149

Алекс

преди 8 години

Никой не бяга от страната си от лесно. Аз си вдигнах партакешите защото ми писна да се оглеждам кой ще се опита да ме излъже или ограби. Законите не се спазват, всеки е с "и кво праим ся" манталитет, а най-лошото е че не виждам нещата да се оправят в обозримо бъдеще. Все пак е природата вакуум няма, на всяко действие има противодействие. С интерес ще следя как ще се развият нещата в родния край. Може пък след 30-40 години да се нормализира народа.

148

Анонимен

преди 8 години

Оптимистична прогноза! Обаче най-вероятно ще стане по-рано...

147

Анонимен

преди 8 години

статистиката пропуска обаче най-лошите фактори - с увеличаването на , се увеличават не само неграмотните, а и убийствата, изнасилванията и разрушенията. доста хора ще слагат сами край на живота си, ако преди това не бъдат насилствено умъртвени. факт.

146

реалист

преди 8 години

първа възраст хората плачат втора терминал 2 трета ругаят и стенат

145

умньо

преди 8 години

До 165Не с боза, а с друго маже би иска да ви напълни лейките, но въпроса е че вие не искаеа, и дрънчите на по кухо...

144

Щирлиц

преди 8 години

Щом излезем от ЕС вече няма страшно.Колкото по-скоро стане,толкова по-добре, и такива черни прогнози ще бъдат само поредното бръщолевене на някой стъкмист.Останем ли в ЕС, такава прогноза ще ни се види приказка.

143

Анонимен

преди 8 години

. Ценностите били тези истинските, да работиш, да се ожениш, да създадеш семейство и да възпитаваш децата си.---------да работиш за минималната - нито можеш да се ожениш , нито можеш да създадеш семейство , да не говорим пък за отглеждането на деца ...

142

Катя

преди 8 години

Нито ще изчезнем нито ще избягаме от България,човек си тежи на мястото там където е роден.Всичко се прави с цел,да убият духа в българина ,защото така по лесно се превзема и територии и постове,позиции и т.н.Един народ с паднал дух е лесна плячка за враговете и.Няма такова нещо,деца се раждат постоянно,ето в Бургас за 2 мес.сумати близнаци се пръкнаха ,да са живи и здрави.Спокойно България ще я има и още как.

141

З

преди 8 години

Слава Богу, емигрирах навреме. България е една отживяла и безперспективна страна. В днешно време няма място за сантименти, важно е как по света се оценява труда на човек. А вие си говорете там колко велик е Путин и се радвайте на по 30 лева по изборите. Ако БАН прави някаква доктрина нека тя да включва съвети как по-лесно младите да се махнат от България. Държавата е изгубена, а и време за спасение няма много. Нормален българин от чужбина няма да се върне. Хората знаят, че и лекари няма да има.

140

Анонимен

преди 8 години

След три войни, 1920 населението започнало да се увеличава не защото били много богати, а защото са били силни на дух и вяра в себе си. Ценностите били тези истинските, да работиш, да се ожениш, да създадеш семейство и да възпитаваш децата си. Сега много от жените са чалгарки, мъжете са мачовци, срам ги е да работят, ценностите са други. Не сме сега бедни материално, другаде е бедата.

139

БКП

преди 8 години

Българина се топи и не може да се самовъзпроизвежда като народ, а вместо това предпочита да асимилира предимно тюркски етноси.

138

111111111

преди 8 години

през 2040 г ще сме толкова

137

Анонимен

преди 8 години

Най е лесно да се избяга, щом сте решили ***. Оставете си паспортите на границата, ПРЕДАТЕЛИ!

136

до 196

преди 8 години

А на теб 2 млн малцинство да ти се порадва!

135

до 192

преди 8 години

Голям оптимист си-какви 6 млн?

134

за 192..

преди 8 години

Гледай като се вдигнеш...да не се "излундзиш".....!

133

...

преди 8 години

а през 523532235245432 535 43 534 534 година ше сме под 3 трилион бацили обитаващи запуснатите преди 324023403204023 30420 години канали на града. тия нз каква е тая безсмислена професия загуба на време по-добре да си им дават пак заплата ама да си пият кафе само

132

Анонимен

преди 8 години

Я ДА СЕ ВДИГАМЕ, ДОКАТО СМЕ ВСЕ ОЩЕ 6 МЛН !

131

Анонимен

преди 8 години

КВИ СА ТИЯ ТАЛАСЪМИ НА СНИМКАТА? ТАКА ЛИ ВИЖДАТЕ РОДНАТА ПОПУЛАЦИЯ???

130

Голям праз...

преди 8 години

До 2070 има още много време...!До тогава ...я , камилата ,я камиларя ...я бежанците от Сирия и Африка!България е на кръстопът и никога няма да остане безлюдна!Просто , руските дупедавци значително ще намаляват и ще се заместят с нормални и стойностни люде, готови на труд и нормален живот!