134

КиПаджия

преди 8 години

Добре си го обяснил Браншовик. Аз понеже съм слагал измервателни уреди по петролните бази на Лукойл в страната и на нефтобазата в Росенец и нефтозавода ще ти кажа, че са така направени, че макар и да има пломби по разходомерите, си има и специален софтуер към фискалните устройства, с който може да се спре меренето на преминаващото гориво в определен момент и това да се подаде към системата на Митниците. Всичко това е правено от български инженери по руски заказ и така винаги са на загуба.

133

Браншовик

преди 8 години

Другият проблем е калиброването на бензиноколонките. Пак една и съща фирма прави това. Софтуерът е направен така, че до 20 л. еднократно зареждане сипва горе-долу колкото пише на колонката. След това обаче - става страшно - постепенно расте процентът на кражбата от клиента. От 20 до 30 л. краде 5 %, от 30 до 40 л. 10 %, на пълен резервоар - 25 %. Другото минава през пистолета като въздух и реално клиента не получава гориво за парите си. Контролния бидон е 20 л. и дори при проверка всичко е ок.

132

Браншовик

преди 8 години

В бензина няма как да се добавя направо терпентин. В редовния бензин се смесва най-често отработено масло, котелно гориво, бензин за стопански цели /без акциз/. Терпентин се слага за повишаване на октановото число след това. Проблемът е, че бензиностанциите на т.нар. "Вериги" са отделни търговци с франчайз и те си зареждат от когото искат, най-вече от една и съща фирма на криминално проявени -- която върши тези манипулации. Дори и най-известните зареждат от нея.

131

чист Българин

преди 8 години

ЛукОйл краде 100 пъти повече от всички бензиностанции. Тях кога ще проверят ???Ще гласувам за този, който си постави за цел да национализира ЛукОйл и освободи пристанище Росенец от рушка окупация.

130

Анонимен

преди 8 години

Терпентина е 5,50 лева за литър.Кво 40% го гонят този...

129

Анонимен

преди 8 години

Абе, Фифи, знаеш ли колко струва литър терпентин? Премиер ми бил...

128

baimangal

преди 8 години

До 186 шопа. Не е работа на премиера и да лети с държавни пари и да гледа Лепа Брена, ама го прави. А цените са такива защото са аверчета със златеж и ако се разпореди разследване за картелно споразумение, ще го отнесе приятелчето му по сантасе. Ама ти си един шоп, кво да ти обяснявам.

127

G.I.Joe

преди 8 години

Господин Премиер, почетете малко и не говорете глупости. Осведомете се, какво е дизел, бензин, терпентин, бензол, тулуол, ксилол, какво е сяра в горивото, защо е там и защо я няма, а не как октана чупи колите.

126

Анонимен

преди 8 години

Ние предлагаме заеми @ 2% лихва за бизнес и лични цели прилага сега се свържете с нас чрез нашата електронна поща (madrigalamaya***gmail)

125

Анонимен

преди 8 години

Не вярвам на човек който лъжата я няма за нищо, който на ден мени мнението си по три пъти, който отдавна е забравил как живее българина и с какво се сблъсква всеки ден. За 5 години все някой му пречеше, все не го разбираха, уж народа го обича а охраната му като Преториавска гвардия. А като отвориш някой сайт от 20 мнения само 2са в негова подкрепа. Но купил медии и телевизии от които тече амброзия и никтар а България се срива главоломно.

124

бореца

преди 8 години

Пак циркаджийски и аджамийски приказки сега пък терпентин в бензина!Абе тоя човек въобще слушали се какви глупости дрънка!Боже защо не слезеш на тая изстрадана земя българска земя и да вземеш да си прибереш вересиите които изхвърлил тук ама пък то един народ направо ти идва да виеш от смях и срам какви хора си избира да го управляват не знам, но знам едно че такива некомпетентни или направо пълни лаици са ни яхнали та се не видя!

123

БГ

преди 8 години

ЕДИН МОЙ ПОЗНАТ, СКОРО БЕШЕ ЗАРЕДИЛ ДИЗЕЛ ОТ БЕНЗИНОСТАНЦИЯ В СОФИЯ. И ВЪТРЕ Е ИМАЛО ВОДА. ЕДВАМ СЕ ПРИБРАЛ В ПРОВИНЦИЯТА.

122

Анонимен

преди 8 години

Да му го кажа на чичо Бойко честно, зареждам уж качествено гориво-дизел на Лукойл от около 10 години но само ЕДИН ПЪТ, ЕДИН ЕДИНСТВЕН ПЪТ колата летеше!!! Той не е знаел за гадостите с горивата или за измамите с парното и тока, с лекарствата и т.н. касво стана със санирането, затихна, нали? Другата седмица ще се забрави. Колко далавераджии има в горивата се знае от години. Едно дело няма образувано до сега.

121

Анонимен

преди 8 години

Пак циркаджийски номера,от главния циркаджия ББ. Нищо няма да последва,горивния пазар е мафиотски,а ББ им е покровител. Най много да пострада,някой дребен който се опитва да продава на нормални цени.

120

Бобо

преди 8 години

Това е начина,мачкане на монополите.Но не вярвам да му стигнат силите за всичко

119

Анонимен

преди 8 години

Sluscham boiko vasmuten ot domaschnija arest. I Kasva Po tv parva 6tom e kradeza v Satvora. Bravo boiko okolo tebe nama takiva nali ne sa v Satvora mutrite ne sa korupzionize tipove. Vs sa na Svoboda ba4variva sedi go tebe kakvo raboti tja mvr lekarski schte ima li nakasanie oschte li schte e Minister sled tosi gaf

118

Мунчо от село

преди 8 години

Като махнат сярата и терпентина,може би ще искат да ги заменят с вазелин и да скочат цените???

117

Анонимен

преди 8 години

До ВОИН АТАКИСТХа, ха, ха, ха-а-а!

116

до 187

преди 8 години

Интересно как си е взел дипломата курсантът от Пожарна безопасност в Симеоново, лейтенат Бойко Борисов. Все пак ХИМИЯТА е основен предмет там, с акцент върху горивните и взривоопасните материали.Бензинът и терпентинът са сред тях.Май татенцето, полковника от Народната милиция е врътнал едно телефонче до съответния другар тогава. До някой такъв комунист, които Бойко сега много ги мрази.

115

бай Петко

преди 8 години

А народа се чуди защо толкова често си сменят колите депутатите от НС ... Нашите трошки вървят по 15 - 20 години, а пък тия мамини синчета сакън да не им си тръснат зад....те !