19

Морски

преди 8 години

Да, промениха се нещата. Руснаците пак са тук, но не се тъпчат в бетонните хотели. Измислете начин да им вземете парите - хубави ресторанти, атракциони и т.н. Всичко тече, всичко се променя. Оцелява най-адаптивния.

18

аз

преди 8 години

Стая в Портария до Волос за трима със закуска-46евро.Чакайте ме на нашето море.Сози Архонтико стил много ме кефи.

17

аз

преди 8 години

Няма никакво значение какви са цените на нашето море.Докато не си оправите ***,лакомията,чадърите и паркингите,няма да се върна на това моренце.Гърчия.

16

Анонимен

преди 8 години

Как да са малко руснаците?Бях на Равда за 1 седмица и на плажа, по улиците, в магазините и заведенията чувах само руска реч.А една позната чула разговор на руски как едни жени се възмущавали, че имало и българи на плажа.Не е шега , а самата истина.

15

Кирил Софийски

преди 8 години

Почивка на Черно море ?!?! Няма скоро да си причиня това !

14

Анонимен

преди 8 години

КОЙ СИ ТИ БЕ,?

13

НИКОЛАЙ

преди 8 години

ТОЯ ПАМПЕРС ОТ КЪДЕ ПЪК ГО ИЗВАДИХА СЕГА??? ВСЕ ТАКИВА, СЪБИРАНИ ОТ ИЗТРИВАЛКАТА КАТО АНГЕЛКОВА ДЕТО НЕ СА ПОМИРИСВАЛИ ТУР ОПЕРАТОР, АВИОКОМПАНИЯ И ХОТЕЛ, ОСВЕН АКО НЕ СА СПАЛИ В НЕГО.

12

Анонимен

преди 8 години

Нашенци от 3 до 5 дни на почивка .

11

Анонимен

преди 8 години

Бетона изяде туризма! И все по-слаби сезони ще стават.

10

Анонимен

преди 8 години

Боли ме фара аз ходя в Турция евала на турците им правя хотели обслужване сервис може да ги наричате фесове но са много много по напред от бьлгарите в туризма евала

9

Нина

преди 8 години

Кои цени са намалени с 20 %? Няма такова нещо. Обслужването е под всякаква критика. Единствено е вярно, че няма туристи по черноморието - и руснаци няма и българи няма. Созопол беше почти празен в началото на август. Във Вършец, който посетихме след Созопол, имаше повече хора и беше истински хубаво. Така, че сезонът не е провал за всички - само по морето вече не става за почивка.

8

Анонимен

преди 8 години

Приходите са по-малко поради простотията, лакомията и вечната селяния. Няма други причини.

7

Главен експерт

преди 8 години

Хотелите са малко. Хората си мислят, че всичко е пълно и няма места. Затова не идват. Трябва да се разшири базата с още поне 300 000 легла, шезлонги и чадъри.

6

Анонимен

преди 8 години

По-малко *** по-добре! Повече българи още по-добре! *** да си ходят на море в заграбеният Крим!

5

грешници лешници

преди 8 години

"Приходите в турзима са по-малко заради ниските цени"пък аз си мислех, заради проваления сезон. Останал съм с грешно впечатление

4

Дуло

преди 8 години

Хайде сега,бъдете добрички и уведомете гражданите,къде са ниските цени?!?

3

Ф.С.В

преди 8 години

Мързи ме да смятам - ама - Нощувка в Слънчев Бряг - поне 80 --100 лв за стая за двама на ден - ами гориво транспорт? ами разходка до плажа с цена на чадърче ппоне 25 лв ? ами само в хотела ли ще седите с вашите деца ?? см,ешни са тези 760 лв -НО всъщост явно големият "ЕКСПЕРТ" е забравил да упомене че тези 760 лв са за 2-4 дни и то за ЕДИН човек разход !! Или казано ако сте с деца ще ви излезе 2000 лв най малко без да смятаме сянката на плажа ) А в Турция и Гърция ще е същата цена но - за 7 дни

2

Елемаг

преди 8 години

Жална ни майка с такива "експертчета" с жълто около устата!!Само че този не е от Института за пазарни изледвания ,ми от Института за анализи в туризма.Обожавам ги тия институции.

1

Анонимен

преди 8 години

Prez tri *** po edna ruska novina basi masonizaciqta marshava