24

Буахаха

преди 8 години

от както ББ раздава заповеди по ФБ - джедайте казват " Нека фейсбук бъде с теб" ,

23

Анонимен

преди 8 години

Това не е кражба гадта е взел колата да се повози .Крайно време е на крадците да им се режат ръцете до лакътя друг начин няма.

22

Путев

преди 8 години

Малий, как не са откраднали бентлито на жената на тоя.. Може да са пробвали, но да не е поддало!

21

тошо

преди 8 години

този го познавам. ами сега на кого и как да кажа че знам къде е колата, като нямам фейсбук?преди хората използваха телефони, но откакто и полицията мина само на фейсбук, сега тя само си стои и разглежда снимки и се лайква колко е добра.

20

Светлин

преди 8 години

Потърпевшият Делян Лилов е собственик на една от най-големите ИТ фирми в България, Мусала Софт. Съмнява ме да имаше новина в дневник.бг ако кражбата беше от обикновен гражданин без връзки къде ли не.Освен това Мусала Софт правят проекти за МВР, та ако неговата кола не намерят не знам на кого ще могат.

19

Tih velikan 681

преди 8 години

V povecheto sluchai kukite sa v shemata.Po dobre da ide v mestniyat kvartal v kafeto deto se subirat i booi na purviyat,dokato stigne do tartora yak selski boi i kato go namerish svali mu bubrecite da pishka cyal jivot kofti..durjava nyama.Samo krumovi pohvati!!!!!!!!

18

Анонимен

преди 8 години

До анонимна 27Не, законите на "онези от чужбина" не работят по този начин.

17

анонимна

преди 8 години

А същият този от снимката а ко го хванат и осъдят ще претендира за права на човека. Онези от майната си ще дойдат да го защитават. Има вероятност и да осъди България , а ние да му плащаме плащаме от големите пенсии и заплати.Уважаеми потърпевш! откриеш ли го не се съобразявай със законите.

16

Анонимен

преди 8 години

Е и като ги хванат какво? Според българските закони ще го съдят 5 години през това време ще се разболява,ще сменя адвокати ще лъжат ще мажат,ще се развежда деца ще му се раждат роднини дето не ги е виждал цял живот ще умират и най-накрая когато влезе в съдебната зала- ангелче невинно.Най-много условна. Ама е по вероятно заради "процесуални" нарушения делото да бъде върнато айде наново целият театър после извратеняците от Страстбург ще напънат,че бил невинен даже и обезщетение ще има.Закони няма.

15

Олег Иванов

преди 8 години

Случаят с последното убийство в Борисовата градина доказва, че единствено с публикуван "снимков материал" /поне по нашите географски ширини/ работа явно не се върши!?Интересно, защо потърпевшия освен ВИДЕОНАБЛЮДЕНИЕТО, не споменава иза други взети от собствениците на гаражните клетки предохранителни меркисрещу крадци . . .!?

14

МРАВКА

преди 8 години

ДАНО ПОТЪРПЕВШИЯТ ОТКРИЕ КРАДЦИТЕ И ДА ИМ СЧУПИ И РЪЦЕТЕ И КРАКАТА ДА ХОДЯТ В ИНВАЛИДНИ КОЛИЧКИ ДА КРАЯ НА ЖИВОТА СИ. НА М.В.Р. Е БЕЗСМИСЛЕНО ДА СЕ НАДЯВА ТЪИ КАТО ПОВЕЧЕТО КРАДЦИ СА ПОКРОВИТЕЛСТВАНИ ОТ ТЯХ.СЛУЧИ ЛИ СЕ НЯКОЛКО КРАДСИ НА М.П.С. ДА ИМ СЧУПЯТ КРАКА И РЪЦЕ КРАЖБИТЕ НА М.П.С. ЩЕ СЕКНАТ ВЕДНАГА.

13

Анонимен

преди 8 години

Нито един положителен коментар за родното МВР. Защо ли? Дали защото са пълни некадърници? Или защото за уникално мързеливи? Или защото не малък брой от полицаите са комбина с престъпниците? Или защото и началниците им получават от лапачката? А може защото са пълни комплексари?

12

жеко

преди 8 години

обикновено тея полицията ги пази ама сега като се надигне общественоста едва ли ще могат да си затворят очите, единствения начин да накараме полицията да работи е всички да сме единодушни и да влизаме в положение на всеки наш съгражданин защото другия път ще се случи и на нас

11

Анонимен

преди 8 години

Браво

10

Rumen

преди 8 години

Надявам се да намерят *** и за го затворят със съкилииник, който да обича секса с подобни на този.

9

бай Тъпчо

преди 8 години

Абе щом кат по снимка не могат та познаят и съдят да земем си фърлим личните карти и паспортите бе-то и по тех на познават по снимка дет не са признава вече а пък снимките преди беха цветни та всичко ти личеше пък сега пак минаха на чернибелите та да не можеш и ти да са познаеш...Що тъй бе-то место технологийте да връват напреде,те пак наобратно са върнаха с тез чернибели снимки

8

ено

преди 8 години

Питай в полицията, те 100% знаят кой е.

7

Анонимен

преди 8 години

До Tulski - кой го интересува какво признава съда , дела без край , намираш гьотферена по снимката , строшаваш му ръцете и краката , правиш го инвалид и да си е... майката , тая *** я оправя само бой и трепане , какъв съд , каква милиция , какви пет лева

6

!

преди 8 години

Ако го хванат да ми се обадят, пък ако иска след това съда да ме съди заедно с господ и сатаната!Ще го изпращам парче по парче на роднините му като публикувам всяко едно в интернет!

5

Анонимен

преди 8 години

Ами за да си вилнеят спокойно престъпниците измислиха , че снимките и видеоматериали не са доказателство . А кое е тогава доказателство . Просто полицията си измива ръцете и си прибира рушветите от крадците .