9

D.D.D

преди 8 години

АНАРХИЯ НАВСЯКЪДЕ В ДЪРЖАВАТА СУПЕР ,ПРАВЕТА ПАРИ И НЕ МУ МИСЛЕТЕ.

8

бай Петко

преди 8 години

Ами както пишат и знаят нямат ли ленти с шипове, или нямат нареждане от онази МВР шматка. Колко лесно ще стане, или ще кажете нарушават им се човешките права. А тези, дето ГОСПОД БОГ им е дал живот те нямат ли право да живеят и да радват бащи, майки и роднини. Тези главозамаяни *** в затвора им е мястото без никакви съображения от БХК .

7

Анонимен

преди 8 години

AMI DOSEGA KADE BIAHTE BE GOSPODA POLIZAI--VAN OT MVR-VAN--VAN

6

Анонимен

преди 8 години

"МВР: На 5 места има автогонки във Велико Търново."И к,во правим, МВР? Само констатираме, нали?

5

НФБ

преди 8 години

До АнонименКонфискация на колата независимо чия е..родители и приятели са солидарност отговорни в случая. ..Затвор още от първия ден минимум за година за първо нарушение..3 години за повторно участие в гонка. .5г за рецидивисти. .никаква милост при смъртен случай. .5 - 10 години затвор.Никакво пускане под домашен арест. .Ефективни присъди по бързата процедура. .Да спрем безумието на убийците по пътя..с нищо не са по дабри от другите убийци..

4

Ужас

преди 8 години

Те от ГЕРБ толкова си могат всичко им е ЩЕ! Воглаве с Бойко Борисов! Само ЩЕ! Констатираме, че .... И накрая НИЩО

3

Анонимен

преди 8 години

Явно Министерството на Великите Рушветчии почва да води статистика и за това. Работата им се свежда до рушвети, далавери, прикриване на престъпления, регистрация и статистика.

2

Анонимен

преди 8 години

Вземето му колата и я направете патрулка

1

Анонимен

преди 8 години

Докато не започнат да се конфискуват колите,няма да се спрат тези! Карат и без книжки,въобще не се съобразяват с нищо!Даже и в насрещното на магистралите!