29

ФДС

преди 6 години

кое ЦСКА до микре ходи ли

28

мистър чеп

преди 8 години

Ще оправим цецка

27

муспи

преди 8 години

Упорито се говори по медиите, но все се трие - че тези две момичета биле девствени!

26

Блондинко фила

преди 8 години

До Луд с МотикаСелянин яко си личи че си оператор на мотика . За всеки пишещ на комп бързичко е ясно че може да се получи гаф с клавиатурата . Погледни " Т " дали не е до " Ъ " . и след това се замисли , ама то за такива като теб дори правят инструкции от къде се хваща мотиката . Мухахахах . Бъди жив и здрав и късмет в живота , че с тази злоба те виждам на 50 да умреш . А и не само ти де

25

"ожасен" :

преди 8 години

Ех, Георги, Георги - дамата се била "оплашила"? А бе нямате ли редактори в това Dnes.bg?

24

Анонимен

преди 8 години

цачева е фенка н2 ако тая е 1

23

Анонимен

преди 8 години

Харесваш ти на баба си хвърчилото.

22

Луд с Мотика

преди 8 години

До Блондинко фила"интъелигентна малда госпожица" Интелигентна колко теб ако е, ясно що е руса. Поне си оправдава цвета на косата. Другото ни е ясно. Яко до дупка и после ражда отрочета от некой си.... жална картинка сте и двамата. Ама нали сте приятели... те краставите магарета и през 9 планини се намират.

21

Луд с Мотика

преди 8 години

Снимката... и двете на калъп, веднага. Па после нека си говорят кой с кого. И двете са за спалнята

20

Анонимен

преди 8 години

Каквито са ни феновете, такива са ни и футболистите. събрани от кол и въже, които се чудят с кого да се сбият или , в зависимост от пола. Ама то цялата ни държава е такава, така, че всичко е нормално.

19

ККК

преди 8 години

Е как така хем харесваш интелигентни мъже, хем си от цска :) че там са най големите *** на света

18

Сандо

преди 8 години

мис какво е тая ?щото на мен на мус друго ми прилича

17

Блондинко фила

преди 8 години

Момичето е супер готино . Тя е много чувствена и интъелигентна малда госпожица . Първото впечетление е безспорно уникалната и физика , но след това оставате зашеметени от начина и на възприемане на света . Имам честа да съм и приятел и да я познавам лично . Тя е един от рядките примери където е пораснала в добро семейство и властният и баща е успял да я запази от глупоста да изкарва пари по-лесният начин . Ще и пожелая само да е жива и здрава и дано да постигне целите си . Успех Русалке ;)

16

ждребилкина

преди 8 години

Как да станете известни в няколко стъпки:1. Тунинг, макиаж, спонсор/и (може и в различна поредност);2. Упражнения по туризъм, евентуална смяна на спонсори;3. Печели се титла мис нещо-изъм;4. Дава се интервю пред медиите "Аз не съм спала с еди кой си" (желателно поне три медии);Честито, вече сте БГ звезда.

15

Анонимен

преди 8 години

Мис Автомобилизъм - "Конкурса ми даде много възможности да се развия като личност" ..А стига бе, верно???? Авторът на статията: "Оплашила"????А стига бе, верно?????Хем ***, хем неграмотни!

14

Анонимен

преди 8 години

Брюнетката е по готина ! Естествена с чар ..Блондинката сякаш е с изкуствени джуки, освен това май не е натурална блондинка ...и доста изкуствена изглежда..все едно е от ...аз бих гласувал за брюнетката !

13

Анонимен

преди 8 години

А бе, емблемата на ЦСКА стои идеално върху ц. Виж, Л-то би се разчекнало.

12

И

преди 8 години

Брюнетката - Тереза Райкова - Мис Национален отбор

11

Анонимен

преди 8 години

Мис секс туризъм ще да е, но са го съкратили....кой де я фане, все я е обходил !

10

Анонимен

преди 8 години

Брюнетката определено изглежда доста по-добре. Надявам се да е и по-умна, щото колкото и красива да е жената, като изръси някоя простотия и ми зависва...