11

12

преди 8 години

Както казах преди 8 часа, *** си купи билет за концерта на Кондьо.Младото американче го отупа по бързата процедура.Дъртака от Асково да си купи памперс.Започва втора част на книгата "Втори кръг неминалов".

10

Анонимен

преди 8 години

Всички знаем какво ще се случи в следващият кръг нали. Не се напрягайте излишно.

9

Анонимен

преди 8 години

Идва втори кръг................ знаете как е.Дришката е абонат на американчето.След този турнир номер 18 ще стане номер 22-23 и чао.Да го посрещнем достойно на асковските минерални бани с Азис и Кондьо.

8

На Сашко

преди 8 години

До сашоТи и до Рим не си стигал!

7

Анонимен

преди 8 години

Българите сме много интересно племе. Кога и кой е направил нещо повече от Григор Димитров в мъжкия ни тенис? Къде са другите ни състезатели в ранклистата? Каквото и да постигне, то то е много повече от всеки досега.

6

razgradski pop

преди 8 години

силен дух и характер срещу 69-ия в света???

5

Аз

преди 8 години

Ако Машо продължава да играе така, Джак Сок ще го бие като маче у дирек. Както казаха коментаторите по Скай Спортс, Долгополов сам се би, Гришо само присъстваше в мача.Ако украинеца имаше малко късмет при толкова много геймбола дето направи на Машо, нашия рано-рано щеше да си събере куфарите пак.

4

биби

преди 8 години

Браво,Гришо,гордеем се с тебе!!!

3

Късопишев

преди 8 години

Познайте , кой ще отпадне в третият кръг ?

2

Rejep

преди 8 години

Игра спокойно.Цаката при Григор е да свали напрежението от плещите си. Не трябва да му пука какви очаквания имат хората към него.Само тогава, когато е спокоен, ще може да изрази целия си потенциал.Колкото по-големи очаквания има към него, толкова повече той се чувста длъжен да се докаже.Нека го оставим на спокойствие.И трябва да престанем с крайните суперлативи или негативни мнения по негов адрес.

1

сашо

преди 8 години

Според мен това са му възможностите.За него бъдещето е caput.Това го разбра и Маша и ...бегом!Ние винаги стигаме Рим,но не стигаме до папата.