31

Анонимен

преди 8 години

като се има в предвид 4е целия десантен потенциал на руската флота в 4ерно море е 4 танка или 8 бтр и макс 1200 пехотинци . Американските сили са пове4е от достатъ4но а и ние ще помагаме за ужас на рубладжиската ушата мафия

30

Shark

преди 8 години

До Купидон. И колко кажи де? Ако не знаеш руска войска в България НИКОГА не е имало, нито руски бази. Руско оръжие на въоръжение да, но руски войници - НЕ! Ясно ли ти е! По-големи нагляри от американците няма, и по-големи национални предатели от сегашните управници никога не е имало в историята на България. Дано им приседнат всичките пари които получават!

29

анУнимен

преди 8 години

забелязвате ли каква активност на платените драскачи срещу РФ има на последък, и цъкат минуси та ще се скъсат, жалки същества

28

Анонимен

преди 8 години

". . .четири танка "Ейбрамс", три артилерийски оръдия и шест бронирани разузнавателни автомобила . . ." А ШУМ ДО БОГА. А колко (десетки или стотици) руски танкове, оръдия, артилерийски установки и бронирани коли са влезли в Украйна? Някой знае ли? (Дори и руските агенти и ***, дето дращат по форумите, си нямат и най-малка представа).

27

До мунчо

преди 8 години

***, това че си герой в нашия народен епос точно това и означава, че съдбините ни определят такива ***, *** и напълно неадекватни мунчовци! Затова си имаме три национални катастрофи и се подготвя четвъртата! Споко, няма нищо страшно. Още не сме забравили как нашите баби са ходили с дървени налъми след войната, народа ни с нищо не можеш да го уплашиш, даже с такива продажни и *** политици. А после идва Народния съд (ама наистина НАРОДЕН) и всеки си получава заслуженото!

26

хахахаха

преди 8 години

Задунайските *** газ пикаят. Сега ще получат поредните указания за плюене от пАсолството на мамашката им.

25

Купидон

преди 8 години

Колко години хранихме съветската войска ?

24

ha ha

преди 8 години

Една армия която се бие за "пари" е отпиши, друго е когато се биеш от убеждения, така, че краварите нямат шанс, а и историята не помни да има спечелена битка, особено по суша. Абе фермерска работа.

23

:)

преди 8 години

Тази новина може да вземе повече жертви и от събора на Бузлуджа...

22

Анонимен

преди 8 години

Супер така трябва. Само не знам кога нашите политици, ще проумеят, че е по-евтино да купят по-нови самолети и танкове и артилерия от САЩ ( 2ра ръка ест.) отколкото да поддържат разпадащите се руски Миг-ове и другите таратайки

21

ьььььььььььььььььььь

преди 8 години

Това е ново ПОРОБВАНЕ и ОКУПАЦИЯ.......

20

от СТАРИЯ НЕСЕБЪР

преди 8 години

Да бяха пратили туристи, че пасажерските кораби са рядкост това Лято!Няма ги и рускоговорящите туристи.

19

ХХХ

преди 8 години

Преди като не бяхме в НАТО защо Русия не беше заплаха за нас, а напротив ....изнасяхме продукция натам ? Как изведнъж Русия се превърна в опасност за България :) иначе не се споменава терористичната заплаха от ИД ? Десетки хиляди незнайно какви джихадисти и носители на вируси влязоха в страната ни ....ама няма ....Русия ще ни нападала ?!!?!?! Марш от страната ми хАмерикански окупатори !

18

Анонимен

преди 8 години

В *** всичко може да се случи. Онзи ден прочетох, че в Монтана е изгоряла пожараната.

17

Анонимен

преди 8 години

Когато България влезе в НАТО в Парламента имаше само четирима депутати против и около 16 въздържали се- справка Парламент- архив.. Тогава нали не си мислехте- че ще играем БАЛЕТ със нато

16

Анонимен

преди 8 години

Здравейте, циркаджии! Кой се страхува от Путин???

15

Анонимен

преди 8 години

Каква Руска враждебност, какъв дявол? Накрая ще си намерите майстора янки мръсни.

14

Анонимен

преди 8 години

*** пак се разлаяха. Освен да злобеете безпомощно по форумите друго не ви остана. Хващайте пътя за Сибир докато е време, че скоро ще ви изметем всичките!

13

Анонимен

преди 8 години

Май трябва да благодарим на вас за това освен на нашите глупави и продажни политици

12

мунчо

преди 8 години

Американците ни избавиха от комунистическо-болшевишката-руска чума, само заради това трябва да сме им изключително признателни!