71

CHUDEN CHUDENOV

преди 8 години

Исканията на митингуващите са "Държавата да спре да генерира бездомност сред мигрантите" ?????Ако го разбереш кажи ми ???аз много се напъвах ... напъвах се и го измислих.... и това което измислих е, Държавата ни да спре да разрушава къщите на мигрантите в Афганистан, Ирак и Сирия, (по този начин генерира бездомност) за да не идват тези хора тук ...това може да звучи логично, но организаторите на митинга са от периода КОЙ и едва ли имат в предвид същото.

70

CHUDEN CHUDENOV

преди 8 години

Чудя се ако поискам политическо убежище в Русия, дали Путивн ще ми даде?Става въпрос за убежище от малоумието , което бълва Европа?Тази вечер се разбра, че Френски посланник в Турция - продава в Бодрум лодки - надуваеми на иракските , сирийските и афганистански мигранти да идват в ЕС. (в същото време медиите им плачат за някакво удавено арабче, изхвърлелно край Бодрум)В София се провежда митинг с мото "Добре дошли в ЕВРОПА"

69

Наблюдател

преди 8 години

Безотговорната политика на повечето ЕС правителства по тоношение емигрантите ще докара в края на краищата война в Европа

68

Кукувица

преди 8 години

Проблема на мусюлманите е, че не са интелигентни и си го знаят. Благодарение на петрола получиха много пари от индустриализираните държави и една част от тях помислиха, че парите могат да заменят образованието и най-вече културата и интелекта. Религията я имат за много голямо преимущество понеже друго нищо нямат. Това показва още веднъж колко са ограничени умствено. Религията нищо няма да помогне, напротив- тъпотата ще се задълбочава. Колкото по-религиозни- толкова по-зле.

67

Анонимен

преди 8 години

До ppqДа внеса едно уточнение. Става дума за арабите, които са етническа група,а не за мюсюлманите, което е религиозна принадлежност. А и това,че арабите са измислили цифрите, дали дава право на мюсюлманите да пристигат на тълпи в Европа, да претендират някой да ги храни без пари и като не получат това, което са очаквали,да тероризират гражданите на приютилите ги държави?

66

ppq

преди 8 години

До АнонименНе съм мюсюлманин, но искам да ти спомена за арабските цифри. Математиката, която е в основата на много дейности от човешкия род е била много добре развита. Имат добри архитекти, имат още много добри работи. Та коментара ми призовава само и единствено за справедливост

65

Анонимен

преди 8 години

Защо толкова много нарасна количеството на бежанците. Дали няма нещо организирано.

64

Калчо Хигиениста

преди 8 години

}Защо не се приемат само имигранти християни тия с "другата "религия да одат некъде в ислямскио свят .Що сирийците ,афганците ,пакистанците и всекакви други такива не одат в Египет,Тунис Мороко или там некъде на м...ната си .Хуманност ,хуманност ,ама накрая сами ке си го в.....ме некъде дето не ни грее слънцето .Българските турци са цивилизовани хора,работливи,честни ,ама арапите ,ония афганците са малееееее....Пък и вместо да им сърбаме попарката те да си оправят държавите и да си живеят там.

63

чичо Гошо

преди 8 години

За съжаление нещата не отиват на добре.Лично аз мисля,че ЕС трябва спешно да затвори всички свои граници до спирането на бежанския поток!Ако това не стане войната с исляма е неизбежна!

62

Анонимен

преди 8 години

До SharkE и?

61

Анонимен

преди 8 години

Ми нормално е да има. В крайна сметка Източна Европа си е имала вземане-даване с мюсюлмани повече и по-дълго време отколкото Западна.

60

Анонимен

преди 8 години

Тия ходят с кофи на главите

59

Анонимен

преди 8 години

Сигурно съм много ***, защото от всичките писаници по емигрантския проблем едно не можах да разбера: тия, дето забъркаха кашата - САЩ, Израел, Саудитска Арабия и Катар, колко емигранти ще приемат?

58

Shark

преди 8 години

Страхът от ислямизация води до фашизация. Скоро ще има нов фюрер, и V Райх.

57

Анонимен

преди 8 години

Време е да започнат кръстоносните походи, това зло да бъде изтрито от лицето на земята

56

Азъ

преди 8 години

Идва време разделно.Идва война на цивилизациите.Пророчествата ще се сбъднат,лошо!Сега трябва да решим с кой сме - със Запада или с Изтока-Русия.Важно е да запазим връзките с нашите мюсюлмани, с нашите съседи.Ултранационализмът не е решение. Лошото е че Турция се ислямизира и там процеса е необратим.Турция ще се разцепи на 3 ако не се промени.Кюрдска, алуитска и сунитска част.Ние трябва да решим как да постъпим и кого да подкрепим в този момент, защото войнстващия и разрушителен ислям напредва.

55

Анонимен

преди 8 години

През вековете човешкият прогрес се осъществява от християнската цивилизация. А какви са постиженията на мюсюлманските държави в областта на съвременната наука, овладяването на космоса, човешките права, иновациите..Поне един световен композитор или физик, някакво изобретение от световен мащаб в интерес на човечеството? А да- умеят да взривяват с клетъчни телефони!

54

Кукувица

преди 8 години

До 90........А теб, след като умреш като герой, т.е. като се взривиш на някой пазар, на другия свят те очакват 72 девственици, нали така?Само дето първо Алаха трябва да ти събере парчетата, а ако вземе да забрави най-отговорното? Какво правиш тогава?

53

до 86 щутгарт

преди 8 години

Не е верно. В Германия те си имат държава в държавата и както е тръгнало от 6 ще станат поне 10 милиона.

52

до кукувица

преди 8 години

Доста са ти грешни представите за шериата. Загиваш благодарение на собствената си злоба.