11

Анонимен

преди 8 години

Ха-ха, че какво лошо има, когато другите са виновни, да търсиш винаги вината в себе си е най-прекият път към лудницата ;)

10

Анонимен

преди 8 години

Няма такъв мъж който да сваля седалката на тоалетната чиния заради жена си! Има такива дето я вдигат заради нея. Или по скоро от възпитание. Не виждам кое му е сладкото то е просто нормално общоприето.

9

Анонимен

преди 8 години

Нормално е една жена да не забелязва такива дреболии, както няма да забележи и, ако спрете да ги правите ;) Наистина не разбирам жените, на които им харесва да се държат лошо с тях, но и когато мъжът прекалява с "кавалерството" си също е дразнещо, и изглежда комплексарско.

8

Даниела

преди 8 години

По-голяма простотия не бях чела, честно!

7

Неа

преди 8 години

Липсата на любов винаги се усеща ...

6

Анонимен

преди 8 години

da be da moq maj nito edno ne pravi ot vsi4kite izbroeni ne6ta hahaha ujass.

5

Минко!Написал сиТази

преди 8 години

глупост след полунощ, когато празникът Голяма Богородица вече е настъпил и се очаква по-уважително отношение спрямо жените, особено спрямо майките /а ти се хвалиш, че "ощастливяваш" и раждали/.Та си мисля, колко ли са женичките, които ти четат глупостите и са готови да се срещнат с теб за поза 69. Решени са преди това цял ден да не ходят във WC и точно когато с ентусиазъм заемете тази поза, да свършат наведнъж всичките си естествени нужди върху мордата ти.Все някоя ще го направи, заслужаваш!

4

ООООООО

преди 8 години

A MOЯТ ЧАКА ДИСКРЕТНО ДА СИ ОТИДА В СПАЛНЯТА И ДА ЗАСПЯ ,А ТОЙ ДА СИ ЧАТИ НА СПОКОЙСТВИЕ С ЛЮБОВНИЦИТЕ В ХОЛА ,НАПРАВО Е КАВАЛЕР ..НАЛИ...

3

баба Гица

преди 8 години

Статията е теоритична утопия.Съвреминните жени се впечатляват от атрактивно представени инвестиционни намерения и се задържат при последовотелното им изпълнение.

2

Анонимен

преди 8 години

Преди известно време направих път на една хубава пикла в автобуса,а онази ми се изсмя подигравателно. Как да бъдеш кавалер после?

1

Анонимен

преди 8 години

И дават само на вас чорапите си, за да им ги изперете!