30

Щирлиц

преди 8 години

Докато ни управлявате вие,другари комунисти,така ще е.Стига врякахте като ущипани девственици.

29

Анонимен

преди 8 години

edni se boriat za hliaba drugi za qhti ...

28

Анонимен

преди 8 години

глупости вчера излезе стастика че средната заплата е 450 лева. Впрочем и моята заплата е горе - долу толкова - 430 лева.

27

дебелогъз депутат

преди 8 години

Трябва заплати и пенсии да не мърдат защото вчера дадохте статистика че средната заплата в България е близо 9 стотака

26

Човек

преди 8 години

Ако продължава гръцката практика да се увеличават чиновниците и заплатите им срещу партийна, лична или корпоративна вярност, а масата от работещи да са без трудов договор, под минималната или около нея, /но и която не се изплаща/..тук ще настъпи грекокалипсис много скоро. И спасение няма да дойде от никъде.

25

ВЕЩИЦАТА

преди 8 години

СТИГА С ТАЯ МИНИМАЛНА ЗАПЛАТА. НИКОЙ НЕЯ ПОЛУЧАВА ЗАЩОТО ОСИГУРИТЕЛНИТЕ ПРАГОВЕ СА ПО-ВИСОКИ И КАТО ТИ УДАРЯТ ЛИЧНИТЕ ОСИГУРОВКИ ВЪРХУ ТЯХ И ПОСЛЕ ПЛОСКИЯ ДАНЪК И МИНИМАЛНА ЗАПЛАТА АМА ЯДЕЦ. ЧИСТО ПАДАШ ПОД МИНИМАЛНАТА ЗАПЛАТА. ТОВА СА ПЛАДНЕШКИ РАЗБОЙНИЦИ РЕАБОТОДАТЕЛИ. ЕЙ НЕ СЕ НАТЪПКАХА АМА НА ОНЯ СВЯТ НИЩО НЕ СЕ НОСИ ЗАЩОТО НЯМА ДА ИМ ТРЯБВА. ДАЛИ СЕ ЗАМИСЛЯТ ЗА ТОВА?????

24

Асеновец

преди 8 години

Няма как да е другояче при неработеща икономика и некадърно управление

23

Анонимен

преди 8 години

Не наричайте народа ***!

22

Анонимен

преди 8 години

А всеки трети - на под минимална

21

se

преди 8 години

Минималната работм заплата трябва да отпадне веднага.Заплащането не трябва да е по ниско от стойността която дава статистиката за минимума за издръжка.Ако се не лъжа сега около 560 лева на човек.И тогава каква е тази терминология минимална заплата,минимална пенсия.Политическата мафия взима високи държавни заплати и си гарантира максимална пенсия.Трябва да има необходима средна пенсия която да гарантира достойни старини.Стига с минимално и максимално като понятие Това е античовешка глупост

20

Анонимен

преди 8 години

Кауфланд и Лидъл и във Франция са по-ефтини. Друг е ввъпроса кой пазарува в тях.

19

Анонимен

преди 8 години

greshka ili ogromna laja 50% rabotqt za minimalna zaplata Sofiq ne e Balgariq

18

FELIX RESPVBLICA

преди 8 години

До АнонименСъгласен ! Адмирации !

17

До 24

преди 8 години

ми в Лидъл България - ски яке 60 лева - същото в Италия 13 евро. Над два пъти по евтино беше в Италия. ти за какъв срок на годност питаш :)

16

Анонимен

преди 8 години

Отвори Лидъл Италия и лидъл България и провери брошурите.Масово цените са еднакви, но има такива които в България са по-евтини и такива които са по-скъпи.

15

Анонимен

преди 8 години

У лево!

14

до 19

преди 8 години

не си прав.Виждал съм в италиански лидъл стоки 2 пъти по-евтини отколкото в България.

13

Какъв бизнес ,бе..

преди 8 години

Воленчо и Гоцко ви показаха как се прави бизнес--с прилежно близане на руски ***!Къде са парите на "Булгартабак"?Къде са парите на "Лукойл"?Къде са парите на КТБ?Къде са парите на "Лукойл-енерджи от ВЕИ"Къде са парите на 50-хил.руски фирми у нас??!КОЙ ДА ПЛАЩА "ДАНЪЦИ" --ТА ДА ИМА за ЗАПЛАТИ И ПЕНСИИ...??!Само Ние с гайдите ли..??????????

12

Пешо тарабата...

преди 8 години

Кви заплати и пенсии искате--КАТО НАЙ-ГОЛЕМИТЕ ПРОИЗВОДИТЕЛИ В ДЪРЖАВАТА , ..НЕ ПЛАЩАТ ДАНЪЦИ И ТАКСИ И СИ ИЗНАСЯТ ПАРИТЕ В РУСИЯ??!!!За вас ---триците, високитецени на горивата ... и "братски" потупвания по ***...ГОЦЕ ,ЗАТОЖВА КУПИ ХОТЕЛ НА СИНА СИ ....ОТ "РУСКИТЕ БЛАГОДАРНОСТИ" -- ЗА ДОБРЕ "СВЪРШЕНА РАБОТА".....!

11

Бай Иван

преди 8 години

10% работят за 360 лв. на месец10% работят за 400 лв. на месец10% работят за 500 лв. на месец................................................и 1-2% да работят за над 1000 лв. на месец