22

Анонимен

преди 8 години

Kato Glas WHITNEY HOUSTON e nenadminato Muzikalno Sakrovi6te

21

Анонимен

преди 8 години

Най великата певица-****ия

20

Анонимен

преди 8 години

Никога не е била реформатор и новатор,просто успя да се омъжи за Гай Ричи и я "приеха" заради този факт.Но на тази почтена възраст при такъв,макар и бивш съпруг ,не върви да я плюят.Ние също,още повече че в България едва ли я приемат толкова добре.

19

Анонимен

преди 8 години

Тая при Митьо Пайнера ли пееше?

18

Анонимен

преди 8 години

От изброените харесвам и уважавам само Деби Хари, уникална е!

17

Щирлиц

преди 8 години

Това е певица,колкото Азис е балерина.

16

Анонимен

преди 8 години

А Фреди къде е... този на който всяка една изпята песен стана реликва и хит !?? Явно е ставало дума само за "дами".

15

атанас

преди 8 години

До 17Ами кажи ми кои са тия други нации с по-качествените изпълнители? Не твърдя, че няма по-добри изпълнители от Мадона, но от Адел, Арета и Бионсе успех да намериш изпълнители "в пъти по-качествени"!

14

Анонимен

преди 8 години

Става дума явно за някаква англосаксонска класация, тяхна си... Само че светът е едно доста по голямо място за живеене и има и други нации, и други изпълнители, по малко рекламирани и натрапвани, но в пъти по качествени. Мадона е типичния пластмасов продукт за широка употреба.

13

fsdf

преди 8 години

Тука се намесват Лили Иванова - тя си е велика, но за местна почва. От изброените горе Арета Франклин и Бионсе са по-добри певици, но вече е въпрос и кой какво предпочита да си слуша.

12

атанас

преди 8 години

Мадона е направила много за облика на съвременната музикална индустрия, но това не е непременно нещо положително. Даже напротив, от нея се появиха и други подобни недоразумения като Бритни Спиърс, Тейлър Суифт, Кати Пери и не знам още колко посредствени певици, които просто продават заради добрия си маркетинг.

11

MJ fan

преди 8 години

класация на най-великите поп-изпълнитеЛИ или изпълнитеЛКИ? Като гледам, само жени присъстват в редиците... и ако не става въпрос за някаква феминизирана класация, то тази би била меко казано абсурдна.Да не говорим, че Майкъл Джексън бие Мадона по всичко параграфи и притежава допълнително нещо, за което тя може само да мечтае - талант и глас :)

10

Краси

преди 8 години

Мадона наистина е велика. Направила е за поп културата и музиката много повече от изброените в класацията след нея. Колкото до Гошо и другото Георги, изказали се по-долу, на единия ще му кажа, че човек трябва да слуша всякаква музика и да не е умствено ограничен, за да се опитва да разбере изкуството, на другия за лейди Гага:всички твърдят, че тя е посредствена шоугърла, колкото до пеенето ѝ, хайде да не забравяме колко по добри певици от нея има. Само пеене не стига, а само с пеене-в операта.

9

Анонимен

преди 8 години

Никой от прежде коментиращите хал хабер си няма за какво иде реч ...

8

Анонимен

преди 8 години

Не съм съгласен. Има по-велики.

7

браво на нея

преди 8 години

Тълпата иска разннобразни зрелища - трябва да си голям артист, за да накараш милиони да плащат за твоите представления. А музиката ли...че кой говори за музика освен музикантите - на тълпата и трябва сеир.

6

Чича Ви Митко

преди 8 години

абе а къде е Джако ? или и тази класация е чики рики ....

5

дедо Игнат

преди 8 години

не знам какви светици девици и пр. има в ролите на мадона. май все за некви *** си пее, милата... удава й се, лесно влиза в тази роля, защо ли... бабичка кабалистка... некви бабички тука май ми пробутвате като за световни певици. А баби Лили и Ала Пугачова що не котирате бе? да не би да са слушани по-малко?

4

Гошо...Тъпото

преди 8 години

Поп-изпълнители,или...изпълнителки,защото не се разбира ясно.Италианката Чиконе,известна като Мадона е една средна поп изпълнителка,според мен.Голяма й е...рекламата и гимнастиките,които прави на сцената,поради което е една мускулеста тестостеронна мадама.Както и да е,въпрос на вкус,на мен не ми харесва.Като първи поп,поставям Майкъл Джексън,с неговият страхотен глас и неземната...лунна походка е неповторим.

3

Георги

преди 8 години

И няма Лейди Гага? Единствената в попа, която пее наистина зверски добре... Мадона само може да се чекне и до там.. върхът на посредствеността, в кое е новатор, че си чеше оная работа на сцената не знам... американщина