39

history

преди 8 години

А бе Божко , за тези хора българите са татари бе пич. До кога с този мазохизъм ?

38

Пецо

преди 8 години

А тези , които не искаме ЕС , македонци ли да станем?

37

Анонимен

преди 8 години

А дали са Македонци въобще след като Александър Македонски се жени за Персийка , омешели са се отдавна

36

FBI

преди 8 години

Сърбите в Германия отдавна са с български документи за самоличност закупени буквално за по 1500 евро за лична карта , това сега с Македонците е ''да скрием нелегалните''

35

Карпузан

преди 8 години

*** в Скопие и кажи им че са българи да видим какво ще ти се случи - не правете зорлем от тези *** българи

34

Анонимен

преди 8 години

не виждам какъв е проблема на изказващите се против българите от Македония?Всичко което казва е една проста и истина и само *** може да се прави че не разбира за какво иде реч!Ами българи са и то много им личи,само като ги види човек какви катили са и му е ясно.Аре сега баста на злобарите не признаващи истината!

33

Анонимен

преди 8 години

македонците /понеже са велики /да си стоят в държавата обградени с албанци ,никакво стъпване в Ес ,да с иходят в Сърбия ..

32

некъф там

преди 8 години

Македония не е европейска страна. Европа е македонски континент.

31

ббг

преди 8 години

Защо не? Родени като българи направени от Тито "македонци"

30

Добруджанец

преди 8 години

Ей на т'ва се вика фиксация или компуслсивно-обсесивно разстройство. Ко те интересуват тези? Ако ще да се мислят за антиЧески, ако ще се мислят за марскианци. Не ти пречат. Гони си там вампирите в Созопол и остави хората да се занимават с по-тривиални неща. Като например дали имат пари за хляб за вечеря.

29

Горна Джумая

преди 8 години

Трябва да си много *** за да не разбереш,че 99% от получилите български паспорти ги желаят само заради облагите в ЕС като те всички го заявяват открито още на опашките за документа.Само Божо не го е разбрал и още не е разбрал , че 100 % от македонците го плюят даже и на снимка като го видят.

28

проф. Аврамов

преди 8 години

Трябва незабавно да дадем статут на бежанци на всички българи от Украйна. Младежите искаха да избягат у нас за да не воюват ама тук управляващите нищо не направиха и ги отблъснаха. Вместо това да им дадат статут на бежанци и да поискаме хем помощи от ЕС хем останалите страни да приемат квоти от ислямистките бежанци проникнали у нас а не обратното

27

Някой

преди 8 години

...като знам какво им е отношението към нас българите,само келепира търсят....това е

26

кръстоносец

преди 8 години

в италия дори мафията спонсорира културата. а тук дали ще се намери някой ?

25

Judge Dredd

преди 8 години

Няма такова нещо като македонци и Македония. Истинското име на Македония е Република Западна България.Албанците си имат държава и тя се казва Албания - да си вървят там. Няма право да претендират за собствена държава, след като вече си имат. Същото важи и за турците по аналогичен начин.

24

Анонимен

преди 8 години

Не разбирам защо обсъждаме макетата. Те могат да ни донесат само проблеми. Албанците се плодят повече и от нашите роми. Гърция не им признава името и ще натиска в ЕС никога да не си го получат. Да не говорим, че най-големите престъпления преди войната са се вършели от македонци. По-далече от тях, да си се оправят както могат.

23

бай Иван

преди 8 години

В българската Макеония още шетат сръбските стари тайни служби,защото имат икономически интереси .Те са като нашите *** от бившата ДС- БКП.Кучето не иска да пусне кокала макар и оглозган.Това е първосигнално заложено и при хората....

22

Анонимен

преди 8 години

Да им дават гражданство! Нищо против македонците нямам!

21

бай Иван

преди 8 години

М,че те са си българи.Езика им е поизкривен по политически причини,но не е като гръцкия или сръбския.

20

orce

преди 8 години

Aman be Bozo uste li ce treses gluposti.Se cudam na urednikot kako voopsto ti dopusta da pisuvas za DNES.Mladite se setaat i druzategu sebe sto e dobro ide be idiotu vo Delcevo vo sabota prepolno e po restoranite narodot si zivee a ti skini ni se ednas od ona rabota.Ako od propaganda zivees dojdi ce ti dademe pari samo zatni ja taa apogana mucka