36

защото...

преди 8 години

До ?Защо са изтрити най-хубавите коментари?както се казва в една песен: "никой не обича красивите и умните..."

35

Ot USA

преди 8 години

Vsichki, koito sme rabotili s indiize, znaem, che ne stavat za nishto. Samo shte klatia glavi i shte se usmihvat glupuvato. Sled edna godina zelia sastav shte bade 85% indiizi. Nachaloto na kraia.

34

До 50

преди 8 години

Повечето от белите хора на запад са толкова деградирали умствено и телесно че нищо не става от тях

33

?

преди 8 години

Защо са изтрити най-хубавите коментари?

32

Кукувица

преди 8 години

Стига глупости сте ни разказвали, бре!Индийци.....Тея за нищо не стават. Те имат друго мислене, ако изобщо го могат този занаят. Имат друга ценностна система. Те не са хора, като нас. Забравете индийците, а вкарайте повече пари в обучението на белите хора, ако искате да има някъкъв напредък.Белите трябва да се възпитават по друг начин- на дисциплина, на работа, а не само да мързелуват и да обикалят заведенията. Тогава индийците няма да имат никъкъв шанс.

31

Анонимен

преди 8 години

До *** - ТОВА Е ДА ПРЕВЗЕМЕШ СВЕТА БЕЗ ВОЙНА...напротив, война има, при това жестока, но в този смисъл без бомби.*** се справяй с 1 300 000 000 народ. Че там спокойно могат да ти извадят, да кажем, 10 000 000 инженери, образовани по англо-саксонска система, говорещи и пишещи сносно английски.

30

Лондон

преди 8 години

Подкрепям Лили...професионалистите са кът.но ти от канада пускай CV.и със сигурност ще те вземат..иначе общи работници колкото искаш

29

www

преди 8 години

ТОВА Е ДА ПРЕВЗЕМЕШ СВЕТА БЕЗ ВОЙНА...

28

Анонимен

преди 8 години

И в България имаме богат опит с индийските топ мениджъри. Преди 15 години работех в банка в която назначиха за изпълнителен директор един такъв кадър. Първата му работа беше да назначи брат си за личен шофьор с 20 хил. лв заплата другите шофьори вземаха по 400 лв. Постепенно родата на индиеца се намести на всички топли местенца с високи заплати и премии, оказа се с доста голяма рода човека. Историята завърши с купуването на полуфалиралата банка от друга банка и изгонването на топ мениджъра.

27

Анонимен

преди 8 години

До 47:Напълно съм съгласен с теб. Преди 10-15 години на мода бяха китайските филми,показващи безсмислици на някакви бойци, които скачат без проблеми 15 метра нависочина и 100 метра на дължина, даже един такъв филм взе Оскар. Това бе периодана изнасяне на хардуерното производство там.Сега е периода на изнасяне на софтуерните разработки в Индия за да може един програмист от Мумбай да бачка без откат в катакомбата си. За целта назначаватидийски шефове за стимулация и за търсене на пазари.

26

Анонимен

преди 8 години

когато Америка тръгна да създава многополюсен свят (според както го разбират) цялата модерна за онова време световна индустрия беше изнесена в Китай. След това се започна с Индия. Може би това е новият модел - промотиране на кадри. Индийците са лукави и коварни, разделени в касти - техния вид мафии, не мож' ги проби. Общо взето не стават за работа, но са ужасно много. ***.

25

Анонимен

преди 8 години

До ЕваSouth UTAH

24

Анонимен

преди 8 години

До 44:Имам магистратура в McGill (ако това нещо ти говори).Професионален Инженер съм в две провинции - Квебек и Албърта (за едната се иска и френски зик)Търсачката на Linkedin ми дава грешка ако търся в Обединеното Кралство,така че не мога да проверя колко кандидати има за една длъжност там.Имам работа, но както бе споменато, че Обединеното Кралство нямалоспециалисти и имало переспективи за развитие.В допълнение смятам, че инженерството "изисква учене и упоритост" многоповече от зъбар.

23

Анонимен

преди 8 години

До 43 анонимния инженер не знам къде сте в канада но тука инженерите са повече от колите трудна работа ако и димломата бг а нали имате и сдружение ли как беше на инженерите?

22

Анонимен

преди 8 години

До Лили:Сигурна ли си в това. Аз съм инженер в Канада и е много труднода намериш работа дори с местна диплома. Който не ми вярва можеда провери в LinkedIn за всяка по-добре заплатена обявена длъжностима не по-малко от 100 кандидата. Много от тях са индийци и китайци.Казвай, ако положението на острова наистина е така както го описваш,не ми остава нищо друго освен да си стягам куфарите.

21

ЛИли

преди 8 години

...на Острова цари хаос ,англичаните се нарко-зависими и алкохолици ,няма кой да работи -липса на кадри ....в нашият тих градец зъболекарите са латвийки ,полякини ....на по 25 години....това говори за крещяща липса на професии изискващи много учене и упоритост.

20

Ева

преди 8 години

До АнонименКъде е това място ? :)

19

Анонимен

преди 8 години

Индусите са безгръбначни натегачи на работа.Например ако работиш в някой проект с индиец и по случайностшефа ви е индиец, след края на проекта те така ще изкарат работатакато, че индиеца е свършил всичко, а ти само си гледал.

18

Karpuzan

преди 8 години

India e ogromen pazar, nqma da slozat bulgaristanec ya.

17

Stuttgart

преди 8 години

Бившият индийски шеф на Дойче Банк, Anshu Jain, си подаде само след 1 година водачествоотставката, защото акциите на Д.Б. спаднаха под неговото ръководство. Всеки си има своитекачества, а който блъфира, бързо му се вижда края.