9

Що?

преди 8 години

Да ви го набия(ножът разбира се, не цинизми разни) у светлините. От 6 години само си святкате, като магистралки и нищо не вършите. За трети път едни и същи неща ги карат да правят. Мързеливия яде баницата, тъпия му я дава.

8

Сакис

преди 8 години

А пък в България дават книжки на неграмотни роми срещу подкуп. После те си правят незаконни състезания и убиват хора, а властта казва "АМА НИЕ НИЩО НЕ ЗНЕМ ЗА ТАКОВА НЕЩО!!!" Народа пък се скатава и казва "НИЕ НЕ СМЕЕМ ДА СЕ ОПЛАЧЕМ ЗАЩОТО НИ Е СТРАХ ОТ ВЕНДЕТА!" Иначе, казват, България била сред отличниците на ЕВропа.

7

Анонимен

преди 8 години

В гръцкия парламент Констатопулу доказа, че цени панталоните, които носи, нищо че е жена. "и се опита всячески да забави гласуването в пленарната зала." Не, тя не се опита, тя се мъчи да спазва законите и гръцката конституция, потъпкани за жалост от меморандумите.Системата използва едни и същи оръжия навсякъде, който не удобен, започват да го унижават, дори да го обявяват за психопат...

6

скъпа ето кафето

преди 8 години

На гърците са им давали , и пак ще им дадат, опростявали са им и пак ще го сторят.А празноглавите "демократични" *** да итиват на работа, че ЕС иска и от Боко пари.....!!!!

5

Пешко

преди 8 години

Ех, а Волгин и Симов щеха да се на-ерат от кеф кога Сириза спечели изборите и се коалира с местната атака. Волгин вече нарече Ципрас предател, скоро коминтерна официално ще го заклейми като ренегат

4

Анонимен

преди 8 години

ТАЗИ НА ВТОРИЯ РЕД ДА НЕ Е СЕСТРА НА МАЯ ОБЩАТА

3

Анонимен

преди 8 години

Къде са червените *** за да ръкопляскат пак на Насериза? Безграничния популизъм води до това-да правиш всичко обратно на обещаното. Малоумието и липсата на професионализъм винаги завършва с целуването на нечий ***.

2

Анонимен

преди 8 години

гръцкия светофар има само 3 цвята. Зелен още по зелен и АКАНА ЗЕЛЕН

1

ИМПЕРИАЛИСТ

преди 8 години

ГРЪЦКИ ТЕАТЪР