64

1_българин

преди 8 години

Няма нужда от такива статии..... Слагаш си БГ паспорта в джоба и ако имаш пари ходи , гледай и сравнявай българино...... И кой както го разбира......

63

2

преди 8 години

До Анонимен,и е оповръщан този пясък, нали?!:) от предната вечер, защото навсякъде дъни чалга парти до 10ч сутринта.няма да коментираме как лягаш на някой шезлонг, пробваш да се отпуснеш, след като са минали 15 човека да събират пари за различни неща и тъкно да започнеш да четеш книга и хоп= крещене, викане и пак чалга..:) айде, почивай..

62

Лора

преди 8 години

До Анонимен 71Как да хавалят нашия туризъм. Ти на българското черноморие ходил ли си? Плажове задръстени с шезлонги, които никой не ползва, защото струват 20 лв на ден; свободни зони почти няма. *** навсякъде. Заведенията работят с един сервитьор и един готвач. Чакаш цяла вечност да ти донесат поръчката. Хотелите са празни, но цените си остават вискои. Кое точно да похвалиш?

61

Анонимен

преди 8 години

Незнам за морето, но аз се качвам днес с тайфата на язовир Батак на палатки до Неделя. Мотори, джипове, бусове, джетове ... :)

60

Анонимен

преди 8 години

А в БГ няма туристи, нито Роби Уилямс пя, мръсно,такситата лъжат,хителите кофти и хич ама хич няма руснаци. Хората са нещастни,нета бавен,въздуха мръсен, най-много пушим ....

59

изнервен

преди 8 години

Много смешна статия. До средата уж всичко перфектно, супер, страхотно, а после - ама змиите, таралежите, няма клиенти в магазините, печалбите минимални, пред банкоматите опашки. Ако някой реши да чете едната половина, а после другата ще реши, че става дума за две различни държави.

58

Анонимен

преди 8 години

В Сен Тропе с 35 евро на ден? За чадър + шезлонг + кърпа си пригответе 50 евро, за обяд още 50 на човек най-малко и внимавайте какво и как поръчатвате, ако си поръчате цяло меню ще ви таксуват всяко ястие поотделно и сметката ви ще стане двойна. Да не говорим за зверските задръствания или безбожните входни такси за нашумели клубове. Обиколете Европа и света и после ще сте като мен - навън за 5-6 дена най-много, истинска почивка само на нашето родно море. Нека ми е лошо.

57

неанонимен стоев

преди 8 години

До Анонимен отивай тогава при червената мафия с бетона и плащай дори и за това че си там ***

56

Ivan

преди 8 години

Специално за Сен Тропе 35 евро на ден за храна на човек е малко.Може би извън сезона.Иначе съм твърдо за това хората да ходят и по-света .За да имат база сравнение.Малко съм пристрастен защото съм от Бургас.Със сигурност плажът ни е по-хубав от някои прехвалени родни курорти !

55

Анонимен

преди 8 години

В Гърция няма повече да стъпя - черен пясък, който мирише на ***. Отврат

54

Мурихей

преди 8 години

как няма,те знаят как да посрещнат и как да изпратят.няма голи пехливани да мутреят наляво надясно.а и туроператорите помагат сериозно лансират гръцките курорти

53

ТОТО

преди 8 години

Последната ми почивка на БГ морето беше 2010-та година, когато видях с очите си в какво са го превърнали... (след около 10 години пауза и живот в чужбина).Не, че Гърция ми е фаворит, просто е мнооооого по-добре от нашата буквално КОЧИНКА.Затова ще палят свещи и ще се молят за туристи, но безрезултатно.Даже на Господ му писна от тарикатските БГ номера, лошо обслужване и ниско качество на: храната, спокойствието, социума.Бездруго почивам 1 път в годината, предпочитам да е добра почивка!

52

Анонимен

преди 8 години

Връщам се от Гърция. Прекрасни плажове, чисто и спокойно море, никой не те притеснява за чадъри, кола и т.н. Няма простаци и мутри да те мародерстват, прекрасна храна и добро обслужване. Преди месец бях за малко на нашето море! Грозно печалбарство и никаква политика за хората.

51

Анонимен

преди 8 години

Пиша ви от Гърция - току що намерих бял червей в агнешкото. Изродска история, никога повече няма да стъпя тук. Гнусотии!

50

Анонимен

преди 8 години

Живея в София. Днес в обедната почивка посетих иначе прилично изглеждащо заведение. Поръчах си шницел. След 45 минути чакане ми сервираха панирано кюфте смърдящо на разложение. Станах и си тръгнах без да платя и без да давам обяснение защо си тръгвам. Това е нивото на БГ-ресторантьорите и хотелиерите и такова отношение заслужават.

49

333

преди 8 години

За съжаление това с цацата в миналогодишно олио си е абсол.вярно, и трите ми опта да си купя цаца в Созопол и Приморско ме разочароваха, миришеше на гранясалото олио, рибките плувнали мазнина, меки, отвърнали се! Няма ги хрупкавите рибки от детството ми, носталгията ми бързо се изпари. Не само цацата, изобщо никаква хубаво приготвена риба ...

48

Анонимен

преди 8 години

" Тук вече ме загуби ..." Аз съм един стар уморен, неактивен човек. Съжалявам, че ви подведох с моя коментар! Тасос е красив остров, беден с бедни местни хора, които се борят за насъщния и броят маслиновите си дървета, като съкровище. Не всичко е толкова хубаво, колкото изглежда на пръв поглед!

47

чалгар

преди 8 години

Веднъж ходих в Гърция на море и тотално се разочаровах. Никой не забеляда, че три месеца съм блъскал фитнес и съм лъхнал сума ти пари за стероиди. Никой не обърна внимание на новата ми татоировка,на фалшивия дебел ланец и дори на това,че направих 5 процедури на солаиум. И най-лошото - там няма къде да играеш кючек.

46

Анонимен

преди 8 години

Ходя от няколко години в началото на Септември за десетина дни на Халкидики. Наемам студио или апартамент.От България си нося бира, уиски и пъстърма.В гърция купувам риба, маслини, сирена,плодове зеленцуци узаки и др.Пълен релакс и рефреш, а не мога да изхарча повече от 1000 евро.

45

Анонимен

преди 8 години

Гърция - платете двойно за да лежите на камъни. Елате до наше село има каменна кариера, ще ви опъна по едно чадърче, няма що да биете път.