7

Анонимен

преди 8 години

Реално клиентите с прекъснато захранване ще продължат да плащат таксата, която се включва в последващата фактура след присъединяването и тя се дължи на ЕВН-Електроснабдяване ЕАД. Съдът е постановил да няма такса към ЕВН-Електроразпределение ЕАД (никога не е имало към тях), което показва функционалната неграмотност на завелия делото (не зная кой е той).

6

Анонимен

преди 8 години

Бай *** е свикнал от Тошово време да не лаща и квото може да открадне, ама при австрийците подобни селски номерца явно не вървят особено.Има една хубава българска поговорка "Имаш крава - пиеш млеко".Който няма пари да плаща, не би следвало да ползва услугата.Комунизмът свърши и ако все още има хора, които не са го разбрали, толкова по-лошо за тях самите.

5

Анонимен

преди 8 години

Ами естествено, че ще остане - нали за да се включи отново неизрядният клиент, трябва да се изпрати на място техник, който да свърже отново електромера. Този електротехник да не би да работи за тоя дето клати гората или да е благотворително дружество нещо. Освен това има и разход за гориво. Предполагам, че още не ползват коли, които да се движат на вода.

4

Анонимен

преди 8 години

Както е тръгнало скоро да очакваме и такса изключване?

3

непукист

преди 8 години

Много ми е интересно в Австрия тези от EVN по същия начин ли биха се държали и има ли нещо общо с наглостта им факта ,че нашия плевел съвсем случайно отиде на крака и се срещна с техния изпълнителен директор Шишковиц във Виена.

2

Анонимен

преди 8 години

Освен да плащат добре би било да помнят кое правителство доведе чуждите ЕРП и къде е сега милко ковачев!

1

Анонимен

преди 8 години

Nqkoy znaeli naciy e tozi EVN