106

Анонимен

преди 8 години

До Кримще остане докато местното население прояде корени и трева. После ще ви отвинти ушанките и нещата ще си дойдат по местата.

105

ГУРБЕТЧИЯ

преди 8 години

До Анонимен75% били ултра надъхани руснаци - приказки за ***...АКО В КРИМ 70% СА УЛТРА НАДЪХАНИ РУСНАЦИ ИЛИ РУСОФИЛИ ,ТОГАВА РУСИЯ НЯМАШЕ ДА ПРАТИ ХИЛЯДИ ВОЙНИЦИ БЕЗ ОПОЗНАВАТЕЛНИ ЗНАЦИ ,ПОД ЧИЙТО КОНТРОЛ ДА СЕ ОСЪЩЕСТВИ ТАКА НАРЕЧЕНИЯТ "ДЕМОКРАТИЧЕН РЕФЕРЕНДУМ"! В КРИМ 50 ИЛИ НАД 50 % СА УКРАИНЦИ ,ТАТАРИ И ДРУГИ ЕТНОСИ ,КОИТО МРАЗЯТ РУСКИТЕ ОКУПАТОРИ ! ЮТУБ ,КЛИП - РУСКАТА НАГЛОСТ В КРИМ ! В КРИМ РУСКИТЕ АГРЕСОРИ АРЕСТУВАТ ПРОТИВНИЦИТЕ НА ОКУПАЦИЯТА ,КОНТРОЛИРАТ МЕДИИ И ПРОЧИЕ !

104

Боби

преди 8 години

До Анонимен 149Само малко статистика с една средна заплата Украинците преди майдана можеха да стоплят 500 кубика топла вода. Миналата година бяха 300 сега са паднали под 150. Това е само приходи към разходи за отопление на вода статистика. Украйна от Житницата на СССР в момента реално е изправена пред ситуацията да внася храни... Износът към Русия и бившите СССР стани е спаднал с 90-95% А износ към ЕС няма защото не отговарят на стандартите на ЕС ... Гадничко нали

103

Анонимен

преди 8 години

До Боби75% били ултра надъхани руснаци - приказки за ***...Що тогава дребния прати зелените си човечета, без отличителни знаци? Нали работата е била сигурна, за какво му е било да си подготвя и ракетите?Само ***, руска може да дрънка подобни простотии.

102

Боби

преди 8 години

До Анонимен 147Бях на морето две седмици. Касова бележка ми дадоха в голям супермаркет(с видео наблюдение) като платих с карта, на плажа за чадър(даже се стреснах в първия момент) и в един целогодишно работещ ресторант(случайно го знам това). Всичко останало беше кеш и получаваш продукт или "продукт" и понякога усмивка.Това се нарича сива/черна икономика и Корупция. И аз търпеливо я подкрепих за съжаление. Не ми се занимаваше да искам бележки и да правя сеир.Колега проблема е при нас !!!!!!!

101

до Боби

преди 8 години

"Рашките има външен дълг 11% БВП"Да не е малко? САЩ имат външен дълг 30% БВП, ама лихвите са им по-ниски - значи Рашата е по-задлъжняла от САЩ, хаха!

100

Анонимен

преди 8 години

До Бобити и миналата зима това разправяше - не се знае какво ще стане. Е и кво стана? Рашките духат супата, а Украйна си е все там.

99

Боби

преди 8 години

Спрете с тоя КРИМ най-сетне.Крим щеше при първия повод какъвто и да е дори и да нямаше майдан пак да се присъедини към Русия.1. 75% от населението е ултра национализирани и надъхани руснаци2. Същите тези хора не позволиха на САЩ поне два пъти да си направи база в Крим3. Украйна беше икономическа колония на Русия до Майдана и рашките ги хрантутуха с евтини ресурси. Със сносен начин на живот. От майдана до сега само девалвация на приходите докато не фалират. Тази зима не се знае какво ще стане

98

Анонимен

преди 8 години

До Бобикви приходи имаш от руски бизнес бе ушанко? Я цитирай поне един, например руския Лукойл да си чувал някога да е бил на печалба и да е платил някой лев?Да си чул руснак собственик на апартамент да е платил данък, че го е дал под наем?

97

ГУРБЕТЧИЯ

преди 8 години

КРИМ НИТО Е НА РУСНАЦИТЕ ,НИТО НА УКРАИНЦИТЕ ,АКО ТРЯБВА ДА СМЕ ИСКРЕНИ ! СТАЛИН УБИ СТОТИЦИ ХИЛЯДИ КРИМСКИ ТАТАРИ И ИЗСЕЛИ МИЛИОНИ КРИМСКИ ТАТАРИ И ЗАСЕЛИ КРИМ С РУСНАЦИ ! АЗ ТОВА СЪМ ГО ПИСАЛ НАПРАВО В КЛИПА - РУСКАТА НАГЛОСТ В КРИМ ! В КЛИПА ПРАВЕХА ИНТЕРВЮ НА ЕДИН КРИМСКИ РУСНАК ,КОЙТО НАЙ-НАХАЛНО КАЗА ,ЧЕ РУСКИТЕ ВОЙСКИ БЕЗ ОПОЗНАВАТЕЛНИ ЗНАЦИ ДОШЛИ ТЪКМО НА ВРЕМЕ И ЧЕ КРИМ Е РУСКИ ! АЗ НАПРАВО В КЛИПА НАПИСАХ ,АБЕ ,МАЙКА ВИ ДА Е.. СИБИРСКИ ДИВАЦИ ,ОТКОГА КРИМ Е НА РУСНАЦИТЕ ? ВИЖТЕ КЛИПА !

96

Боби

преди 8 години

До ГУРБЕТЧИЯ 138Когато тези хора са у нас купуват и въртят техните пари през нашата икономика. Дали са Мутри или са изчезваща средна класа не ни интересува. Важното е че в тая криза и в лошите отношения Русия България по вина на нашите политици пак имаме приходи. Освен това независимо от тяхните санкции и криза да могат да си позволят част от населението да хойка насам натам свободно значи не са толкова зле. Все пак Рашките има външен дълг 11% БВП и златни резерви които го покриват на 100%

95

ГУРБЕТЧИЯ

преди 8 години

До АнонименИма ли нормална държава да е признала анексията на Крим? Дори и членките на Евразийския съюз не у признават. Какво да говорим тогава. От време на време ходят разни рубладжии като нашата Бяла Златка за да искат увеличение на парите и това е. А нашите *** подпикват от радост и си мислят, че ЕС ще признае анексията.ТОВА С КРИМ И Т.НАР. РЕФЕРЕНДУМ Е ПЪЛЕН АБСУРД ! ГЛЕДАЙ В ЮТУБ - РУСКАТА НАГЛОСТ В КРИМ ! НИКОЙ НОРМАЛЕН ЧОВЕК НЕ БИ СЕ СЪГЛАСИЛ С ТАКОВА НЕЩО !

94

ГУРБЕТЧИЯ

преди 8 години

До АнонименОт 140 милиона все ще се намерят 200 000 да дойдат в България. Ама хотелиерите реват, защото хотелите им са празни. Техни сънародници им дават апартаментите под наем и нашите *** увисват и реват. Искат данъчните да ги глобяват, че дават под наем.ТЕ НЕ САМО ДАВАТ АПАРТАМЕНТИТЕ ПОД НАЕМ НА СЪНАРОДНИЦИТЕ СИ ,НО ГИ ДАВАТ НЕЛЕГАЛНО БЕЗ ДА ПЛАЩАТ ДАНЪЦИ НА БЪЛГАРИЯ ! УЖ В АПАРТАМЕНТИТЕ ИМ СЕ НАСТАНЯВАЛИ ТЕХНИ БЛИЗКИ ОТ КОИТО ТЕ НЕ ВЗИМАЛИ ПАРИ ! ПОЛЕЗНИТЕ ***.И ИМ ДАДОХА ПРАВА

93

ГУРБЕТЧИЯ

преди 8 години

ВИЖТЕ И ПОД КАКВИ УСЛОВИЯ Е ПРОТЕКЪЛ ТАКА НАРЕЧЕНИЯТ РЕФЕРЕНДУМ В КРИМ ! ЮТУБ ,КЛИП - РУСКАТА НАГЛОСТ В КРИМ ! АКО ВИ ХАРЕСА СПОДЕЛЕТЕ КЛИПА ВЪВ ФЕЙСБУК С ПРИЯТЕЛИТЕ СИ ,НЕКА И НА ТЯХ ИМ СТАНЕ ЯСНО КАКВИ МЕТОДИ ИЗПОЛЗВАТ РУСКИТЕ АГРЕСОРИ ,НЕКА ВИДЯТ ХИЛЯДИТЕ РУСКИ ВОЙНИЦИ ,КОИТО СА ТАМ БЕЗ ОПОДНАВАТЕЛНИ ЗНАЦИ ,И НЕ САМО В КРИМ ,ТЕ СА И В ДОНЕЦК ,ЛУГАНСК ,ДОНБАС ,ТОЕСТ НА УКРАИНСКА ТЕРИТОРИЯ ! В СВЕТА НЯМА ДЪРЖАВА ,КОЯТО ТАКА КУ.РВЕНСКИ ДА ПРАЩА ВОЕННИ БЕЗ ОПОЗНАВАТЕЛНИ ЗНАЦИ !

92

ГУРБЕТЧИЯ

преди 8 години

Второ, представители на ОССЕ и на Съвместния център за контрол и координация трябва нощем да регистрират на място поредните обстрели и "оперативно да се намесват за спиране на огъня".КАКВО СПИРАНЕ НА ОГЪНЯ СПРЯМО СЕПАРАТИСТИ БЕ ?! САМО БОЙ ДОКАТО БЪДАТ УНИЩОЖЕНИ ! РУСИЯ ЩЕ НАПРАВИ ВСИЧКО ПО СИЛИТЕ СИ ДА ОТЦЕПИ ТЕЗИ РАЙОНИ ОТ УКРАЙНА ЗА ДА ИМА СУХОПЪТНА ВРЪЗКА С КРИМ ! ЕС И НАТО АКТИВНО /ВОЕННО И ФИНАНСОВО/ ТРЯБВА ДА ПОМАГАТ НА УКРАЙНА ЗА ДА МОЖЕ ТЯ ДА СЕ ПРЕБОРИ С РУСКАТА АГРЕСИЯ !

91

ГУРБЕТЧИЯ

преди 8 години

До БобиЕх анонимни пиши си името да ти се посмеем персонално. Идвам от Морето - както знаете там рашките имат много купени имоти и жените/мутресите им седят по 2-3 месеца на топло(по тхните стандарти) през лято ТЕЗИ ДЕТО КУПИХА И КУПУВАТ ИМОТИ В БЪЛГАРИЯ НЕ СА ОБИКНОВЕНИ РУСНАЦИ ,А БИЗНЕСМЕНИ ,КОИТО ВЪПРЕКИ ЧЕ СА БИЗНЕСМЕНИ ТЪРСЯТ ЕВТИНИ АПАРТАМЕНТИ ДО 60 000 ЕВРО ,ЖАЛКИ СА ,БЯГАТ ОТ РОДИНАТА СИ ,ЗАЩО ЛИ ?! АМЕРИКАНСКИТЕ ИМ КОЛЕГИ КУПУВАТ ЗА МИЛИОНИ !

90

Боби

преди 8 години

До ГУРБЕТЧИЯ 138Айде спри се. помисли малко, посмятай с елката и след това говори подобни глупости.1. заради санкциите и слабите рубла и евтиния петрол Русия не може да си върже бюджета ти ми говориш за мултимилярдни "инвестиции" в "наемници" Чеченци. Момче никой наемник няма да се съгласи да отиде да се бие в Донбас без здрав ТИЛ и съвременно оръжие. Ако сепаратистите имаха съвременно оръжие или "наемници" с такова до сега ВСУ нямаше да са им останали бронемашини и бункери в първи ешелон.

89

Боби

преди 8 години

До Анонимен 136Ех анонимни пиши си името да ти се посмеем персонално. Идвам от Морето - както знаете там рашките имат много купени имоти и жените/мутресите им седят по 2-3 месеца на топло(по тхните стандарти) през лятото. Видях една украинска машина. Десетки руски. А руснаците и особенно руските баби по пазара се бутаха както гъркини пред all inclusive маса с ядене. Всички местни казаха че дори сега в тая криза ако не бяха рашките щяха да пишат сезона провален. А ти ми говориш че е лошо при тях

88

ГУРБЕТЧИЯ

преди 8 години

В ЮТУБ ВИЖТЕ КАК РУСИЯ ДАВА ДЪРЖАВНА ПАРИЧНА НАГРАДА НА ЧЕЧЕНЦИ ЗА ДА СЕ БИЯТ НА СТРАНАТА НА СЕПАРАТИСТИТЕ ,ТОЕСТ ЗА ДА РУШАТ УКРАЙНА ! ПОЛЕЗНИТЕ ***.И ВЕДНАГА БИХА КАЗАЛИ ,КИЕВ СЪЩО ИЗПОЛЗВА ЧЕЧЕНЦИ ! ДА ,НО КИЕВ ИЗПОЛЗВА ПЛАТЕНИ ЧУЖДЕНЦИ ЗА ДА ЗАПАЗИ ЦЯЛОСТТА НА СТРАНАТА СИ ,А МОСКВА ИЗПОЛЗВА ТАКИВА ЗА ДА РУШИ СЪСЕДНА СТРАНА ,КОЯТО НА ПУК НА МОСКВА Е РЕШИЛА ДА СТАНЕ ЧЛЕН НА НАТО И ЕС ! КЛИПЪТ СЕ КАЗВА - РУСИЯ ИЗПРАЩА ЧЕЧЕНЦИ В ПОМОЩ НА ПРОРУСКИТЕ СЕПАРАТИСТИ В УКРАЙНА !

87

Боби

преди 8 години

До 133Хора цената на петрола и цената на бензина/пропана/газ за битови/производствени нужди са ДВЕ РАЗЛИЧНИ НЕЩА !!!Разберете го най-накрая.В България и във всички корумпирани страни има КАРТЕЛ по отношение на цените на бензина. Картела се изразява в това че цената на бензина е толкова вискока колкото може населението и бизнеса да понесе. Нито стотинка/цент/копейка по-евтино.Това за съжаление е реалността драги съграждани