13

Анонимен

преди 8 години

Тази спокойно може да мине и за 30-годишна, особено ако я сравняваме с 20-годишните амортизирани ***, които изглеждат като на 40...

12

Анонимен

преди 8 години

Не може да мине за 40-годишна, но за 50 би могла.

11

Анонимен

преди 8 години

Струва ми се, че не е редно да наричат "баба" една съвременна 60-годишна жена. След като ще се пенсионират на 65 г., а някои дори напират да раждат, значи нито се чувстват баби, нито изглеждат като такива. :)

10

Анонимен

преди 8 години

Познавах и жена, която овдовя, когато беше 75-годишна. Дотогава имаше само по една едва забележима тънка бръчица пред всяко ухо, много стройна стегната фигура и хубави крака. След като изгуби съпруга си, постепенно се очерта коремчето й, а в последната година от живота й бузите й започнаха да се отпускат, но бръчки не се появиха. Жената почина на 81 г. На младини е спортувала, но кожата е нещо друго - беше бяла и гладка. Има такива жени -за тях казват, че са "целунати от Бога".

9

До 14

преди 8 години

Може и да е. Има женички, които не само са добре поддържани, но и природата е много благосклонна към тях. Имах колежка, която се пенсионира с такова гладко, бяло лице, каквото рядко имат и 20-годишните - с естествено опъната кожа, по която нямаше и точица. Кожата на ръцете й Беше същата. Но тя беше съпруга на известен човек, с големи възможности и беше не само хубавица, но и много добре поддържана.Познавах и баба, която до смъртта на съпруга си имаш

8

Анонимен

преди 8 години

ЖЕНАТА НА СНИМКАТА НЕ Е НА 60 ГОДИНИ КАКТО И ДА МИ ГО ОБЯСНЯВАТЕ,ЛИЧИ СИ ПО РЪЦЕТЕ,ТЕ ИЗДАВАТ ВЪЗРАСТТА..

7

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 1Хубава е, но тази, която употреби израза "60-годишна баба" е ***, нетактична, проста като ***! Не знае колко скоро ще я сполети нейната 60-годишнина!

6

Анонимен

преди 8 години

Наистина страхотно изглежда жената! Това, което ми е правило впечатление винаги е, че жените, които не използват много козметика и не са вечно намазани с грим имат много по-хубава кожа. Особено пък средностатистическата българка, която няма пари за класна козметика и се маже с всякакви *** бързо заприличва на застаряваща ***. По-малкото е повече, както се казва ;)

5

Анонимен

преди 8 години

Не е само че няма бръчки, но и бузите й не са увиснали. 100% и никога не е ходила на работа.

4

бай Иван

преди 8 години

Влогърка - има влогове, сигурно и в КТБ

3

до любо

преди 8 години

че води видео блог, тоест качва youtube клипчета

2

Професор

преди 8 години

Значи Блогър разбирам какво е - платен "представляващ мислещите хора" - нещо като Асан Генов но Влогър не знам какво е.

1

Анонимен

преди 8 години

Наистина е хубава дамата!