11

Анонимен

преди 8 години

До българин 9:Дано да се оправят завалиите, че и ние цоцаме от тях.Жената заработва яко в хоризонтално положение в Гърция. Ако не беше тя, щяхме да изпукаме от студ и глад през зимата с децата.

10

Анонимен

преди 8 години

Вулгари, там където е текло пак ще тече. Анадън му?А сега юруш да берете маслините.

9

българин

преди 8 години

До ХХЛ:Ако "Ципрас умее да се пазари", то аз съм трамвай. Самите гърци си изчислиха, колко десетки милиарда ДОСЕГА са стрували "уменията" на Ципрас на ОБИКНОВЕНИТЕ ГЪРЦИ. Единствените печеливши в Гърция са ГРЪЦКАТА ОБИГАРХИЯ, която Ципрас брани от западната й конкуренция.

8

българин

преди 8 години

До заря:Айде, ако обичате, гърци и гъркомани да не ми дрънкате и драскате за "европейско семейсто", защото у вас няма НИЩИЧКО "европейско" - вие сте изпълзели от Етиопия - Африка и нравът ви е помиярски. Освен това, тапирът, кйото е написал заглавието, СИЛНО се е изхвърлил, че парите "потичали". Такива "информации" - че се били споразумели, гърците пускат за не знам кой път вече. Пари ще "потекат", НО, главно за да могат гърците да ВРЪЩАт по нещо на ЗАПАДНИТЕ БАНКИ. Гръкцият рахатлък свърши.

7

аз

преди 8 години

Говори се за 86 милиарда. ПРеди малко четох , че Германия е спестила 100 милиларда само от лихвите по облигации през последните 5 години заради Гръцката криза. Явно като се тегли чертата печалбата е добра :)

6

Анонимен

преди 8 години

А дано, ама надали!

5

Анонимен

преди 8 години

Охаааа, пак почва лентяйството и обедните почивки за сън, а? Идилия

4

ХХЛ

преди 8 години

Ще потекат парите я, като Ципрас умее да се пазари!При нас подовите постелки могат само да търкат чуждите кални обуща.

3

буахаха

преди 8 години

Наскоро даваха един репортаж за хора, които отиват при лихвар, взимат парите, подписват и след две седмици разбират, че са подписали не за 5 а за 50 хил. Евро. Та същото е и с гърците.

2

Анонимен

преди 8 години

е-ех! парица е царица!

1

Анонимен

преди 8 години

ОТ ЕДНА БАНКОВА СМЕТКА В ДРУГА А ЗА МАЛЯКИТЕ ОЩЕ ЛИХВИ НЕ 4Е СИ ПАДАМ ПО БАНКЕРИТЕ АМА ГЪРЦИТЕ СИ ГО ЗАСЛУЖАВАТ