4

Анонимен

преди 8 години

Всъщност освен Роби кой е бил на "фестивала" Предните издания си спомням сериозни имена се бяха явили. Faith no more, Korn и т.н.

3

Анонимен

преди 8 години

Извинявайте, може да обидя някого но тези Кasabian за първи път ги чувам.

2

Неделя

преди 8 години

Невероятно зле като организация за посетителите.Първият ден беше Роби и нищо друго. Това си е за отделен концерт, а не част от фестивал, където хората трябва да мога да мърдат от една сцена до друга, или за храна или до тоалетните. Тоалетните бяха сигурно 40-50 за целия фестивал. Срамота. Малоумната с фестивалните карти също е на ниво "българщина". Ако ще се приема плащане само с карти, защо не кредитни друг общоприет стандарт? С фестивалните карти нямам идея какви пари са ме цакали...

1

2

преди 8 години

Добре, че беше Роби на спаси тоя фестивал. Кофти организация, кофти разположение, много високи цени за това, което се предложи. Да не говорим, че нямаше право да се излиза преди 23:00(предишни години нямаше проблем), както и това, че единия ден ти продават сок, на другия ти казват как не продавали само сок, а бил с водка и тогава откриваш как си пил сок, а си платил сок с водка, ама никой не ти е казал(защото няма касови за напитките, а само за зареждане на картата, което си е измама за мен)