27

V

преди 8 години

Тия кога ще разберат че тоя проблем няма военно решение ???Война срещу демокрацията не мой да се спечели.Демокрацията все пак това е народовластие по-известно като реферндум.Хората в донбаз и луганск решиха съдбата си демократично , а не както се решават нашите съдби.Членството ни в еврогейския и нато.Без референдуми без демокрация без народовластие от хора които се мислят за господари на народа ,а не негови слуги ;)

26

Аз Малдив

преди 8 години

До сам срещу 399Всичко е точно - само дето на фронта кьорав генерал няма, даже и за майори не съм чувал - всички командват през фейсбук.

25

сакън

преди 8 години

По-добре "демонкрация", отколкото ПУТИЗАЦИЯ! Не дай боже!

24

сам срещу 399

преди 8 години

Генерал от украинската армия докладва в щаба в Киев: - 200 на 200 сме. От щаба: - Чакай подкрепления и танкове. След малко, генералът: - 300 на 100 сме. Чакай подкрепление и танкове, отговорили му от щаба. Накрая генералът отправил отчаян призив: - Сам съм срещу 399, питат кога ще дойдат танковете...

23

Анонимен

преди 8 години

Така драги четатели, вие не разбрахте ли, че тази земя Русия я брани, защото американския интерес е засилен и иска това парче земя да отскубне от Руснаците. Нека да не забравяме, че Евро съюза е създаден от амерканците за тези който не вярват нека да погледнат американското знаме горе в ляво със сините звезди и на евро гейския съюз само звездите са повече колкото страни членуват. Една шепа хора управлява света. Искам да ви кажа по-добре путин от колкото американската ДЕМОНкрация!!!

22

Анонимен

преди 8 години

Донбас и Казакия са независими според американците. какви бунтовници, те си защитават независимите територии от украинските окупатори.

21

Анонимен

преди 8 години

тъпизмищяли да отговорят с всички силии ревът че имало руска армиято ако имаше и три дена нямаше да устискат и го знаят и разчитат на американците- те пък са на принципа колкото повече узтрепани украинци и руснаци толкова по-добре и ги насъскват - ама на края май ще операт пешкираприказката за руската мечка не е от вчераа и който е влезнал с лошо в скитските земи- днешна русия и украйнаоще от персийските царе е така - не е прокопсал

20

Анонимен

преди 8 години

Украинците явно са ***.Докато американските компании ще изкупуват заводи и земи на безценица,тези ще умират за да могат тези които организираха преврата да си разграбват държават безнаказано.

19

Анонимен

преди 8 години

Пороченко доведе, вече бивша, Украйна до тотално фиаско! Армията му е разбита и избяга по бели *** от опълченците.

18

Анонимен

преди 8 години

Обстановката става опасна защото украйнската армия нарушава споразумението и не изтегли тежките оръжия от района и продалжава да убива мирни жители.

17

Анонимен

преди 8 години

До процедурно питанеКъде го тва доказателство ? Никъде нали ?

16

Анонимен

преди 8 години

Кой вярва на "украински източници" ?

15

каракачанин

преди 8 години

Опълченците си изтеглиха тежкото въоръжение, а хохлите не, защо ? Има обстрел на села и градове, има и жертви, защо нищо не се пише за това в статията ? Къде дремят наблюдателите, и защо няма риакция от тяхна страна ? Кой има интерес да няма мир там , говорят ти за мир а въоръжават хохлите..

14

процедурно питане

преди 8 години

Защо пишете "бунтовници"? Ами това са руски терористи.Вчера намериха доказателство че са свалили пътническия самолет с 300 невинни жертви..

13

Поп Грую

преди 8 години

Като им гледам досегашните "отговори" на тези *** укропитеци, май още доста пердах ще изядат от опълченците/бунтовниците...

12

някой

преди 8 години

Кой крив, кой прав не знам и не искам да зная. Войната е братоубийствена. Долу хунтата!

11

Анонимен

преди 8 години

Дори да няма обстрел Киев пак е готов да отговори.

10

пред фалит

преди 8 години

Пороченко доведе, вече бивша, Украйна до тотално фиаско! Армията му е разбита и избяга по бели *** от опълченците. Икономиката е пред фалит. Из страната вилнеят въоръжени фашистки банди и грабят, изнасилват, бият и убиват. Държавата е неуправляема. Народът е гладен, жаден и му е студено. На Пороченко не му остава нищо друго, освен да се гръмне.

9

Анонимен

преди 8 години

Киев готви настъпление на Донецк и лицемерно пищи, че него нападат. Стари юдейски номера.

8

Анонимен

преди 8 години

Кога ли на Путин ще му писне и ще ги разпилее тия Бандеро -Фашаги от Украйна. Доста му лазиха по нервите. Какво го чака угрите ако знаят, хем бити и бедни, хем таковани и гладни.