12

Венелин

преди 8 години

Факт е, че турската икономика спада и има политическа нестабилност, което ще доведе до още по-голям спад. Ако продължат и тези атентати като нищо ще се търколят по наклонената плоскост.

11

Анонимен

преди 8 години

v blizko badeshte da sa mnogo povece--dai boge.

10

TURK

преди 8 години

ABE KLAVISHI MISKI OSMAN AGA E VELK I NEMA NUJDA OT POMOSH I AKIL

9

Анонимен

преди 8 години

Това са Дасикане Рома или кюрдите то има ли разлика

8

Анонимен

преди 8 години

Сред по умерените и светски настроени среди в Турция вече се подкрепя идеята да бъде сложена чертата и да се даде независимост. Да си направят държава на кюрдите. Това ще доведе до икономически възход и улесняване на евроинтеграцията. Но близките до управляващите ги наричат национални предатели. Даже близки до управляващите медии лансират идеята за присъединяване на части от Сирия към Турция.

7

Az

преди 8 години

Турците сърбат попарата на собствената си националистическа политика. Изклаха християните арменци и асирийци, за да си отворят коридор към другите тюркски народи, уж да се обединяват по идеите на пантюркизма, само че на мястото на арменците и асирийците се заселиха не турци, а кюрди. Които, независимо че са мюсюлмани, подобно на албанците също са националисти, и скоро Туркието ще олекне с доста територия. Предстои да видим :)

6

Професор

преди 8 години

Турците ще ги оправят. Те умеят тези неща. Толкова са лукави, че нямам думи. Голяма част от войниците които пращат да се бият с ПКК са от югоизточните райони. После излъчват погребенията с плач на майките на войниците които плачат и проклинат терористите на кюрдски. Византийска хитрост.

5

ефес

преди 8 години

Турция е мощна държава.

4

Християнин

преди 8 години

Не ме вълнува какво се случва в Ориента

3

Анонимен

преди 8 години

Не може да правиш всичко това, което Турция и САЩ правят в момента и все нищо да не ти се случва.

2

ss

преди 8 години

До ertами върви там и недей да спамиш тука

1

ert

преди 8 години

Какво искат терористите от полицейски участък в Истанбул,нищо,просто така действат терористите.Турция е много издръжлива,2 милиона бежанци храни в момента,строят се училища,летища,пътища,мостове...и сега и военни действия.Няма как да не си силен за да се справяш с всичко това.