22

Стар набор

преди 8 години

През 1970-те дъм бил два пъти на тези стрелби на Шабла. Тогава товарихме тежката техника и всичко останало, вкл. целия състав, на ВЛАКОВЕ.

21

Буахаха

преди 8 години

не бяха ли поляците дето наскоро се чудиха какво да си правят старите самолети - ще ни ги продадат като резервни части

20

Анонимен

преди 8 години

Шоппреди 6 часаЗаемът от 16млрд. е за военни цели, да поизтрепем малко руски фашисти.Съвсем навременна мярка.====Честно казано, в скоро време ще наема компютърен специалист да те локализира иаз да те срещна на една ръка разстоние.Ако е майтап, просто спри - това е жълт картон за живота ти,ако си сатанист, отивай си в тези общества и не ни занимавай с глупостите си.Този път наистина премина червената линия.

19

да

преди 8 години

Никой не протестира на американската военна техника у нас. Ето почти в центъра на София /бул. цар Борис и Гешов / се строи американска база, а медиите си мълчат , народът нехае. То иначе защо е този голям ремонт на Руски паметник. Вече са съвсем под носа ни и ставаме жива мишена, ако тия ненормалници решат да се правят на бабаити пред Русия.

18

Анонимен

преди 8 години

руската техника все е менте особевно миг 29 него дори в расия не го щът

17

Анонимен

преди 8 години

Много е лошо да си *** по рождение и редовно неподготвен от училище!Защо тия туфляци обричат българските летци на сигурна смърт?Как резервните части от- и ремонта в -Полша ще са по-евтини от руските?Това предполага частите да са фалшиви или с изтекъл срок на годност,а "майсторите" да са "бръснари".БОЖЕ,докога ще ни управляват пълни ***!!!

16

Анонимен

преди 8 години

тези щайги миг 29 кога ще ги разкараме ......

15

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен...Че лъже ,лъже . Той и за ,,подкупа ,,излъга, та камо ли за това .

14

Баба Гицка

преди 8 години

О-о-о-о, Ненчев! Жив ли си бе човек? Бях се разтревожила.

13

анонимен

преди 8 години

До ОРАми заема от 16 млрд., бе човек?Как се харчат - не е лесна работа да бъдат "усвоени".

12

тъп народ

преди 8 години

Тази ямболска КРАТУНА още ли е министър ????

11

Пфу

преди 8 години

До Цветанка--3;Защо не ги говореше тия глупости по време на соца?

10

Анонимен

преди 8 години

"Тежка техника, тя си е наша, няма основание за безпокойство. Вероятно ще започнат атаки от най-различни източници, мисля че няма основание за каквото и да е безпокойство. Планирано е това учение от 24 до 29 август на Шабла, разяснява още той, според стенограмата."Еми то е ясно след такива недомлъвки, че лъже.

9

ОР

преди 8 години

Преди 40 години бяхме на полигона край Шабла. Имаше всякакви "гаргаджии" - тъй ни наричаше народа, защото казваха, че плашим гаргите със стрелбите си. Лети самолета над сушата, а ние стреляме над морето.Но думата ми е за придвижването до там. Всички части бяха докарани с товарни влакове до Добрич, а от там на самоход до полигона. Като свършиха стрелбите, пак натоварване на влак до съответния гарнизон.А сега защо са избрали този скъп метод на придвижване на самоход?NO COMMENT

8

Анонимен

преди 8 години

"Гледам календара и виждам, че техниката ще минава в петък срещу събота, точно когато е най-натоварен трафика... Абе хора вие гаврите ли се вече с нас??? Не стига, че съсипахте лятото на хората с ремонти, ами решихте и военна техника да пратите за да ги довършите????"Обяснете защо са минусите? Не можеше ли техниката да тръгне в четвъртък и да пристигне в петък? Или да тръгне в понеделник и да пристигне във вторник? Защо точно когато е засилен трафика трябва да теглят военната техника?

7

Анонимен

преди 8 години

Гледам календара и виждам, че техниката ще минава в петък срещу събота, точно когато е най-натоварен трафика... Абе хора вие гаврите ли се вече с нас??? Не стига, че съсипахте лятото на хората с ремонти, ами решихте и военна техника да пратите за да ги довършите????

6

Анонимен

преди 8 години

Нека поне армия да има,с тези милиционерски тюфлеци и рушветчии, до никъде няма да стигнем.

5

До д-р Петров

преди 8 години

"Сталин щеше да каже: Абе нека да си играят децата"И Фройд би казал същото - тия не са се наиграли като деца и затова сега се държат така. Това важи за всички военни по света, между другото.

4

Анонимен

преди 8 години

Колко нафта ще се изкраде от нашите военни редници не е истина!!! Цифрите са митични

3

д-р Петров

преди 8 години

Сталин щеше да каже: Абе нека да си играят децата....