30

Xx

преди 8 години

Svarshva mu bateriata a vnos Niama

29

мм

преди 8 години

До Анонимен Тогава, защо не напишем критика и за Обамазащото сайта се спонсорира от фондация америка за бъхария

28

Анонимен

преди 8 години

Толкова глупости на едно място само в днес бг може да се прочетат защото превеждате директно политически коректни западни глупости.

27

Анонимен

преди 8 години

Много нападаелна статия, открито хейтърство. Тогава, защо не напишем критика и за Обама, който също като Медведев не е политик а марионетка изпълняваща политически поръчки

26

???

преди 8 години

Какво ни каза тази статия?

25

Анонимен

преди 8 години

Телефона е голям колкото дребосъка :)))

24

Анонимен

преди 8 години

Някой от ушанките да обясни, защо тоя *** ползва iPhone ?

23

Анонимен

преди 8 години

Защо ли държи Iphone, сигурно няма пари за по добрият Sgamszung!

22

Вътрешен

преди 8 години

Що държи американски телефон???????Ами нека сега отговорят Сащ.А де де д е???????Де дед е де.Я да видим!!

21

Вагнер

преди 8 години

Абсолютно безсмислени статии когато става въпрос за Русия.Иначе всички псевдо-демократи реват в един глас:Руска пропаганда.....Смешно им става дори на децата ми...Бог да Ви прости на вас продажници!

20

Анонимен

преди 8 години

А, Дребен, защо ползваш империалистически телефон?!Значи си предател на матушка Россия?!

19

Анонимен

преди 8 години

Защо държи американски телефон това джудже?!Нали се горят западните стоки?!Нали Россия прави най-добрите телефони в света ?!Жалки лицемери, това са руснаците...

18

st

преди 8 години

inache s IPHONE hewhehehehhehhee lizemer

17

Анонимен

преди 8 години

Плюват Путин ама от заплати 200 долара сега са на 1000-1500 долара и то некви бедни смешници по Сибирския окръг.Нали си говоря с една рускиня от далнь востокИ това за 10 години.Ако в Германия ги оставят на 150? не ще се пропият ами живи ще се ядат по улиците.Тия от дойче веле ще ходят по бунищата и няма и да се сещат да пишат кой бил краен ултранационалист.Просто на хората им е по-добре получават по високи заплати могат да си купуват акции да играят на борсата.Те се радват на некъф с епъл.

16

Иван

преди 8 години

Глупости! Да сравняваш Медведев с Хрущов. Терминът "путиноцентризъм" също е глупост. Демонстрира некомпетентност и русофобия.

15

Гриша

преди 8 години

Аз съм бил Войник ама марка PC сделано в русия не съм видял. Всичко както Азбуката си беше българско, немско, чешко.....Но не и руско..........Дори Калашника. А дори и Калашника не е руски.....Карабината на Бакалов ще го замени. Питайте виетнамците.

14

не разбрахме само

преди 8 години

Само някой да поясни какво русофобско има в тази статия?

13

Анонимен

преди 8 години

Украйна сама реши да се отдели от СССР - никой не и е отнемал правото да решава сама. При това 1991 година Украйна си анексира Крим, който е руски и беше зачислен само административно към Украйна от Хрусчов по чисто политически причини. Беше редно тогава при развода Крим да се върне на Русия.

12

Трудовакъ до № 16

преди 8 години

Русия не е отричала никакви права, вкл. на какъвто и да било избор от страна на Украйна. Няма и как тя да им даде или отнеме нещо, което е прерогатив само на суверена - украинския народ. Има огромна разлика между управниците и народа в Украйна. Проблемът е, че нито Янукович, нито Потрошенко пожелаха да поставят този въпрос на референдум, което е изключително подозрително. Кой го е страх от волята на украинския народ? У нас също нямаше референдум за присъединяването ни към НАТО и ЕС. Защо ли??!

11

Анонимен

преди 8 години

Мръсни туркофили, най големите русофоби.