65

Анонимен

преди 8 години

По обективни причини политическата ***,управляваща БГ след 1989г, ще бъде свалена от власт,а и "семето й" ще бъде унищожено!Засега "Бог помага" и периодично си ги "прибира"- и те, и децата им са вече безнадеждни наркомани,алкохолици, *** и взаимно убиващи се ***-но "в кошарата не вкарва"!Вероятно "някой" вече организира,обучава и ще издигне във властта истински български "капиталисти"- знаещи,можещи и с натрупан опит отговорни специалисти в съответните области,които да възродят БГ!

64

Лукойл

преди 8 години

Като си немат техна си митница ша ги ловат. И изобщо не са габаркайте, ами си плащайте. Иначе - като Мишо Бирата...

63

Аха...

преди 8 години

Значи като се размърдате ... можело и да хващате контрабанда. А инак е лесно да наредиш на земеделски производители да хвърлят по 25 хиляди лева за нивомери.

62

88

преди 8 години

Това гориво е минало през държавните митници! И какво са 100тона пред 16 млд?

61

до 91

преди 8 години

Есента Тиквата тъкмо "навлизаше" във властта, сега трябва да си плаща "лептата" за тва че го държат на власт "западните му приятели", за това и маржът от 50ст. на литър."над 100 т нелегално гориво за 2 дни" - това са 5 цистерни, такива нелегални излизат по 5 на час, а вие хващате само 5 за 2 дни, къде останаха другите и защо само 2 дни, защо точно сега, защо не хващате всичките 5 на час, защо не хващате цигарите, алкохола, захарта и много други продукти?

60

Дядо Петър

преди 8 години

Росенец, Росенец, Рапоне!(Я си го пипнал, я си си отишъл).

59

ЛЮБО

преди 8 години

До Анонимен: Е,ЗАБРАВЯШ ЗА ПОТУЛЕНАТА ОТ ГЛ.ПРОКУРОР ДАЛАВЕРА ,НАРЕЧЕНА КОСТИНБРОДСКА ЧАСТНА ПЕЧАТНИЦА НА БЮЛЕТИНИ !

58

ЛЮБО

преди 8 години

БРАВО,СЕГА ОСТАВА ДА СЕ ОПРАВИТЕ С ГЕНЕРАЛ-ТАНОВЦИТЕ , ГЕНЕРАЛ-АТАНАСОВЦИТЕ И ДРУГИ МИШОЦИ ОТ СДС И ГЕРБ !А ,ЩЯХ ДА ЗАБРАВЯ , ДА НЕ ПРОПУСНЕМ ПРИЯТЕЛЧЕТО ТИ ОТ ЛУКОЙЛ ,ДЕТО НАДЖИВЯ И СТОЛЕТНИЦИТЕ НА ТОЗИ ПОСТ !

57

Емо

преди 8 години

Едва ли три цистерни контрабанда са проблем, проблема е контрабандата на Лукойл, укриването на печалба, което е незаконно, но Нефтохим Бургас официално счетоводно работи на загуба. Това изказване на Бойко звучи като от ПР на Вальо Златев. Ако трябва да се направи нещо, то е да намалят цените на горивата в съответствие с цената на петрола, интересно есента при по-висока цена на петрола - 52 долара бензина беше 1.85 лв, а сега при 42 долара е 2.30 лв.

56

Анонимен

преди 8 години

хванали защото не са платили на когото трябва! Чува се че такива спечелени контрабандни пари се използват за купуване на *** избиратели! Пък и в морето се разхождат доста контрабандни танкерчета а те товарят хиляди тонове уж корабно гориво

55

ksarax

преди 8 години

Но пък за сметка на това ортака златев не пипа цената на бензина. Нищо,че нефта е на 6 годишно дъно.Важното, че сме хванали три цистерни

54

НЕ СЕ МЪЧИ БОКОООО

преди 8 години

ХОДИ ДА ЗАТВОРИШ ЛУКОЙЛ-а...И БЕЗ ТОВА РАБОТЯТ НА ЗАГУБА И НЕ ВНАСЯТ ДАНЪЦИ!!КВА НИ Е ФАЙДАТА ОТ НЕГО...??!ТРЕБВА ЛИ ДА ПЪЛНИМЕ ГУШИТЕ НА УШАНКИТЕ ...??!ОТ КЪВ ЗОР...??!!!

53

Анонимен

преди 8 години

Леле леле.За цели 100 тона горива / ТРИ ЦИСТЕРНИ / има съмнение че са нередовни. Накрая ще излезе че става въпрос за половин цистерна. Та проверяващите ще са изхарчели повече гориво. Контрабандата е за стотици цистерни те ни замазват очите как я борят. Същото е как с кула за ръководство на движението на корабите ще борят контрабандна .Смеех. Като се срещнат два кораба в международни води какво правим? НИЩО. Те това е и борбата с контрабандата - НИЩО.

52

Анонимен

преди 8 години

Баце пак прави помен с чужда баница.

51

Анонимен

преди 8 години

В проверките участват ДАНС, "Митниците", БОП, полицията и други служби за манипулирани горива.....пропустали са да напишат, че участва и авера Златев.....конкуренцията не трябва да се допуска, защо иначе все ще пада на белот от ШЕФА.

50

зузи

преди 8 години

До Анонимен 79така е, когато боко се разхожда из страната, среща основно хора, неприемащи герб. 49% изборна активност, 33% от тях на боко - този човечец представлява 15% от имащите право на глас.

49

Анонимен

преди 8 години

Интересно защо при тези тотални изборни победи на ГЕРБ, не мога да срещна нито един, който да е гласувал за тях. Или поне не си признават. Чудя се защо, може би ги е срам.

48

Анонимен

преди 8 години

Ако го показвате всеки ден, губите ме като клиент!Бокомедиите вече съвсем пресолиха манджата.То бива простотии и глупости, ама по няколко на ден ми идват в повече.

47

Анонимен

преди 8 години

Поредното ПР изказване на Борисов.100 тона са една незначителна част от контрабандата на горива за месец например.

46

до 74

преди 8 години

Напротив, той комунсти не закача. Валентин Златев се ползва с личните му протекции и прави каквото си ще. И най-важното не плаща данъци.Така че тая плоча за комунистите много, ама много се изтърка вече.