21

Анонимен

преди 8 години

Защото ви е много силен туристическият сезон,че за "Наздраве" на открито ще се плаща глоба???Да вкара някой вълка в кошарата/с реклама по цял свят колко е евтин туризма,алкохола,храните в България/ и да започнеш да глобяваш/стрижеш/овцете с въпроса:Какво прави този вълк при вас??Закони да се изпълняват е нужно,не глоби да хвърчат!!!!Тръгваш по Слънчев бряг рано сутрин,събираш ги с лопатата в транспорт и.........директно на летището с обратен билет там откъдето е дошъл!!!За 1 година -Край!!!!

20

Анонимен

преди 8 години

добре, ама каква е тази глоба от 5 лева ?!? това е несериозно50 трябва да е минимума

19

Анонимен

преди 8 години

До ЛазароваЛазарова, ами след като въпросните заведения са на открито?Значи да седнеш на бира и цаца в Морската вече е престъпление?*** върлуват без да ги лови полиция, щото полицията ще глобява хората, пиещи бира на открито.Да ви таковам у гейберастията.

18

Анонимен

преди 8 години

Браво, браво, само така.Първо забраниха пушенето на закрито, сега пиенето на открито, след това- пушенето на открито, след това ще ни забранят яденето на свинско на открито, после ще задължат жените да ходят с бурки и хиджаби да благодарим на ГЕРБ!

17

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 3Само не ми давай пример със САЩ.Там навсякъде си надигат бутилките по улицата само дето има закон шишето да е в хартиен плик.Сякаш някой,който надига посред бял ден хартиен плик до устата си пие прясно мляко.Айде стига с тези примери от най-измислената и абсурдна "нация" в света!!!

16

Анонимен

преди 8 години

Да се въведе в цялата страна!! Не може и е крайно грозно, пубери и пуберки, целите пъпчасяли с по една цигара и бутилка с бира в парка да се правят на пораснали. По света арестуват и съдят. У нас като ги хванат да се пращат 15 в тухларните. Така пращаха едно време пияниците като ги хващаха да карат колите си.

15

tih velikan 681

преди 8 години

Bravo,Vanyo!Ostavat prosyacite,djebchiite da gi spresh.Az ti pomagam.Bosa im se kazva Iliya ot Ignatievo pazi go Vesko Danov i kuki oficeri ot purvo rayonno.Taka shte uspokoish vuzrastnite,a te sa sila na izborite.Posle pomisli za banya Gubata da ya pusnesh da raboti.Tam se kupyat romi studenti i invalidi-na izborite te sa sila.Ako me chuesh shte spechelish.Ako vidish notarialniyat akt na dvamata petrichki mitnichari yujen plaj shte vidish che E FALSHIV.AKO CHUESH TOVA SHTE IMASH DOVERIETO MI

14

Кс

преди 8 години

Вчера гледам едни си поркат биричка на импровизирана масичка пред входа на панелката в един от емблематичните жилищни квартали на Варна и си мисля .... Тези дали знаят за наредбата на кмета?.... ;)

13

Лазарова

преди 8 години

Крайно време беше нещо умно да измислят, има си питейни заведения, а това е практика в много туристически градове на Европа.

12

,

преди 8 години

Как бързо ще отпадне както и измислицата му за автомобили в уж морската градина.

11

макето

преди 8 години

че кво лошо има човек от време на време да си дръпне 2-300 грама гълтокя лично си носим едно малко шишенце от кило и половинка у вътрешнио джоб ей така за секи случай

10

д

преди 8 години

искам глоба за ПУШЕНЕ НА ОТКРИТО

9

д

преди 8 години

ТОГАВА ДА ИМА ГЛОБА И ЗА пушене НА ОТКРИТО

8

d

преди 8 години

ТОГАВА ДА ИМА ГЛОБА И ЗА ПУШЕНЕ НА ОТКРИТО

7

Анонимен

преди 8 години

Просто тези, които ги засяга това повече няма да стъпят във Варна. А други няма да дойдат да оставят парите си. Общинарите от Варна да слязат на земята - не са Монте Карло. Няма и да станат. Всеки курорт си заслужава туристите. Аз лично българското черноморие не съм го виждал от 12 години и нямам желание никога повече да го видя.

6

:-D

преди 8 години

Ако ходиш и си пиеш културно биричката на пейката в морската, никой няма да те закачи, но ако правиш проблеми, нали ченгетата трябва да има за какво да се хванат? Ако полицията обаче започне да се заяжда с всички, Портних рискува преизбирането си :-D Явно има голяма вяра на полицията :-D

5

Анонимен

преди 8 години

Ами ако пиенето е в хартиен плик, както например в щатите пиянките жулят на улицата. Но законът не ги лови, защото не се вижда какво смучат.

4

...

преди 8 години

И какво, като всички заведения в парка са заети, примерно, не мога да пия бира на пейката ли? Мисля, че бая други неща дават много по-лош пример.

3

Анонимен

преди 8 години

Крайно време беше да се вземе това решение! Това пиене по паркове и градини е отвратително! Млади хора, почти деца се разхождат с бутилки бира от 2 литра, седят по пейките. Градини и паркове са места за разходки, отдих и почивка. Да гледаш на всяка пейка това говори само за едно, разпад на обществото. Бирата е лек алкохол но все пак алкохол. В САЩ са разбрали проблема инотдавна е забранено да се пие на обществени места. Ние едва сега.

2

Анонимен

преди 8 години

Ха,ха, ха, поредното доказателство че милиционерите са мъже,само пред студенти, майки с деца, баби и някой заблуден турист. Все си мисля че ако на пейка в парка,трибуквените си отворят бутилка джак, лично шефа на милицията ще им налива питието, а този потник ще осигурява леда.