11

Атакист

преди 8 години

Какво сте одобрили бе? Гърците са за да гърчат Европейският Съюз! Хал да ви е бутафорни лигльовци на разрухата и експлоататори!

10

ИМПЕРИАЛИСТ

преди 8 години

Цялата ни позната антична гръцка култура е създадена през Ренесанса, включително и Илиадата. Илиадата е достигнала до нас в множество РЕНЕСАНСОВИ ръкописи на латински и ренесансо-омиров старогръцки. Оригинален старогръцки ръкопис на Илиада няма запазен, има такъв на латински , известният на учените Сирийски ръкопис, за когото последните, забележете допускат, че може и да е превод от гръцки ръкопис, който може би, бил изчезнал.

9

ИМПЕРИАЛИСТ

преди 8 години

Ето защо гърците са нагли в исканията си:Още навремето, френският президент Валери Жискар деСтен е казал, че Европа без Гърция е като дете без акт за раждане.Съвременната ренесансова Европа е плод на идеалисти утописти, които почти 20 века след залеза на елинизма се заемат да го възраждат и на тази база да изградят една нова епоха, епохата на Ренесанса. Европа до последно ще подкрепя своята илюзия Гърция, защото на тази илюзия се гради европейската идентичност. Ако Гърция рухне, Европата ще се самообеси и по тази причина ще храни ВЕЧНО ГЪРЧУЛЯТА.

8

Stuttgart

преди 8 години

До GR.3A прочете ли новината за Фрапорт, че взима 14 гръцки летища на концесия? Пиреос също отива на Китайците и т.н. Накрая всичко ще се приватизира и ако остане Акрополис на Гърците пак ще е добре. А 86 млрд. щом бъдат получени, голяма част се връщат обратно за лихви и изплащане на заеми. Гърция ще стяга колана, и ще провежда реформи ще или не ще.

7

Бай Ганьо

преди 8 години

До ИМПЕРИАЛИСТЛошото при нас е , че искайки да се изравним с другите, се мъчим да ги принизим до нашето ниво !

6

Анонимен

преди 8 години

До ИМПЕРИАЛИСТСплотени са, не се срамуват от произхода си и не се опитват да се правят на велики и да изопачават историята като нас.

5

ИМПЕРИАЛИСТ

преди 8 години

На Българите трябва да ни е ясно, че Европа до последно ще подкрепя своята фантасмагория Гърция.

4

Анонимен

преди 8 години

До GR.Днес, плюнката ни пресъхна.

3

GR.

преди 8 години

Какво става български приятели, днес не сте много словоохотливи. Да не би нещо да ви приседна?

2

Дядо Ташунко

преди 8 години

Много добра новина и за нас.Да са живи и здрави гърците, че и ние цоцаме от тях.

1

Анонимен

преди 8 години

Само така. Браво!