11

Империализъм

преди 8 години

До АнонименТогава защо нападнахте там където живеят мюсюлманите бе неблагодарници такива? Да не мислиш, че тези хора са дошли за кеф при вас да живеят? Вие живеете зад техен гръб но Аллах вижда неверници... А сега ми дайте минуси защото съм мюсюлманин

10

Aman

преди 8 години

Като чета колко са щастливи си мисля, че за единия секс отиват в ИД...първата им работа е да си намерят мъж... а тази която щяла да учи направо ме разсмя... В мюсюлманския свят жената няма дори едно едничко право...там да си стоят, ама да си викнат и роднините и да забравят за Европа

9

Анонимен

преди 8 години

Е защо са отишли да живеят в Лондон тия мюсолмани , нещо да са възприели ? Подтискат си децата , женят си момичетата по техен избор ?Защо не се върнат със целият си катун в Сирия ли, Ирак или от където са си и да не се оплакват от празнотите !Етам , дето тези момичета се оплакват че им спират ТОКА и нямат западни стоки и да си живеят и запълват празнотите и да несе връщат обратно !Да са си опасни в тяхното мюсолманско общество и да не си избиват тъпите комплекси на нас , да ги храним и дондур

8

Анонимен

преди 8 години

Тези момичета са поредното доказателство,че никога не може да има интеграция между мюсюлманите е християните! Първите винаги ще си останат такива и техните ценности,а не само религия, са коренно противоположни на европейските!Така, че мита за "интеграция" на имигрантите ,отдавна ни съществува и всички имигранти от Африка и Азия, трябва да се върнат по родните им места!

7

Анонимен

преди 8 години

Не са отишли по- далеч от семейното им възпитание . И в Лондон ще ги оженят родителите им и ще раждат деца !Само като загине съпругът и тръгнат по обратния път да се връщат с куп дечурлига през България ? Какво правим ние ?Оплакват се само , че им спират тока и нямат западни стоки ??

6

Пешо

преди 8 години

Писна ми само да говорят за пеленачето на щатите! Да им пуснат една атомна бомба и готово. Даже няма да боли.

5

Анонимен

преди 8 години

"Мюсюлманските момичета във Великобритания изпитват празнота, която Западът не успява да запълни и точно от тази тяхна уязвимост се възползва пропагандата нa ид."Знаех си аз, че проблема им е в незапълнените им празнини.

4

Наблюдател

преди 8 години

Запада продължава да живее в съня където "имало границa между исляма и екстремизма". Събуждането МУ има всички шансове да бъде много болезнено!

3

Ебаси гадоста.

преди 8 години

Ясно-семействата им са ги насърчили.Сега ще напълнят тумбаците и ще дойдат в България като "малтретирани бежанки"и ще почнат да раждат зерглини.Всички ще зациврят от умиление.Понякога се чудя кои са по-***?Терористите или милозливите *** които ги приемат като "бежанци" и си ги събират с хиляди.

2

Aeon

преди 8 години

Опасни са, кой знае колко полово предавани болести са лепнали при джихадистите.

1

Враца

преди 8 години

А северозападн(ал)ите жени са най-опасни. И проклети. Това Враца, Монтана, Криводол....майката си трака...