146

213 до Боби

преди 8 години

Така е. Но до такива огромни печатания никога няма да се стигне. Стига малко, да компенсират лихвите, ако тръгнат да растат, но няма изгледи за това.Просто исках да напомня, че дългът на САЩ е бял кахър, щото първо е главно вътрешен, второ: в тях хляба, в тях ножа ! (те затова и го допуснаха, да не ги мислиш за ***)

145

Боби

преди 8 години

До 213Умнико ако САЩ напечатат за една година долари равностойни на собствения си БВП кажи ми колко ще се обезцени долара? Да погледнем САЩ има БВП горе долу колкото Китай пак горе долъ колкото Европа. Останалите страни по света да имат още два пъти БВП на САЩзначи ако САЩ напечатат долари равностойни на 16 000 000 000$ и си върнат "дълга" колко ще се обезцени долара? Ами катастрофално. От времето на Картър когато махнаха златния стандарт $ не е валута а Стока и се държи по този начин.

144

до UFSY

преди 8 години

Вътрешният е голям но това не е проблем - левият джоб обещал нещо на десния - едно министерство обещало нещо на друго и няма да го изпълни - голяма работа.В страни като Русия никой не е обещал нищо на никого (освен за отбрана) - иначе и те щаха да имат такива "дългове".Иначе частните дългове не са много. А и те са вътрешни. Не като нашите към "гръцки банки"...

143

до UFSY

преди 8 години

Първо признай, че опитът ти за евтина пропаганда с шаблони беше детски смешен, после коментирай моята "посредственост", ок?

142

UFSY

преди 8 години

До до UFSYИменно, външния дълг на САЩ е толкова... публичния е далеч по-голям.

141

до UFSY

преди 8 години

Ставаше дума за ВЪНШЕН дълг.Да, дълга на САЩ е единствено и само в долари, т.е. дълг на практика няма. Има само обещания, които САЩ могат да изпълнят, ако пожелаят. Ако не желаят, ще пуснат печатницата и пак ще изпълнят обещанията (да, с последици, но малки).Това е ВЕЛИКА СИЛА !А не като Русия - играчка в ръцете на Ню Йоркската стокова борса, хаха.

140

UFSY

преди 8 години

До до UFSYКакто написах... плувай! Забавляваш ме искрено с посредствеността си!

139

UFSY

преди 8 години

До до 200Около 30/200 по задлъжнялост за САЩ за Русия около 160/200 ... и да не забравяме, че дълга на САЩ е единствено и само в долари.

138

Боби

преди 8 години

До ГУРБЕТЧИЯ 189Пак се изхвърлиАко РФ беше пратила войници в Украйна то тогава щеше да има Снайперски двубои с едрокалибрени и прецизни малокалибрени пушки(такива няма защото западните наемници са все още там)нямаше да има танкове на първа линия от страна на Укр - Корнет ракетите имат с 1 км по-голям обсег от оръдието на Т-64Половината бункери на Укрйна щяха да са изтърбушени с ракети Метис-М с големи загуби за укрСепаратиската артилерия щеше да стреля по радарни данни от Зоопарк радари

137

до UFSY

преди 8 години

Ти си ниска топка, опита с евтина пропаганда, даказах ти, че няма смисъл.

136

Боби

преди 8 години

До Анонимен 197Малко се изхвърли колега.Не опорачаващи а неверни при условие че има валидни исторически източници.Давам пример за изкривяване на историята.СССР е нападнала Япония на хххх дата. Ядрената експлозия в Хирошима е на хххх дата. Капитулацията на Япония е на хххх дата.Това е написано в американски учебник по история. От това излиза че СССР е бомбардиртала Хирошима с ядрена бомба и Япония е капитулирала.Реално и 3 факта са верни поотделно. Но взети заедно са абсолютно неверни.

135

до 200

преди 8 години

"Доколкото знам, САЩ го уголемиха, РФ го намалиха..."Да, но той пак тежи на САЩ по-малко - обясних защо."Стига с тая пропаганда! Смешни сте вече..."Нали това казвам - че САЩ били задлъжняла страна са пълни глупости, поне 95% от държавите по света са по-зле.

134

UFSY

преди 8 години

До до UFSYМного, много ниска топка... игнор май френд! Плувай!

133

до UFSY

преди 8 години

Разбирам, че ти е трудно да осъзнаеш, това което съм написал и но да повторим, чунким разбереш..."... и други родоотстъпници получиха рублите ни заринаха с помия... ..."Това включва хранилките на Дружеството за приятелство с Русия и на Пасольството, както и към мафията за руските енергиини проекти , надявам се да си разбрал тоз път.

132

UFSY

преди 8 години

До АнонименМисля бъркаш адресата, сега отново и по-внимателно, и по-любезно, че гледам си се накокържил, а това не е добре за кръвното.

131

UFSY

преди 8 години

До до UFSYРазбирам, че ти е трудно да осъзнаеш, това което съм написал и но да повторим, чунким разбереш..."... и други НПО-та получиха грантовете ни заринаха с помия... ..."Това включва хранилките на Козяк и на Драган Цанков, както и към Брюкселските зелки, надявам се да си разбрал тоз път.

130

Анонимен

преди 8 години

До UFSYА знаеш ли какво е грант ушанке? Повтаряте като папагали руските опорни точки.

129

UFSY

преди 8 години

До до 173Нещо си се объркал... 2014 Външния дълг на САЩ е 106% от БВП на Русия е 23%Доколкото знам, САЩ го уголемиха, РФ го намалиха...Стига с тая пропаганда! Смешни сте вече...

128

до UFSY

преди 8 години

Гледам, откакто путинофилите и други родоотстъпници получиха рублите ни заринаха с помия...

127

UFSY

преди 8 години

Гледам, откакто прокопиевите и други НПО-та получиха грантовете ни заринаха с помия...