Има в тубата един документален филм за епидемията от японски деца-убийци, защото там докато не навършат 18 за това престъпление на практика наказание няма.

33

:)

преди 8 години

Науката си е наука, без нея не може :)Но това което праи човека - ЧОВЕК, са чувствата и вярата и надеждата :)Това ни различава от роботите и компютрите и животните :)Ако сте загубили чувствата и вярата и надеждата, на практика нямате разлика от едно ДЪРВО :)аз съм мюсюлманин и вярвам и чувствам и съм щастлив :)А ти бъди християнин, бъди юдей, бъди будист,бъди сектант НО ВЯРВАЙ и ЧУВСТВАЙ и БЪДИ ЩАСТЛИВ :)

32

Анонимен

преди 8 години

Всички деца са атеисти

31

Анонимен

преди 8 години

Религията е зло и отживелица, исляма най-вече. А най- хубавото на науката е, че съществува, независимо дали вярваш или не в нея.

30

Анонимен

преди 8 години

До 40Има стотици хиляди секти, някои даже почитат и дявола,това са алчни мошенници, които те използват и обират, не говорим за тях, всеки може да напише библия, но тя ще е менте - ОРИГИНАЛЪТ Е ЕДИН :)

29

Анонимен

преди 8 години

До до 33Това е важното - ДА СИ ДОБЪР ЧОВЕК, ТОВА ПОВЕЛЯВАТ ВСИЧКИ РЕЛИГИИ, НЕЗАВИСИМО КАКВИ СА ТЕ :)КАЗВАТ " БЪДИ ДОБЪР ЧОВЕК"В оригиналния Коран пише, че ТРИТЕ РЕЛИГИИ СА СВЕЩЕННИ и са БОЖИИ РЕЛИГИИ - мюсюлмани, християни, юдеи :) В библията не пише, колете и бесете :)Но, за съжаление по егоистични и престъпни причини(алчност, властолюбие, мегаломания, диктатура) - СЕ ИЗОПАЧАВА :)Кръста и църквата и иконата на стената НЕ ТЕ ПРАВЯТ ДОБЪР,ДОБРОТО Е ВЪВ СЪРЦЕТО, И ВЯРАТА Е ТАМ :)

28

Анонимен

преди 8 години

Интересен цитат от нета: "Бог приятел ли ви е или тираничен господар? Защо бихте се кланяли на приятел? Един истински приятел би ли поискал от вас нещо подобно?......Ако влезнете в църква, джамия или синагога, ще сте сигурни, че сте един от многото роби, почитащи един бог, който е техен абсолютен господар. Те са в унизително положение, спрямо него. Подобен бог е опиянен от собствената си сила и суета. Той копнее за подчинение и презира тези, които мислят самостоятелно. Това не е бог."

27

Анонимен

преди 8 години

Бог е един за всички! Това че преди време някакви си жадни за власт луди старчета са се опитвали да докажат кой е по-по-най, и са обособили днешните религии, си е наш човешки проблем. Дано скоро болшинството помъдрее и осъзнае осъзнае глупостта на фанатиците. Както казва човекът по-долу, хората се делят на добри и лоши, независимо каква религия изповядват, или пък не вярват в Бог изобщо.

26

Анонимен

преди 8 години

До До 28Това, че не носят кръст на врата си и не ходят на църква, не слушат какво им разправя попа,това не ги прави атеисти :) Напротив, може да са още по големи вярващи християни :)Аз съм мюсюлманин, за нас вярата е в сърцето,душата и делата :)Това, че си помогнал на някого при нужда те прави мюсюлманин, дори и да не си стъпвал в джамия, дори и да пиеш ракия и да ядеш свинско и да ходиш по жени :)Вярата е в сърцето,ИЛИ ВЯРВАШ ИЛИ НЕ ВЯРВАШ, църквите и кръстовете не те правят вярващ

25

Анонимен

преди 8 години

ВСИЧКО ТОВА ПОКАЗВА,ЧЕ НЕЗАВИСИМО ОТ КОЛКО ВРЕМЕ ЖИВЕЯТ В ЕВРОПА, ИСЛЯМИСТИТЕ НЕ МОГАТ СЕ ИНТЕГРИРАТ И СЛЯПАТА ИМ ВЯРА ЛЕСНО ГИ ПРАВИ ТЕРОРИСТИ!

24

До 28

преди 8 години

Форйд, Айнщайн, Хокингс, Ницше, Хемингуей, Бенджамин Франкилн, Магелан, Джон Ленън, Оскар Шиндлер, Алфред Хичкок, Чарли Чаплин, Едгър Алън По, Владимир Набоков, Абрахам Линкълн - са ВСЕ АТЕИСТИ!!!! Мислиш ли че вярват в чашката, парите, гащичките и мислиш ли, че са живяли примитивно????

23

18

преди 8 години

До РАДПолемиката е безсмислена, всички релиигии трябва да вървят ръка за ръка,САМИТЕ РЕЛИГИИ ПОВЕЛЯВАТ ТОВА :)Да убедиш, мюсюлманин да стане християнин, аз лично не съм чувал такъв случай :)Християните и Мюсюлманите са приблизително по 2 милиарда - зачи има защо :)Но полемиката и конфронтацията водят до самоунищужение,даже те отблискват от религията :) Покани приятели на християнски празник с почерпка - ще дойдат :) Покани ги на бой с мюсюлмани - повече няма да ти вдигнат телефона :)

22

Анонимен

преди 8 години

До 25Почти всички велики и успели личности са набожни, но както повелява религията не парадират с това,няма да ги видиш често и в църква, нито в джамия, нито в будистки храм,защото служителите в храмовете са под нивото и вярата им,атеиста вярва в парите, в чашката, гащичките и живее примитивен, непълноценен живот

21

Тумор

преди 8 години

Явлението Ислямска държава е един световен тумор, който трябва да се отстрани. Този тумор е плод на недъзите на човечеството. Това трябва да се лекува, но по естествен начин, а не насила.

20

Анонимен

преди 8 години

Мислещите хора са атеисти

19

До 18

преди 8 години

Стой си в азия и не идвай при наркоманите и пияниците.

18

:)

преди 8 години

До 20До скоро християните са се избивали един друг(православни и католици и протестаннти и др.), в продължение на хилядолетие,стига с глупости, кой бил по по най :)РЕЛИГИИТЕ ТРЯБВА ДА ОБЕДИНЯВАТ, НЕЗАВИСИМО КАКВИ СА ТЕ :)Никой няма да надделее никога, тези войни се водят от 2000 години :)Религията почва да вреди, когато се изкриви и изопачи :)

17

Анонимен

преди 8 години

До 1Много лъжи са се изписали в коментарите, но истината е, че само Адвентистите от седмия ден сме истински християни и не сме се поддали на лъжите на Сатаната. Дано и ти Анонимен 1 да осъзнаеш и да избереш правилната адвентистка вяра. Ще се моля много за теб и дано да не отидеш в Ада, защото там отиват всички, които изберат пътя на грешната вяра.

16

Анонимен

преди 8 години

Да беше умрял там, ЕС няма нужда от *** като теб.