146

тито

преди 8 години

До АнонименДо172 Научи се да пишеш правилно!

145

Анонимен

преди 8 години

Ше ги затрием и Гърците. Хората вече са вдигнали ръце от нас. Имам приятел Грък, вика че сме невъспитани нахални и т.н. Правим много мърсотия вдигаме шум и има два типа преобладават тия скъсаните дето всичко от тука мъкнат и карат със 50евро цяла седмица, или пък такива които хвърлят пари ама не за всичко за глупости се пазарат и мислят че всичко им е позволено. Та скапахме си нащо, скоро и чуждото.

144

пацо

преди 8 години

абе празно, обиколих южното и е лудница. Задръствания, хубав хотел поне 2-седмици предварително, места в паркингите няма, по плажа фул. Тва Несебър, Созопол, Лозенец, Градина, Корал и Смокиня. От понеделник съм на север да видим там какво е. Само бучат, ама се позастроиха някои села и курорти. Шкорпиловци си е като едно време що не ходите там?? Или Албена?? Мрън Мрън, кой където иска да ходи. Ама важно е да заявиме аз ходих в Гърция- уаааууу страхотен си, реално ми е все тая ама нали мода.

143

Анонимен

преди 8 години

По-долу някой спомена Черноморец. Днес. към 19:30-20:00 на централния плаж се разнесе невероятна смрад на . Почти всички, които се плицикаха в морето набързо излязаха от водата и се изнесоха от плажа. Ако някой от ХЕИ чете коментарите, моля утре да заповяда на централния плаж в Черноморец след 19:30.

142

Kosto Czech. Rep.

преди 8 години

V ponedelnik se varnach od Lozenec ,chubavi 10dena do godina otnovo.

141

Анонимен

преди 8 години

Днес се върнах от о. Тасос. За първи път ходя. Всичко ми хареса. Водата беше кристално чиста, заведенията пълни, не се чуваше никъде чалга, хората усмихнати, сервитьорите учтиви, храната вкусна, хазяите гостоприемни. Догодина с удоволствие бих отишъл пак!

140

Анонимен

преди 8 години

"Статистиката е недвусмислена - през юни местата за настаняване са се увеличили до 2 731, а леглата до 269 хиляди. В сравнение с юни миналата година общият брой на местата за отсядане нараства с 2,6%, а на леглата в тях - с 0,2%."Всичко си е много смислено-просто наглите хотелиери и всичката *** не отчита обороти, не прави договори и не чукат на апарати. Е намалявайте им данъците на хотелиерите, плащайте им реклама с пари от нашите данъци и после се чудете що си позволяват да си дерибействат

139

Анонимен

преди 8 години

Недейте да оплаквате от малкото количество бг туристи.Забелязвам и научавам,че бълг.летовници ориентират и ходят по планини,пълно със спокойствие вместо морето.Навярно планините ще милват и разтоварват докрай туристите,за да възстановят силите умствени и физически.А морето какво може?

138

от СТАРИЯ НЕСЕБЪР

преди 8 години

Перат се мнооого пари на Морето! Сега силите се хвърлят да се вземе максималното от местните избори.

137

MAX

преди 8 години

Когато някой дава информация за това, какъв е по сила туристическият сезон, трябва да има достоверни източници. В никакъв случай това не са НСИ и хотелиерите. Защото първите нямат откъде да я вземат / информацията/, а вторите нямат интерес да дадат истинските цифри / сещате се защо/ .

136

мхм

преди 8 години

До бургаски селякСамо едно ще ти кажа: От лакомията за лесна печалба на 90% от "хотелиерите" крайбрежието заприлича на това което е сега !!! Продължи ли се така там ще почиват само капино-берачите от новините вчера :) Просто станахте много на клончето и то започна да пука ;) Поздрави от село, щото като гледам и хорицата с голфчетата от описанието ти вече си ходят по Гърция ...

135

Анонимен

преди 8 години

Не може да ти са пьлни хотелите като ти са празни тиквите начело с тиквата . Да живей тиквата ура другари изберете си го трети пьт и вьрете на майната си

134

бургаски селяк

преди 8 години

До мхмФуѝо ти на кое крайбрежие ходи ве?Да не би да си един от хилядите ямболии и аскювци дето събота и неделя идват на Крайморие или Сарафово,ядът си от масалите на багажника на Голфа, исират едни акота и си тръгват без един лев да са изхарчили?За такива като вас и за софийските дупета с караванките и палатките трябва да има фейс и най-вече хигиенно-епидемиологичен контрол още на слизане от магистралата.Иначе истинските туристи наистина са кът и повечето колегите работят на загуба тоз сезон.

133

Анонимен

преди 8 години

Нормално всички цени да са надути, нали ден година храни, както се казва. Всеки сам си преценява, никой не е казал, че морето е задължително, човек може да си даде парите за толкова по-смислени неща!

132

Баш Туриста

преди 8 години

нали Ангелкова и всички казионни на власта медии до преди 2 седмици друго твърдяхте.Истината боли.Сега да се оправдаваме с база и т.н. е късно.Предишни години със същата база имахме ръстове.Целият проблем се крие в Русия.Ако до миналата година 15 милиона руснаци почиваха в ЕС и оставаха тлъсти приходи за бизнеса то вече половината се изпариха.Просто им забраниха на държавните служители а те са 50%!Пазара е скачен съд.Запъдните туристи заемат местата на руските в Испания и Италия а за нас ***!

131

мхм

преди 8 години

По цялото крайбрежие е претъпкано с туристи, това че явно не се регистрират всички генерира такива жалващи се новини. Има и друг момент обаче, който никой не го споменава: масово чужденци (предимно братушки) си закупуват апартаменти или стаи, сега масово се строят такива кампуси с цел продажба, което скоро време стабилно ще удари хотелиерите... както и да е но фактите са, че морето е залято в момента и по плажовете няма къде да си метнеш фаса а статията е пълна измислица :)

130

Анонимен

преди 8 години

Ами, така е, конкуренцията е голяма и жестока, или трябва да се съобразят с нея, или да се откажат и да си намерят друга професия ;) Нормално е всеки да търси по-ниска цена и по-високо качество. Аз лично ако имах възможност за собствен бизнес никога, ама никога не бих се ориентирала към туризма.

129

Анонимен

преди 8 години

Пъъъъълни глупост, поръчкови статии. Идете на морето да видите дали са празни хотелите. Аман от ревливи хотелиерчета дето не разбират ниииииищо от бизнес , а само реват!!!

128

Stuttgart

преди 8 години

До ТуристКато чета какви са цените, услугите и качеството в хотелите на Черно Море се ужасявам. Аз правя често почивка на Costa Blanca в Испания и там са цените по ниски от описаните тук.В Испания има закон " ley de La Costa Española" kойто не позволява частни плажове. Те се поддържат и чистят от съответните държавни служби и разноските се финансират от данъци.

127

...

преди 8 години

Шшш хотелиерчетата, бетона и манталитета ви е виновен. Скоро ще си внасяте туристи от левия бряг на река Амазонка.