7

Демократ

преди 8 години

Видял съм сметката на много комунисти и русофили,но има още много,с удоволствие очаквам срещи с тях.

6

до 8 демократ

преди 8 години

"Господин демократ" , защо не си вземате редовно лекарствата които ви предписах с рецепта миналата седмица?. Състоянието ви се е влошило, има опастност от сърдечна криза. Веднага започвайте да ги пиете. С уважение: д-р Чук.

5

Анонимен

преди 8 години

Как ли тоя мъж три дни затрупан на 50 м. от центъра на взрива при избухването на такъв опасен химикал за вдишване е оцелял без кислородна маска и бутилка още,че химикала е взриво избухлив при контакт с вода,а каъв огън е бил,невероятен,че не е пил не е,но все е пишкал да му се не види най-малкото от шубето-голям страх.

4

Демократ

преди 8 години

КГБ съществува,само ид ..от може да не знае,както и ДС в България.Когато бъдат ликвидирани само тогава ще станат нормални демократични държави,но това в близките години е невъзможно,твърде много комунисти и русофили има които пречат.

3

г

преди 8 години

До 1Длинная рука КГБ.

2

мисли преди да питаш

преди 8 години

4, близо до ума е да предположиш, че пожарникарите не биха гасили с вода, ако знаеха какво съдържа склада. Ако гасиш пожар на петролна база с вода явно си ***, защото и децата знаят какви продукти се съхраняват в петролните бази, но какво се съхранява в огромен склад на частна фирма даже и собственика не може да каже веднага в момента на пожара, пък и може да не е на разположение.

1

Чафутарник

преди 8 години

До 3-ДониГоспод може и да не обича комунисти,но Америка си ги обича.Цялото американско производство е изнесено в Китай.Съмнявам се даже,че тези взривени сгради са американски.Те си имат патент за събаряне на големи небостъргачи,които са застраховани за колосални суми само преди седмица или месец...айде чауУУУ