14

Анонимен

преди 8 години

Еха, па че ни дигнат лебо. А после и токо. А най-после - Мутрата през бордо. Като по-лани.

13

Стари песнички...

преди 8 години

ЗА АРЕНДАТОРИТЕ ---ВСЯКА ГОДИНА Е ЛОША:--ако се роди много жито---пада цената ...и няма купувачи...!--ако се роди малко жито ---нема продукция.....Номера е да се "съхрани печалбата "....а , собственика да пие една студена водица...

12

до 13

преди 8 години

Поинтересувай се какви субсидий и как, вземат земеделците в Германия и тогава пиши.

11

до 13

преди 8 години

Какви данъци плащат земеделците?

10

земеделец

преди 8 години

Българския земеделец получава 25% от субсидията която получават в другите страни. Още не са дали 40% от обещания акциз. Няма държавна помощ, но плащаме данъци и за получените субсидии. Да не говорим за бюрокрацията в държавните институции. Земеделието е най рисково производство. Трябва да се уважава тези хора.

9

Анонимен

преди 8 години

Тююю, язък! Тая година нема да сменят джиповете...

8

земеделец

преди 8 години

До gtfОстават около 1,5-2 милиона тона , всичко друго се изнася , т.е. 3-3,5 млн. Положението със слънчогледа и царевицата не е по-различно , защото хубавите ни управници направиха така , че животновъдите да не знаят за какво работят.

7

gtf

преди 8 години

Няма ли да отговорите колко от това зърно остава на българският пазар ? хубава или добра година, цените все на горе. Нямат наядане алчните душици, че изказвания в медиите правят.

6

земеделец

преди 8 години

Като човек , който се занимава от много години със земеделие , мога да кажа , че винаги годините са лоши за новоизлюпените арендатори , които в рамките на няколко години започнаха да обработват по няколко десетки хиляди декара. Може би не съм бил оправен колкото тях , за да направя толкова голямо стопанство , може би нещо друго ми куца , но знам , че преди да има субсидии бях земеделец , в момента съм пак такъв , а след спирането им през 2020 ще съм си отново същият.

5

фермер

преди 8 години

Не престанаха да се оплакват тия зърнопроизводители, все лоша реколта, а беден производител няма, все по екзотични екскурзийки ходят, с по два-три мощни джипа, осигуряват до "девето коляно" семействата си, нека имат и нека ходят, но да престанат да реват, че все годината лоша за реколтата, срамота е ...

4

123

преди 8 години

Оправдания. Искат пари без да работят. Измамници мързеливи и крадливи. Като вали- лошо, като не вали пак лошо. И коя година е хубава за тях.

3

Анонимен

преди 8 години

Пак ли искате да вдигате цената на хляба? защото сигурно са ви малко парите за почивката или за джипове да си купувате ваща мамка долна

2

Анонимен

преди 8 години

Усещам тънък намек че ще има тренд на цените нагоре. Колко да е лоша?! Субсидиите взехте ли? Взехте. Безакцизно гориво ползвате ли? Ползвате. Сега и годината лоша.

1

Анонимен

преди 8 години

Да им се отпуснат двойни субсидии за да не закъса земеделието.Хахахаха