5

Анонимен

преди 8 години

Глупости, ама пълни глупости могат да бъдат подобни твърдения на тия архаични *** от БАН, които са застинали в Камената ера! Образователната система у нас ражда трайно безработни, неграмотни, мързеливи и безамбициозни същества, които са обречени на глад и мизерия до живот. Това е политика на онези, които ние въртим вече 25г. на власт - народът трябва да е *** и необразован, за да седи мирно и да се примирява. Преклонената глава, сабя не я сече!

4

Психология

преди 8 години

Същият наплив към психологията като специалност и брой завършили е имало в Америка през 20- ти век, където възниква Бихейвиорзима с цел приложимост и прагматизъм, като при точните науки. Многото завършили също не намирали място на пазара на труда, освен част от тях в предподавателската дейност. Правителството и държавата решили да създадат работни места за голяма част от завършилите, като ги назначавали в училища, болници, поправителни домове, затвори, организации като консултанти на поведението

3

Анонимен

преди 8 години

Колко милиона живеят в САЩ? Това е първия въпрос, на който тези кандидат студенти следва да си отговорят. На практика в САЩ, пазарът е неограничен и работата за психолозите е благодатна. Тук кого ще консултират? В България обаче винаги има някаква *** мода, която определя посоката на движение в обществото.

2

Анонимен

преди 8 години

Населението се нуждае от тези услуги, така е, но наистина е трудно човек да се ориентира сред специалистите на кого си струва да се довери. Нароиха се едни психолози, току що завършили, без грам допълнителна квалификация, практически и житейски опит. Това трябва да се спре.

1

Анонимен

преди 8 години

Населението на България има отчаяна нужда от психолози и психотерапевти, но за съжаление не може да си позволи да плаща консултациите им.