72

Анонимен

преди 8 години

хей сладур, и аз искам да те обидя

71

Анонимен

преди 8 години

Представям си какъв здрав секс са правили двамата.

70

Анонимен

преди 8 години

Чакайте, нали според новите ценности, които ни налагат, да си гей не е позорно?

69

Анонимен

преди 8 години

""Господари на ефира" също е лъжливо политагитационно предаване, което оплюва всички, с изключение на мутрата Борисов" глупости- имат рубрика "ФейсБойко", където го осмиват.

68

Нова ТВ е лъжлива

преди 8 години

"Господари на ефира" също е лъжливо политагитационно предаване, което оплюва всички, с изключение на мутрата Борисов, с когото Магърдич Халваджиян си прави далаверите - халваджията за бозаджията. Ана Цолова също е лъжлива и гнусна и обслужва олигарсите Прокопиев и Плевнелиев и слугите им от Продажна мрежа - Асан Генов, Антоанета Цонева и подобни, получаващи милиони от фондацията Америка за България, за да обслужват американските интереси. Цялата Нова ТВ е лъжлива и гнусна, беше на Мутрата.

67

LUCKY

преди 8 години

Не разбрах,коѝ кого е онождал

66

Solar Power

преди 8 години

До АнонименДаже е модерно да си Гей ! Също така е модерно да си веган или лизбийка !

65

aman

преди 8 години

Много ***..сти, пардон хомосексуалисти, в тази държава.Хубава работа, ама хомосексуалистска.

64

Анонимен

преди 8 години

не разбрах от какво се е обидил божинов - от това, че са го нарекли гей, или от това, че са го изкарали футболист?

63

Българче

преди 8 години

Добре дошли в Тиквенландия - страната на *** герберски тикви.Докато има зомбирани зяпачи на биг брадър и слушачи на порно-чалга, ще има и герберо-депесарски тарикати.*** народ - слаба държава!

62

me

преди 8 години

Още повече, че клеветата е с цел опозоряване, как точно това че А е спал с Б е опозоряване? Ако го беше казала жена щеше ли да е опозоряване? Ми че той Божинов да не е някакъв светец, секс не прави ли? А след като го казва не жена, а мъж, ако се счете за опозоряване, то това си е директна дискриминация и си плаче България да бъде осъдена в Страсбург. И какво, накрая пак ще плащаме ние, щото Божинов бил с несигурна сексуална ориентация. Ми да (не) прави секс с който иска бе, какво ни занимава?

61

ме

преди 8 години

Няма никаква европ. директива, която да забранява на хората да казват с кой са спали или да си го измислят. Имаше и в Къртицата такъв случай, само че там беше по-близко до клевета, защото беше обвинение в проституция. Тука е просто някаква глупост, някакъв гей твърди, че слал с някакъв известен човек, аналогично е ако кифла каже, че е спала с него. И какво? Как ще докаже единият, че е спал с другия, или пък другия, че не е спал с първия? Това е недоказуемо. И не може да бъде клевета.

60

Анонимен

преди 8 години

Нещо много се стресна Божинов, през годините колко златотърсачки са казвали, че са спали с него, а той не е взимал мерки, сега изведнъж се сети ;) не е толкова срамно да си гей .Иначе от нова тв отдавна си заслужават съд, дано той да даде добър пример.

59

Иван

преди 8 години

Баси помията!Най-*** и мизерно предаване на света, не можаха нещо гениално да измисля че ми дават някакъв *** гей и неколцина ***, които Big Brother прави за смях.Няма такава простотия

58

Виктор

преди 8 години

Ужааас, ще си направя "секуру", тоест ще го преместя в другия крачол, ама не знам кога. Пък нова телевизия да ходят да си е........п...........м......... Тъй де както казва един велик българин.

57

Тра-ла-ла

преди 8 години

Имам приятели-гей, но нито един не е така противен и не се държи гадно, като това същество на снимката. Всички на външен вид са си нормални мъже - умни, уважителни, внимателни. Винаги съм могла да разчитам на тях. Но това тук на снимката... е нещо отвратително.

56

о

преди 8 години

как ще се изкефя на надрусат на Нова една глобичка така, а те да я надрусат на продуцентите. Просто ще се изкефя на макс.

55

Баба Братойка

преди 8 години

Валериии, бой и е...н не се връщат.

54

Анонимен

преди 8 години

ми това е отражението на Бг дейстителността, селски излгладнели ****расти под ръководството на кукловоди ръковдят други селяни и всички се мислят за велики. :) Народа гледа сеит и той доволен.

53

Анонимен

преди 8 години

Подадох заявление към кабелната да ми схрат нова тв докато трае биг брадър