7

и така става

преди 8 години

Трудно се намират истински жени. Вече са рядкост, а мъжете жадуват за тях. Дори вече сме забравили какви са качествата на истинските жени. Ценностите се размиха, но желанията остават.

6

Анонимен

преди 8 години

Бате Минко знае най-добре.Той да каже.

5

Анонимен

преди 8 години

Кои са качествата на истинските мъже?1. Пие, не повръща.2. Бие, но без злоба.3. Е*е, но свършва след вас.4. Свършва, но може поне още веднъж.5. И да не може, пак иска.Преди да ми се нахвърлите, всичко това беше на шега. И няма как да бъде другояче, самата статия провокира простотии.

4

.

преди 8 години

Най-съкровените думи, които показват истинските ти чувства, не се пльосват в лицата, в устите и в пръстите на целия свят. Те се казват по-възможно най-тихия начин, така, че едната душа да чуе какво й казва другата душа, а не какво крещи устата на Егото на недооценения и лъжлив *** непознаващ душата си и неспособен да я чува, усеща и съхранява.

3

до 3

преди 8 години

Като няма коя да залюбиш - не обичаш, като се появи - то не те пита. Това важи и за мъжете и за жените. Просто се издразних от началото на тази тийнстатийка, че някакъв инфантилизъм от повърхностни мъже, които грачат наляво и надясно колко много били обичали се възприема като достойно мъжко качество.Не на мен тия.

2

До 1

преди 8 години

То като цяло не са и много мъжете, които наистина обичат.

1

Истинска жена

преди 8 години

Истинският мъж, не казва "обичам те" публично.От опит Ви го пиша.Всеки, който го е правил пред други хора, освен мен самата, която твърди, че обича, всеки, който го е правил, в последствие се е оказал егоистичен, самовлюбен в ролята си блъфиращ ***.Просто да си го знаете, драги популисти и вояйорчета, които казват "обичам те" пред хората, само за да могат сами на себе си да повярват.