46

Анонимен

преди 8 години

Само като ги видиш тези на снимката и ти става ясно що за 'опълченци' са.. чисти терористи - крият си лицата и са целите в татуировки и свастики! Това ли са миролюбивите православни миряни питам аз?!.. или по-скоро това са войнолюбивите руси, дошли от Чечения в Донбас да колят и бесят християни срещу пари!!!проруска, засрами се подлого платена!

45

анонимен

преди 8 години

Супер *** народ в тази държава. Затова сме и на този хал. Какво правят американци в Украйна? Ако Путин влезе в Украйна за един ден ще е в Киев.Международен съд за УБИЕЦА Порошенко! Цяла Европа разбра истината само нашите *** не! Вярвайте още на *** и Марийка. Пълна дезинформация за която им се плаща.

44

Анонимен

преди 8 години

От Киев са се притеснили че при изборитре ще ги бутнат от хранилката заради поразиите дето натвориха и сега на ВСЯКА цена ще се опитат да раздухат гражданската война!само стойте и гледайте! - последните седмици само засилват терора над мирното население в Новорусия! Само им се чудя на бунтовниците как още не са тръгнали накъм Киев!

43

UFSY

преди 8 години

До СТРАНДЖАТАПреди да станеш оплченец и да защитаваш собствените си жена и деца, земя и къща все някакъв си бил... те, така. А са елитни, на фона на ВСУ и на ПС защото мотивацията е различна.

42

СТРАНДЖАТА

преди 8 години

В своите завоевания *** ще достигне да Ламанша... - международния съд в Хага... - килията на Милошевич...

41

Анонимен

преди 8 години

Спителу на течение?, . Употребявате ли наркотици, алкохол или други " модерни" опиати?. Ходите ли редовно на преглед при психолог и на лабинет по заразно-инфекциозниболесри?.

40

проруска

преди 8 години

Господи, спаси ДОНБАС! Трябва да си неграмотен, за да не виждаш кой не спазва споразуменията от Минск2. Ежедневно украинските фашисти избиват православни.

39

антиседераст

преди 8 години

Няма по зомбирани индивиди от ***.

38

Анонимен

преди 8 години

Прасенко се стреми към военно положение, защотот така ще отмени изборите.А има ли избори - направо са му духнали под опашката!От Новорусия не им се иска пак да има война и се стремят да се запази Миското положение поне до зимата, когато на студено по-адекватните украинци ще поотрезнеят! А после сами ще се усетят кой ги доведе до нещастното им положение и нема начин да не го погнат!Та хунтата на всяка цена ще се опита да подкладе военния конфликт!

37

до 68

преди 8 години

Вемайте си редовно предписаните лекарства от мен. С уважение: д-р Чук

36

Анонимен

преди 8 години

руснаците да спрат да тероризират Донбас! Сами извършват атаките и атентатите, а после ги документират и представят с някакво жалко 'доказателство', че са били извършени от друг.Разбира се, не се престарават с доказателствата, защото за всичко е ясно, че са проформа.руския масов мужик се радва да го лъжат в очите и дори гледа подозрително, когато някой му казва истината - явно не е от нашите, мисли си той!Наглото и арогантно отношение е национална черта, а лъжата е ежедневие в русия..

35

до 61

преди 8 години

До кпй кллас сте учил?.

34

Анонимен

преди 8 години

До СТРАНДЖАТАтур.***

33

СТРАНДЖАТА

преди 8 години

Тия сепаратисти - донбаски миньори и фермери... - се оказаха елитна военна част...

32

СТРАНДЖАТА

преди 8 години

До до 55"Искам Странжата да каже редно ли е Украйна да се продава на някакви зложелатели?! Май е време Странджата да се преименува на странния. Ми странен си е, кво?!"...Украйна сама може да определи кой е доброжелател...

31

до 58

преди 8 години

Дори и да приемем теза ти , че .... "РУСИЯ става все по-силна и могъща!"....кога ще прочетем нещо от типа , че гражданите на Русия живеят все по-добре, са по-свободни, не бягат панически на омразния Запад.....кажи пиленсе? Кога ?

30

до 56

преди 8 години

Горещото софийско време , въздейства изключително силно върху мозъчните процеси.

29

до 54

преди 8 години

Извинете, да не би случайно в близките дни да ви е удрял трифазен ток?. Пишете така, сякаш ви е изгорена нервната система.

28

СТРАНДЖАТА

преди 8 години

На *** дали му е хрумвало да си върне Аляска...

27

Анонимен

преди 8 години

Вчера сътрудници на министерството на държавната безопасност на ДНР успешно са обезвредили украинска диверсионна група като са задържали жив командващия офицер, който дава показания за наличие на план за нападение на ДНР и ЛНР от страна на украинското командване.