83

Коментатор

преди 8 години

Какво Порше? Това е SUV за жени с малки деца в предградията. Това Порше да не е на майка му?

82

Анонимен

преди 8 години

Колко пъти само видях пешеходци да пресичат на червено

81

Анонимен

преди 8 години

Гошо мечката бивш милиционер в бургас също караше така порше по главната която е пешеходна! Сега е в гробищата.

80

Анонимен

преди 8 години

Каращите Порше са голфъри с повечко пари.

79

До 108

преди 8 години

Офффф, ти беше ли там, че коментираш авторът какво е видял. Все професори в тая държава, та затова сме на тоя хал. Ще гледа, че е черно и от девет вира вода ще извади, че в действителност това е един много непознат нюанс на бялото, но само той е просветен в туй познание, а останалите са прости комплексирани хейтъри, които от сутрин до вечер се чудят как да наклеветят някой "успял" съселянин...

78

Анонимен

преди 8 години

Много *** статия И авторе , щом прави ляв завой, на него му свети зелено. Не червено. Не си много на ясно, надявам се да нямаш книжка, че иначе си опасен.

77

деа митарбайта

преди 8 години

Как в тази Германия един път не видях някоя Панамера или някое Мазерати паркирало на забранено място.. на тротоар или пешеходна. Как? А, всеки път като се в България оставам с впечатлението, че всеки, който има кола за над 15 хил. лева се мисли, че е над закона. Криворазбраната цивилизация сме.

76

Анонимен

преди 8 години

Само абсолютен селянин може да кара кола с четири врати и да си мисли, че кара Порше.

75

Сандо

преди 8 години

мнооооо яко порше !

74

anonimen

преди 8 години

Da be6e pone MERCEDES a to.........

73

Втора употреба

преди 8 години

Някой да не си помисли че това е супер недостижима кола. 80 бона струва колата на старо. Продал нивите на село или апартамента на тяхните и сега е гъзар първа писта

72

непукист

преди 8 години

Истината е,че неговото дърво го чака някъде и рано или късно ще се срещнат.

71

ASD

преди 8 години

PODEDNIQ SUS XYBAVA KOLA I KOMPLEKSI XIXI

70

az

преди 8 години

kato se razvarta s edna traba i nito porshe nito telefon shte ostane ! a onzi vatre kokalite shte mu pomela , taka se vkarva v red darjava , !edno na um kato ima sledvashtiq pat shte se zamisli!

69

sostin

преди 8 години

Колко по - приятно щеше да е тази Поршаааа да се движи нормално , звъка и да гали ухото на минувачите , да даде мигач, да спре на пешеходна ,да спре на платен паркинг .......хората сами ще и правят път и ще я пропускат , ако наистина това происведение на изкуството се движи като такова а не като жигулата у Лилячи карана от местния гамен. Говедаря в случая да знае че Порше е начин на живот , а говедаря и у совалка да се качи па си е говедар.

68

Анонимен

преди 8 години

Предлагам на всяка мутра в БГ да се раздава безплатно по един пистов мотор ...Да може по-лесно да се отървем от него (да ни отърве от присъствието си).Днес още един се е претрепал - да му е леко покривалото, с което са го наметнали.Никаква милост за тези ***.

67

До 79

преди 8 години

И 2000 да командироват бай *** ще си остане *** като ***!!!.....................................................................................................

66

Дани

преди 8 години

Още в подзаглавието правописна грешка. Не ми се чете надолу...

65

duhku4e

преди 8 години

До АнонименМного им се кефя на тези със скъпите коли и мотори като ги набримчат и като зафучат по булевардите, пък после при едно непремерено и невнимателно завиване и т.н. като се разпльокат в някое крайпътно дърво. После оттам ги вадят на части и ги покриват с чаршафи, Голям сеир правят и тогава се сещам, че явно има господ на тази земя.

64

karo

преди 8 години

Изтреби баламите и тия тарикати намазани сами ще изпукат....ако няма кой да те зяпа с тая кола за кво ти е ?!?!?