9

Анонимен

преди 8 години

MotoTrola?!? :))) Такива ли апарати раздават на червените ***-драскачи от "Позитано" 20?

8

Биг Гроздова

преди 8 години

До Анонименправ си в къщи имам 4 GSM-a и 4 -те работят та просто няма как до купуваш без спир -идва момент в който спираш да харчиш и китайците дгд

7

Сп???нс

преди 8 години

много от моделите се продават на загуба , колко телефона на цена 50-100 Е трябва да продадеш за да платиш разходите и да излезеш на печалба ,

6

Анонимен

преди 8 години

Съгласен съм с неправилната политика. Обаче има и друго - пренасищането на пазара. Вече почти всеки човек има (или се стреми да има) смартфон, даже по 2 и по 3. Няма как продажбите постоянно да са високи и постоянни.

5

до 7

преди 8 години

"Трагедия! Спечелили "само" 105 МИЛИОНА $$$."Ми трагедия си е! Майката АйБиЕм, от която купиха тоя бизнес, печели 120 ПЪТИ повече (12 милиарда $$$) !!!Ако си умен Амерканец - печелиш,ако си *** китаец роб в цех за сглобки на пластмасови коруби за лаптопи - супата.Така е в живота - не може всеки *** да е Американец, нали.

4

qwerty

преди 8 години

казва се просто неправилна политика. Motorola като правеше телефони Рейзър, по-тънки от сегашните смартфони дори, най-голямото произведение на китайците бяха платки и чипове. За да може обаче една компания да се срине отвън първо трябва да се срине вътре, просто погледнете директорите на висши места на Нокия и Моторола няколко години преди спада им с какъв произход са. От такива компании които после ги купиха, ония дебелия цайс който провали Нокия от години трябваше да бъде осъден и в затвора..

3

Анонимен

преди 8 години

Трагедия! Спечелили "само" 105 МИЛИОНА $$$.*facepalm*

2

vse edno

преди 8 години

До Анонимен 2:А Вие - едно изречение - и то кратко - без грешка...:)

1

Анонимен

преди 8 години

едно име не можте да напишете правилно - Мото Т рола.