26

Анонимен

преди 4 години

Otkradnati bylgari....maitap

25

Анонимен

преди 8 години

Няма да се учудя, като се приберат в къщи, заварят апартамента разбит.

24

Анонимен

преди 8 години

дреме ми за нашенците в Гърция. в тая чалгия не стъпвам повече.

23

Stiv

преди 8 години

Нека изнесат/да ги накараме/ списък с българските консули в Европа.Ще се изумите каква номенклатура стои за дебелите завеси и си брои еврото получено на месец.Купуват си храна и алкохол с преференции и се натискат да изкарат поне 2 мандата.Това са дребни душички,а ние чакаме съдействие,замах в решаване на ситуации...ТРЯБВА КОНКУРСИ И СМЯНА

22

Анонимен

преди 8 години

Явно за много хора не е ясно, че си има правила. Все едно да питате някой лекар защо не иска да плати операцията на някой нуждаещ се пациент. Или защо от банките не дават повече пари на най-бедните пенсионери.

21

BG

преди 8 години

Чакам министър Митов да отзове подчинените си за безхаберие, безсърдечие и просташко поведение .

20

Анонимен

преди 8 години

Като пишете за обраните нашенци,напишете и за обраните гърци в таверната на Темби от нашенското 5-год.дете с неговите родители... А така същия и за убития грък на 71 год. в Ираклио,починал от множество прободни рани с цел кражба на 100 евро, също от нашенци на 19 и 21 години... Жалки истории и в единия, и в другите случаи...

19

Професор

преди 8 години

Какво ще ги глобяват? Направо да им теглят въжето и толкова. А консулът като компенсация за трудностите които е срещнал с тях да бъде компенсиран с двойна заплата и да бъде пуснат в платен отпуск за три месеца.

18

куто

преди 8 години

обирали са ме в атина. останах без нищо. гръцката полиция ми съдейства безупречно- разбиране, търпение, протоколи и всичко необходимо, но щом стигнах до посолството нещата бяха по- зле от филма мисия лондон. неадекватни служители, адски груба и проста охрана, някакви чистачки те питат глупости, опашки пред соц. огради. пълна отврат. доста нерви похабих. никому не го пожелавам, бъдете бдителни.

17

66

преди 8 години

Така е.В посолствота гледат на нас със презрение!Пуста тояга дрянова...

16

грамотен

преди 8 години

До Джедай МастърДжедай ли си къв си, за загубена се плаща. Като докажеш, че не е загубена (например чрез полицейски протокол) не плащаш. Това е направено за да се грижиш за документите си и да не ги продават *** като теб. Само че вие пак му намирате цаката.

15

по-дяволите

преди 8 години

Българи арестувани за жестоко убийство в ГърцияЖертвата им бил намушкан с нож цели 57 пътиПрочети още на: dnes.bg/balkani/2015/08/18/bylgari-arestuvani-za-jestoko-ubiistvo-v-gyrciia.273643

14

Гошо тъпото

преди 8 години

Абе много *** народ има тук. Личи си по това, че пишете без да мислите. Вие знаете ли що роми идват всеки ден в косулствата и се обявяват за изпаднали ве беда и искат пари? Единия го излъгали, другия го обрали. Какво правим ако на всеки почнат да раздават? Мислите ли с тия големи грозни глави? За всеки да се води разледване, дали наистина е в беда ли? И като е в беда какво? Ми те и в България всички са в беда. Къде дават така пари. *** *** сте. А думата "***" я цензурират тук. А ром?

13

по-дяволите

преди 8 години

Нашенци са обрали нашенци в Солун!

12

Джедай Мастър

преди 8 години

След като са ги обрали за какво да плащат глоба? Един вид те наказват, защото си жертва. Явно не е така, но мързеливият служител в консулството се е правил на интересен.

11

Анонимен

преди 8 години

Добре де, МВнР, разбрахме, че за вас "правомерно" и "правилно" са две противоположни концепции...

10

Пипи

преди 8 години

Хора, запомнете: дипломатите и консулите ни в чужбина са там заради самите себе си, а не заради сънародници! Това е правило в МВнР!

9

Меца

преди 8 години

Добре де, тия неща консула не можа ли да ги свърши без да се вдига шум? Много ли беше трудно да им обясни, така и така, утре ще получите документ, че са ви откраднали нещата, аз лично ще се погрижа да е готов сутринта, за да не висите на милостиня 24 часа...някакви ей такива чисто човешки неща? Много е важно отношението в подобни ситуации! Сега пак свърши същата работа, но половин България го кле!

8

някой си

преди 8 години

Току що говорих по телефона с жената от обраното семейство, която се оказа .... моя позната.Ако знаете за какво срамно отношение към тях ми разказа .... И на гръцката полиция и н консула, който трябва да ни защитава като представител на държавата??!! Това безусловно затвърждава убеждението, че изходът е само Терминал 1. Никой не иска вече да живее в тази ***.

7

Анонимен

преди 8 години

Кое е правомерно отношение,това че тези *** ,които живеят именно от парите на данъкопладците такъв охолен живот,че именно тези,които единствено са изпратени в тези държави ,за да помагат в нужда на техните граждани,...срамота действали правомерно...,нещастници и обирджии на българския народ,,,,винаги е било и е така ,но трябва да се промени най нарая...тези избрани от народа хора (президент,правителство,депутати),забравят ,че и те са част от този народ,и са там за да защитават нацията си....