18

Анонимен

преди 8 години

А санкция за ***, пуснали 10-годишно в 22.00 часа да скита от хотела до улицата и обратно, па те да си поркат на спокойствие!? Би било нередно да ме изтриете!

17

иван

преди 8 години

Господи,това не е истина!

16

иван

преди 8 години

местното поделение на гроб изказва искрена благодарност за навременното реагиране на др.бъчварова(считай МВР) което не го е еня за загиналите деца (3 за два дни и то в Ловешко) и спаси рейтинго на тиквата ,за да покаже че тук се живее най-добре.Хората си изпращат дечицата заради безхаберието на тези престъпници(от мвр и онези гонкаджиите) тук някакви *** словославят мвр!Госпидо,това не е истина!

15

Анонимен

преди 8 години

До 16Виж сега, аз незнам дали шофьора е виновен и колко е виновен, в градски условия шофьора винаги трябва да е с повишено внимание, може и той да носи някаква вина, но вина имат и родителите. Живея близо до спирка, на която има денонощен павилион, знаеш ли колко пъти съм виждал деца да претичват вечерно време улицата до павилиона, защото са изпратени от родителите им да им купят нещо я мезе, я пиячка..... та е така стават тия неща

14

14 до 15

преди 8 години

Разходи се из Ловеч и попитай хората, които живеят в района за шофьорите на тези двата автомобила от снимката. Не че родителите не трябва да се грижат за децата си, но да ме убеждавате тук, че конкретният шофьор не носи никаква отговорност, защото докато си правят гонка в тунела изскочило дете...

13

до 14

преди 8 години

И кое те кара да мислиш че шофьора не е нормален??? налице е дете на 10 години,което се шляе само по улиците в тъмната част на денонощието и то в центъра на областен град, улиците по принцип са направени за автомобили и когато на тях оставиш безконтролно шляещо се дете се случва точно това

12

до някой

преди 8 години

Разликата, колега, е, че тези не са нормални шофьори! А специално за номер 8 ще променим ЗДП: Всеки водач на МПС убил малолетно лице след 22:00 (например, или пък направо в тъмната част на денонощието) е освободен от отговорност. Такава ще бъде предявена на родителите на убитото малолетно лице. А за да е пълен концлагера, може да въведем и вечерен час (20:00), специално за Образованите.

11

На място

преди 8 години

Както са се били събрали, не е трябвало изобщо да обръщат колите. Оставят го на място това *** и няма да има нито разходи за дело, нито за издръжка на *** в затвора.

10

някой

преди 8 години

Нека да разграничим ... трагедията край с.Лесидрен - Престъпна небрежност - ЗАТВОР ... Трагедията в гр. Ловеч - Трагичен Инцидент .... 8 е напълно прав .. няма нормален шофьор способен да реагира за 1 -2 метра дори и с 20 км в час да кара.. Мястото на инцидента е с много ограничена видимост и множество бетонни колони, детенцето е изкочило зад някой от колоните .

9

Тихомир Томов

преди 8 години

До Анонимен 10 Ами да кажеш нещо за големия брой роднини - половин Ловеч .

8

Анонимен

преди 8 години

20-ГОДИШЕН И СЪС КОЛА??? И МАМА И ТАТКО АКО СА "ГОЛЕМИ" ХОРА ТО ...МИР НА ПРАХА НА ТОВА МОМИЧЕ...

7

до ОБРАЗОВАНИЯТ

преди 8 години

А ти, господин Образован, там ли си бил? Дали е било това дете само по улиците? Или според теб щом детето е навън в този час, това абсолютно онеправдава ***? Ми да те попитам тогава- онези другите деца, пак премазани от такива ***, и техните родители ли трябва да накажат себе си? Кажи, господин Образован!

6

Анонимен

преди 8 години

До АнонименАко някой такъв *** ти убие детето в същата ситуация трябва да накажеш себе си! Защото не е нормално 10 годишно дете да обикаля само улиците в 22:30 ч. Всеки, който е шофьор знае, че като ти икочи някой на 1 метър пред колата и с 30 да караш, няма как да спреш. Но на необразовани хора, няма какво да обясняваш.

5

Анонимен

преди 8 години

Абе не ги знам черни ли са, бели ли са, обаче ако някой ей такъв *** ми убие детето няма да стигне до съд със сигурност! Коли няма да има обърнати.

4

Анонимен

преди 8 години

NENORMALNICI,NE STIGA CE IDVA EKIP S DOKTOR DA POMOGNE AKO MOGE NA DETETO ,A TE CHTE GI OBIGDAT I NALITAT DA GI BIAT. NECHTASNICI...

3

Анонимен

преди 8 години

*аси ненормалните хора. Вместо да накажат убиецът на дъщеря им те бият докторите...Афектирани били. А аз мисля,че просто имат сериозни психични проблеми.

2

Анонимен

преди 8 години

това пък защо ?

1

Анонимен

преди 8 години

Напишете просто от кой етнос са роднините и няма нужда от повече обяснения!