28

Bobi

преди 8 години

Мисля че с Българското Черноморие е свършено. Навсякъде е презастроено поголовна мръсотия и безпорядък. Пълно е с вируси и деца и възрастни масово боледуват. С повече от милион леглова база и няколко пречиствателни станции къде мислите че се изливат отпадните води. Затова всеки с възможности бяга в чужбина . По чисто , по добро обслужване и качество.

27

до 35

преди 8 години

До "днес" драбрей то всичкото ХОТЕЛ у Бгето е 5 звезди ,май според теб само ти посещаваш хотели из Бгто Хотелския продукт започва със сградите само ,поддържането, чистотата и обслужването са по важни,и АЙДЕ навсякъде имало нови климатици и тв-та -смях ,още повече това че го пише в брошурата на хотела -НЕ ОЗНАЧАВА че го има наистина .Липса на интернет ,развалени климатици ,липса на персонал и/или лошо обслужване -ето ти още нещо част от бгхотелиерството

26

do 32

преди 8 години

До Анонименда имаше почивни станции ,с КАРТИ за които си плащаха работниците .Естествено за ''началството'' имаше хубави апартаменти и п о хубава храна ...така че кога точно е имало нещо БЕЗПЛАТНО / безплатна е само храната в капана за мишки/.това че НРБ ти е плащала заплата, определена централно -не пазарно - и си е вземала предварително част от изработеното от теб -за да ТВЪРДЯТ някои че било БЕЗПАЛТНО при бай Тошо -е друга тема :))) и точно бившите *** -презастроиха с хотели ...

25

"днес" дра

преди 8 години

хотелската ни база е една от най-хубавите в Европа и не само там , в тоя сайт драскат хора които явно от панелката не са излизали , не случайно ни бяха наскоро класирали на второ или трето място по чистота на хотелската база , в Гърция легловата база е мизерна спрямо нашата , но е на два-пъти по висока цена , ще имаш в Гърция телевизор във всяка стая с - на брой програми , интернет колкото искаш , климатик във всяка и т.н.т.

24

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 32&ЛЪЖА! Много предприятия и ведомства имаха станции, но на МНОГО РАЗЛИЧНО НИВО. Тези на БКП, Държавния съвет, Министерския съвет, МВР, МНО и пр.министерства и централни ведомства, "творческите" съюзи, ТВ, радио и централните вестници бяха много по-хубави и по-добре поддържани от тези на предприятия и ведомства. За "почти безплатна" почивка на море и ДУМА НЕ МОЖЕ ДА СТАВА, а станциите май-много се ползваха от директорите и любовниците им. Повечето хора ходеха на море НА КВАРТИРА.

23

Анонимен

преди 8 години

в слънчака се взима алкохола около 4 лв литъра от "химиците"вие си правете сметката какви печалби има и кой печели големите пари

22

колио

преди 8 години

В българия има пре5расни плажове такива няма никьде по света има и един свястен хотелски комплекс дюни удоволствието струва само 300 лева на ден.В неделя в кирливия созопол вълните бяха 2 метра на дюни флага беше зелен.

21

Ашиш Поморетов

преди 8 години

Природата не търпи празни пространства. Като спрат да идват нормалтите туристи, ще почнат да идват още повече алкохолните. На тях им е супер на бетончето с чаша в ръка и с посинели от чалгийка уши. А след тях ще ни натресат и 1-2 милиона бежанци, за които на хотелиерите ще им плаща държавата. Споко, тя сметката е направена, вие що мислите се строи до дупка по морето ;)

20

Никога на Черно море

преди 8 години

Има и хубави хотели в БГ, но обстановката около тях е като филм на ужасите. На нашето море не бих почивал никога. Дори да нямах пари за чужбина, щях да отида на планина или щях да си стоя в къщи. Черноморието е мръсно, дъни чалга, пълно е със селяни и престъпници... изобщо ГОЛА ВОДА !

19

Анонимен

преди 8 години

До Qataти добре ли си бе? с 1.5 млн легла и капацитет на пречиствателните станции за по 30 хил души ти би ли се изкъпал в морето ???? И сега е пренаселено навсякъде, ако човек иска да си почине Черноморието определено не е най-добрия избор, но вие си стройте още хотели пък да видим кой ще ги пълни.

18

Анонимен

преди 8 години

Какво е това ЖСК ?

17

Анонимен

преди 8 години

На снимката над статията е Златни пясъци. Виждат се Империал,бивша "Родина" и Сирена . Далаверата е на Славчо Христов, на практика това не са хотели ,а ЖСК. Продават се апартаменти на нуждаещи се. После някакъв домоуправител се логва в букинга и ги пуска за наемане след консултация с хазяина ,кога ще му е свободен "апартаментът".През последните 7-8 г не ми е известно по морета да е построен поне един хотел..... Всичкото е ЖСК.

16

Шабан

преди 8 години

Стига с тези хотели, трябва да се строят повече джамии.

15

Qata

преди 8 години

Трябва да се строят нови големи хотели - още 3-4 милиона легла са нужни. Ако няма място на брега се насипват камъни и бетон в морето и се строи навътре има го в арабския свят и тука да се прави нужно е!

14

marsian

преди 8 години

Единственото решение е да се изпращат държавните служители на почивка на Черноморието.

13

Анонимен

преди 8 години

ухаа ... представям си какво е да си забит по средата на онова каре с черните чадъри, сигурно чувството е като да си в претъпкан трамвай 20, както се казва, да се чувстваш като у дома си.

12

Багер

преди 8 години

Събаряй!

11

до 13

преди 8 години

Явно ти си бедното човече, което никога не е виждало голям град. Хотелите ни са нови и 2 пъти по-добри от почти всички места на които съм бил. В Турция ако попаднеш на стар хотел ще се отвратиш, в Лондон за 150 паунда на вечер си в стара неприветлива стая, същото съм го видял и във Виена и Кейптаун. Виж, обслужването е съвсем отделен въпрос, ама да говориш за западнали хотели у нас е смешно, освен ако не си падаш по реликви от соца.

10

Анонимен

преди 8 години

Деветдесет на сто от хотелиерите са милиционерски прости уредени дс ***. Това са глупави хора, които нямат за пет пари акъл в доносническите си кратуни,вие искате бизнес да развиват. На тъпунгера му дай само крадене и далавери.

9

Анонимен

преди 8 години

Хотелите като държавата пълна пародия . От *** трандафори не стават а само налъми. Алчнотията на хотелиерите е неизмерима а предлагането е отврат. Жалко че повечето Българи са бедни и не могат да видят съседните страни но рано или късно всичко си отива на местото.