25

Хъммм

преди 8 години

!? да е откраднал пари и сега не може да възтанови сумата-,бива , ама те епилатора са му го взели още в магазина - и той се признал за виновен и щетите е възтановил незнам на какво основание го съдят или ИМА ОЩЕ НЕЩО което незнаем

24

Megan

преди 8 години

Сигурно му изтича срока на присъдата, та иска човека да си остане още в затвора. Преди години, поляците ходеха в Швеция, напиваха се, качваха се на кола и спираха пред полицейското управление. Там присъдата за каране в нетрезво състояние е затвор. Признаваха се за виновни и получаваха "безплатен хотел и работа". като изтече присъдата пак, и пак, и пак, докато накрая шведите се усетиха, че хранят "гастарбайтери" и започнаха да ги пращат да си излежават присъдите в Полша.

23

Абориген

преди 8 години

Само мишките ловите... що не приберете Б ойко де ограби България... ама как ще го приберете като ви плаща !!! МИШКИИИИ !!!!

22

А ТАКА!

преди 8 години

А 27-годишният, дето си купи хотел за 7 милиона за едни 207 000 левчета, него дори не го и търсят да го питат кога и как ги спечели парите?

21

Анонимен

преди 8 години

Ако му дадат да си ползва епилатора в затвора, съкилийниците му ще останат доволни.

20

Анонимен

преди 8 години

Отново стигам до извода , че за кокошка няма прошка..................

19

Анонимен

преди 8 години

То к'во излиза...че да откранеш епилатор и да сгазиш човек е почти едно и също.

18

Анонимен

преди 8 години

Браво на правосъдната ни система! Вече и куцо, кьораво и глухо разбраха, че съдът ни е строг, но справедлив и ефективен - най-вече!

17

Анонимен

преди 8 години

Що се подигравате с хората, дори да е осъждан2ОНЯ ПРОКУРОР ОТ ШУМЕН, ДЕТО 20 000 ЛВ.ВЗЕ ПОДКУП ГО СЛОЖИХТЕ НА ЛЕК РЕЖИМ?ХОРА НЕ ВИЖДАТЕ ЛИ ЩО ЗА ПОДИГРАВКА Е ТОВА?

16

Анонимен

преди 8 години

А с генерал Тонев и 10-те милиона какво правим?===============Всичките дедо попе, всичките. За 10 милиона - доживотенЗа 1 милиарда - връщане на смъртното на наказание, съд и екзекуция.

15

Анонимен

преди 8 години

Баси пропадналата държава в затвора за един епилатор пфф и като го изч*кат 10 пъти вътре от крадец на епилатори какъв човек ще излезе според вас. вМЕСТО ДА НАЛОЖАТ ГЛОБА НА ЧОВЕКА ГО ВКАРВАТ В ЗАТВОРА А ЗА ТИЯ ДЕТО ПРОДАВАТ ТОНОВЕ НАРКОТИЦИ И ИЗВЪРШВАТ УБИИСТВА НЯМА ДОКАЗАТЕЛСТВА НЕКЪДЕ.

14

Анонимен

преди 8 години

А за 16-те милярда и тези, които окрадоха България не мислете.=================И защо да не ги мислим - защото на тебе ти е изгодно или?И хич не е вярно, че се били самоизбивали. Това може да важи за някоигангстери, а тези от 16 милиарда и 10% и какво ли още не отдавна иматсметки в западни банки, имоти, зелени карти в САЩ, гражданство в Канада и Австралияза това, че са "инвеститори" и много още. А в същото време ние сме най-бдната държава в Европа.

13

Teo

преди 8 години

Гледам големи каубои са се навъдили под мен - вечно недоволни! Като си взел епилатор - затвор, като си сгазил - уловно. Не четете ли, че това е рецидив. Това не означава, че при първа подобна кражба ще те вкарат в затвора. Най-вероятно "героят" има много такива зад гърба си. За това е и присъдата. А за 16-те милярда и тези, които окрадоха България не мислете. Едно, че се чистят сами, второ, горе при Свети Петър има кой да ги съди, тук - не! Съдебната система е тяхна!

12

vesko02

преди 8 години

Епилатора е марков,затова е при строг режим ,ако беше куча марка щеше да лежи като убиец на деца ,в общежитие от отворен тип.

11

Анонимен

преди 8 години

"пет месеца ефективно в затвора при първоначален строг режим"==Значи ако откраднеш тъпотия за 78 лева лежиш при строг тъмничен затвор,а ако вземеш 16 милиарда държавен заем за да го опоскаш лично ти и членоветена престъпната организация и накрая това се плаща от целия народ, за това имасамо хвалене.

10

!

преди 8 години

Ако беше откраднал 4 млрд нямаше да има проблем, я вижте мистър Икономика.

9

Анонимен

преди 8 години

Значи сметката е такава: ако за машинка за 78 лева се лежи пет месеца, а за убийство - 2 години, то човешкият живот струва точно 374 лева и 40 стотинки. Между другото, един затворник за 5 месеца в затвора генерира разходи за много повече от 78 лева. Едва ли ще ги плати съдията отсъдил това абсурдно решение. Между другото, каква е присъдата на Мургина ощетила с милиони данъкоплатеца?

8

непукист

преди 8 години

Каква справедливост и строгост лъха от такава присъда и само като се сетя за убийците по пътищата ,че при едно споразумение им дават смешни присъди и за милиони няма закони веднага се събуждам и виждам че съм сънувал .Не ,че кражбите трябва да остават безнаказани но тежестта някак си не съответства на деянието.

7

КК

преди 8 години

Какво сте го засъжалявали тоя? Да не е крал!

6

Венелин

преди 8 години

То за затвора сигурно си трябва епилатор.