42

Анонимен

преди 8 години

Не знам на тази малка площ от 111 000 кв.км., как се събраха толкова кратуни, ей!

41

Шамано-идиотизъм

преди 8 години

Случайт с кладенеца в Плиска е много показателен за системата на управление на България.България се управлява с вещерство, шаманизъм и антинаучни заблуди, характерни за първобитно управление на безкнижно и необразовано племе, повтаряни 100000000 пъти от първобитни, безнравствени и продажни "медии на вещеризъм и шаманизъм"И Бойко Борисов е Велик Шаман -мошеникансен, а Божо Димитров е първи помощник--шаман-мошеникансен.Пълен идиотиозъм!В кой век е България ?

40

Гочо

преди 8 години

Кой не знае Боко ***,кой не е слушал за Него?!...

39

ПЕСЪЧИНКА

преди 8 години

ДИКТАТОРА КАЗА! ИЗПЪЛНЯВАИТЕ!

38

Анонимен

преди 8 години

Ех,Борисов!ВИДОВ ДЕН Е НА ПРАГА!Народът се пита дали Сталин не е бил прав,като периодично е скъсявал с по една глава предателите и продажниците,попаднали във властта в СССР !Не е ли време политическите лидери,организирали и реализирали случилото се след 1989г,да дадат отчет за причините за днешното състояние на БГ.По план или от простотията на управляващите икономиката ни и всеки трети българин вече ги няма?Но и в двата случая-ИМА БОГ И ВСЕКИ -РАНО ИЛИ КЪСНО- ПОЛУЧАВА ЗАСЛУЖЕНОТО !!!

37

d

преди 8 години

57 nie i bez pari si pishem i bez da mi kazvash ti tupan shte pishem aide get out

36

Анонимен

преди 8 години

А те се плицкаха и лигавеха ! Каквато е пипнал всичко се е о..рало.

35

Плискайте се ,бе..

преди 8 години

Работниците , които копаят кладенеца си пикат в него...ха,ха,хааааааааДане си мислите , че некой излиза да пика в тая жега и го дърпат с въже от дъното...??!!!Айде , пийте за здраве и късмет!!!

34

Анонимен

преди 8 години

Този като извади кладенците, извади основите и разчисти терена какво ще прави там ??? Хотел ,палат , публичен дом? Или може би университет кръстен на негова име.

33

Анонимен

преди 8 години

ТО И КУЧЕТО ГЛЕДАЛО КАК СЕ РЕЖЕ МЕСО,НО МЕСАР НЕ СТАНАЛО!! БОКОВАТА РАБОТА СЪЩАТА!!

32

Анонимен

преди 8 години

Точен цитат:Бойко Борисов: Да съм пределно ясен просто стотинка няма да дам повече. Целта на Плиска е да се извадят разкопките, да се извадят кладенците и двата и по-малкият, и по-големият, да се извадят основите, да се разчисти целият терен, където са били, всъщност, първият университет то и в историята има различни специалисти, като ги слушаш, но там са писани първите книги и целта ни е само такава.

31

Анонимен

преди 8 години

Ако тоз е малко по запознат с посвещението ще заложи на човешкия ресурс.Там все още има доста потенциал,който може да се развие и във всяка област да се появат наистина гениални учени,артисти,певци,режисьори,писатели,инженери и т.н.Но затова трябва посветени хора и много пари.Не да дава безбожни пари за гьолове и саниране.След години тези гении ще вдигнат България от това робство и унизително положение.

30

адв. Марковски

преди 8 години

До АнонименВнимателно следя твоите коментари. Виждам, че между теб и колегата Менков се заражда спор.Нека да споделя, че освен адвокат на т.н. Будю съм един от неговите ***. Ще поема твоята защита и ще те приобщим към групата на ***. Разбирам, че не ти трябва предварителна подготовка. Важно да му духаш силно, там в неговата градина под някоя от двете манголии. Можеш да звъниш на тел. 160.

29

адв. Менко Менков

преди 8 години

До Анонимен (пост. 44).Приятелю, Методи Андреев в момента не разполага с компютър и не може да ти отговори. Ти питаш Методи - кой може да е премиер освен доц. д-р, инж. пожарн. овч. Мутрев ? Моят отговор е , че след като този *** може да е премиер, значи всеки може да е премиер. Ти например също можеш да бъдеш премиер. Трябва ти малко за да сполучиш, контрабанда, наркотрафик, нечленоразделна реч и задължително да си прочел "Винету".

28

Анонимен

преди 8 години

Боко ,гледа все нагоре и чака да паднат крушките на лятното кино и да ги събере и след това да се обяви,че е мисията,който чакат българите.А истината е друга,ако не са хамериканците да го държат,досега народа го е нашутил сто пъти.Дончева каза,че толкова бил погълнат от тази мания,че искал да се запише в историята.То няма лошо ама как ще заличим някои неприятни моменти от живота на Буда?България винаги е лежала върху лъжа и това продължава да се подържа от хора с мангизи.

27

Методи Андреев

преди 8 години

На снимката виждаме как един от *** на Будю Мутрев Тиквов държи гаванка с обикновена вода от землището на гр. Плиска и лъже маршала от пожарната, че тя е свещена. Питам се, кой е по големият *** на Мутрев, този шкембелията на снимката или Димитър Кеворкянов ? В едно обаче съм сигурен, двамата имат силна конкуренция от Беновска и Култуклиева, те и двете не само лижат , но и гълтат.

26

върховен жрец

преди 8 години

Тази вода е годна за пиене само за политици.....и историци.

25

Анонимен

преди 8 години

За разузнаването годишно отиват около 18 млн. лв, а пък за НСО над 30 млн. лв. Очевидно за сегашната власт сигурността на няколко човека и техният превоз за да се плискат с вода и режат лентички са много по-важни от сигурността на цялата държава.

24

Анонимен

преди 8 години

Те търсят все някакви предсказания и не виждат жалката действителност.Що за наивници ни управляват просто се чудя.Търсят поводи да лъжат българския народ и жалкото,че оня дето гледа все към небето,си върши що си знае и такива,като Тадъръкова и подобни се вързват на тая въдица.Цял народ разбра от къде духа вятъра и защо сме на тоя хал,само те още живеят в заблуда и невежество.Пази боже ,невежи да те управляват.

23

до 34

преди 8 години

На баба Злата шурея,че нейната балдъза!! Това съм аз!!