45

Анонимен

преди 8 години

Опасявам се че Обама ще свърши като Хитлер.Над Белия дом ще се вее руското знаме, а на мястото на статуята на свободата ще бъде издигнат паметник на Путин.

44

Димитър

преди 8 години

skoro Urina ste bude razcepene na dve: Ruska sas stolica Donbas i Polska sas stolica KinefРазделението на Украйна ще бъде - Днепър река.Но град Одеса - свободен град.

43

Димитър

преди 8 години

Новорусия ще спечели.

42

Анонимен

преди 8 години

Виновни са Украинските терористи и фашисти срещу собствения си народ.Този потрушенко сасипа житницата на света Украйна М Р Ъ С Н И Ц И ,виновни били Руснаците а хората защо бягат в братска Русия от наложената им "демокрация" от ЕС и САЩ ??????????????

41

Анонимен

преди 8 години

УКРИТЕ СА ИЗПЕРКАЛИ- ПО РАДИО ПРЕЗ 15 МИНУТИ ПОВТАРЯТ ЧЕ СА (АКО ПРАВИЛНО ПРЕВЕДОХ)ЧЕ СА ВЪВ ВОЙНА С РУСИЯ. ДОРИ СА ОРГАНИЗИРАЛИ ДЕТСКИ ЛЕТНИ ЛАГЕРИ ЗА ДЕЦА "ЮНЫЙ АЗОВ" КЪДЕТО ОБУЧАВАТ УКР. ДЕЦА ДА СТРЕЛЯТ НА КОЕТО ДОРИ АНГЛ. МАЙ ЖУРНАЛИСТИ СЕ ВЪЗМУТИЛИ (СТАТИЯ ОТ АНГЛ.ВЕСТНИК)

40

до 48

преди 8 години

На Путин много му са се приискали нови санкции,защото му е точно през дедовия за тях.

39

Анонимен

преди 8 години

Явно на Путин много му се са приискали нови санкции. На първо време отключване на Русия от SWIFT и около Нова година пълно петролно-газово ембарго.

38

Анонимен

преди 8 години

skoro Urina ste bude razcepene na dve: Ruska sas stolica Donbas i Polska sas stolica Kinef

37

Анонимен

преди 8 години

Какви бунтовници, какви сепаратисти? Откога редовната руска войска се нарича бунтовници и сепаратисти?

36

Анонимен

преди 8 години

Ято птици са изобразили образа на Путин в небето над Ню Йорк.Дори и пернатите разбраха кой е кошмарът на световния терорист САЩ.

35

Окупатора

преди 8 години

До Анонимен 22 Абе как жидаш СЛАВА и САЩ в едно изречение ? Защо използваш Руска ( славянска ) дума за Англосаксонци ? Или и ти си от тези пишман американците , дето като видят зор и проговарят чужди езици за секунди ?

34

до 35 българин

преди 8 години

Кога сте роде?, Ходил ли сте в казарма?, Използвате ли дрога или други "модерни евро-атлантически" опиати?, От кое НПО получавате "зелено"?.

33

Анонимен

преди 8 години

Това е Великата Украинска отечествена война ...воюват смело срещу кремълските фашисти и терористи.

32

Asiti

преди 8 години

Az kato balgarski grajdanin saglasen sam da dadem edin nov sayuz s Rusia pt kolkoto detsata ni da 4istqt negarski layna v EC.

31

Той е

преди 8 години

До и все пак Че тя Украйна пак си е цяла,просто руснаците си взеха обратно царствения подарък,направен от Хрушчов навремето!Подарък,който дори е нямал юридическо оформяне навремето,тоест,де факто Крим е бил украински,но де юре - руски!И не разбирам,какъв е тоя рев по една руска територия,що не ревете,че САЩ окупираха и разрушиха цели държави,и то на хиляди километри от границите си?Що не ревете,че и ние,де факто,сме вече окупирана територия на САЩ?Аман от лицемери!

30

няма ЛНР,ДНР

преди 8 години

Канибали признаха Луганската народна република.Обещано им е месо!Руските депутати пътешественици Олег Савченко и Александър Сидякин, които наскоро се завърнаха от Антарктида, заминаха за Индонезия, за да убедят папуасите на границата с Папуа - Нова Гвинея да подкрепят т.нар. Луганска народна република в Източна Украйна, пише в. Известия

29

Заключение

преди 8 години

Да очакваме антифашистки парад в Киев тази есен

28

млад бандеровец

преди 8 години

Расистская какви претенции има за татарски Крим? Исторически погледнато руските гости окупират Крим съответно: Русия - 132 години,Съветска Русия - 32 години. Ами по тази логика Турция може да ни анексира за един ден и да иска да се признае България за турска територия

27

българин

преди 8 години

До антиседераст 32:Че "Руският флаг" (откога "руски" се дращи с главна буква?) НИКОГА няма да се вее в Киев, освен при гостуване на официална руска делегация, ПОКАНЕНА от Киев, това е ясно вече и на децата. Само че, аз искам да припомня, че съветски флаг се вя над Райхстага в Берлин, но днес Германия е пример и образец на богата и уредена държава, а Русия, която претендира да е наследница на СССР - на ***, пълна с алкохолици,престъпници и просяци. Понял?

26

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 33Хайде първо се научи да пишеш правилно и да се изразяваш подредено. Не разбрахте ли, че и от двете страни са *** и страдат невинни хора. А тук слава Россия и т.н. - вие наред ли сте хора. И това били българи. Никой не е прав в този конфликт, но вие имате извратено съзнание.