13

Анонимен

преди 8 години

Йерун Дайселблум не е ли еврейско име?

12

До 13

преди 8 години

... по-високи от немските. Разходите за 1 година на железниците им са 700 милиона евро, а приходите 100 милиона. Един локомотивен машинист взема средно 7000 евро месечна заплата. Пенсионерите безплатно ползват 10 дневна почивка на море, а коледните им надбавки допреди година-две бяха 400 евро (при нас коледните бяха 20 евро, ама аре нали сме с по-нисък стандарт да не се сравняваме). Чисто и просто си се оядоха.Иначе ги подкрепяйте. То тези пари са на наш гръб до известна степен.

11

До 13

преди 8 години

След ВСВ САЩ дава на Германия 17 млрд. долара (160 млрд. долара днешни пари) под формата на икономическа подкрепа за възстановяването и. Липса на мъжко население, смазана икономика и срината инфраструктура от бомбардировки. Не само, че се дигат отново плащайки репарации, но и в момента са най-силната икономика в ЕС.А Гърците? Гърците през последните 20г взимат над 300 млрд. евро и нищо. Не ги инвестират в икономика, но поддържат държавните си служители (около 1 милион) със заплати, по-високи...

10

обещава ме

преди 8 години

Шъ се приложат рИформи! Кога? Когато цъфнат налъмите.

9

тцЪ

преди 8 години

Гласувахте ли им пореден спасителен заем? Гласувахте! Като не искате да им давате повече пари, да ги бяхте оставили да фалират, вместо за пореден път да наливате пари в каца без дъно и да размахвате пръст към нея.

8

Анонимен

преди 8 години

Пак ли?

7

Сакис

преди 8 години

До бай иванИма, бай Иване, има много и по- прости от гърците. А най- простия народ известен на науката, е съсед на гърците от север.

6

бай иван

преди 8 години

кога се драха ОХИ по площадите, кога мълчат като н*рани. няма по-*** човек от гръка.

5

ИЗ СИРИ СА

преди 8 години

Спирайте парите още сега - колкото по-рано, по-добре. Никакви реформи няма да направят - хем не искат, хем не могат.

4

:)))

преди 8 години

До 5Ааааааа, не е, не е...Чакай само да дойде време да върнат някоя по-голяма сума, да видиш тогава как всички ще са по площадите и ще се дерят "ОХИ, ОХИ, ОХИ..."

3

Гошу

преди 8 години

Ха-ха-ха, ама тези европейски чиновници бетер Иванушка *** :) Колко още опита ще направят, преди да разберат, че гърците нямат никакво намерение да връщат каквито и да е пари или пък да правят реформи. Всичко обещават за момента, колкото да пипнат кинтите и после пак по старому и "охи, охи..."

2

Анонимен

преди 8 години

Пак ще опитат да Ви преметнат,да знаете

1

Анонимен

преди 8 години

Куче не се плаши с кремвиш Кат не им дадат връщане към драхмата и долара.